ilk adım ayakkabısı

eltteacher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
20
0
86
İzmir
kızlar. benim oğlum 10 aylık epeyden beri sıralıyor. yürür heralde yakında. şimdiden ayakkabısını araştırıyorum hangi marka olmalı.ortopedik değil de anatomik olmalı diyor heryerde.esnek olmalı,bilekten sarmasını da pek bilimsel biş gerekçesi yokmuş okuduğum heryerde bu bilgiler var bunlara ne eklersiniz

öncelikle maşallah darısı bize inşallah
canım bizim doktorumuz kendi başına yürümeye başladığında ortopedik ayakkabı alın dedi
kifidis var bizde ondan alıcaz,inşallah bir az önce bizimkide yürüsede alsak

çocuklarımızın arasında çok az var 23 eylül doğumlu benim oğlum da.teşekkür ederim bu markayı duymamıştım baktım izmirde de var mağazası.

arkadaşlar ilk adım ayakkabı arkası olarak paqpa markasını öneririm bebkler için özel tasarlanmış yumuşak ve %100 deri

ayrıca ortepedik ayakkabı ayağında problem olursa kullanılması gerekir normal şartklarda eğer bi problem yoksa yumuşak deriden yapılmış tarzda ayakkabılar giydirin bebişlere :))

ayrıca yürümeye başladıktan 4 hafta sonra ayakkabı giydirmeye başlayın evin içindede tamamıyla çıplak ayakla dolaşşın bebişleriniz ayak gelişimi için dr lar bu şekilde öneriyor :))

bana da herkes bu markayı öneriyor.çok teşekkür edrim pushing. ben de bu gibi yazılar okudum nette öyle yapmayı düşünüyorum.

Back
X