Hakkinizda hayırlısı olur umarım:)En azından içinizde kalmamış duygularımız:)Evt ama şimdi ayrıyız orası ayrı:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkinizda hayırlısı olur umarım:)En azından içinizde kalmamış duygularımız:)Evt ama şimdi ayrıyız orası ayrı:)
Su an nasillar bilmiyorum.Ama daha önce beraber fotoğrafları falan vardı.Arkadaş grupları ayni.Mesela bir fotoğrafta abim o ve bir kişi daha üçü bir yerde oturuyorlardı. En yakin arkadaşı olmasa da bi samimiyetleri var.Ama şöyle birsey var abimin facesi aylardır kapali .Kapatmadan önce bakmistim bunlar facede ekli değillerdi artik.Acaba araları bozuk mu diye de düşündüm.
Cekingen bir tip degil zaten ya tek sıkınti abim olabilir.Ay bilmiyorum hepte bana boyle cinsler denk gelir zaten.Daha önce boyle bakıp bakıp 5 yıl sonra acilanida çıktı karsima.Eski sevgilim de 6 ay bekleyip açıldı.bilemedim ya ne kadar oldu sen yazali karsi taraf muhtemelen anlamistir ondan hoslandigini oda hoslaniyorsa bir adim atmasi gerek. BAkiyor olmasi hoslaniyor anlamina gelmiyor ki hoslandigi halde sadece bakip daha faceden birsey yazamiyorsa bilemedim o kadarda cekingen olmamali bir erkek
Ben mesaj attım birşey sordum şubatın başıydı.Sonra hic konuşmadık.Neyse umudm kalmadı tabi.Bu arada facede ekledigimden beri ne ben ne o hic beğeni falan yapmadık birbirimizin gonderilerine.Ekleyeli 3-4 ay oldu.Gecen gün birşey yazdim .Uzun uzun buraya yazmayayim."bir insan yanınızda olmak istiyorsa olur sizden uzak durmak için bahaneler bulmaz"gibi şeyler yazdım baktim gece bunu beğenmiş.Begenilere anlam yuklemem ama bu kadar zamandır tek beğendiği paylasimim bu olunca da tuhaf geldiSen kesinlikle konu başlatma, ama illa da bekleyemiyorum diyorsan, beğeni yap, veya gönderisini paylaş. Asla ötesine geçme.
Bence hic birsy yapma olucagi varsa olur so ra bunlarin bitaraflari tavan yapiyo sen rencide olursunAylardır karşılaştığımızda bakistigimiz biri var.Birkaç ay önce faceden ekledim kendisini ama ne ben yazdım ne o.Bakismaya devam ettik sadece.Ben artik çok sıkıldm bu durumdan ne olacaksa olsun diyorum.Faceden bir konuşma başlatmak istiyorum.Ama nasıl olur bilmiyorum.Ayni belde de oturmak dışında ortak bir alanımız yok.Nasıl olur bu isler?Ben 26 yaşındayım o 30 falandir.Aslan burcu kendisi.
Bence hic birsy yapma olucagi varsa olur so ra bunlarin bitaraflari tavan yapiyo sen rencide olursun
"Yani ben de isteseydim senin yaninda olurdum demek ki istemiyorum"mu demek istedi ki begenereküzerine alınmış olmasın.
Yok ya birşey yapmıyorumBence hic birsy yapma olucagi varsa olur so ra bunlarin bitaraflari tavan yapiyo sen rencide olursun
Maalesef:)Bir arkadaşıma anlattım bakışlarını falan. O baya baya ilgilendiğini belli etmiş abinden dolayı çekiniyor olmasın dedi.Bir de bunun eşi benimkinin arkadaşı. Oradan birseyler yapalım benin ki halleder bu isleri dedi.Ama ben istemedim çok çekiniyorum.varmi bir gelisme
Maalesef:)Bir arkadaşıma anlattım bakışlarını falan. O baya baya ilgilendiğini belli etmiş abinden dolayı çekiniyor olmasın dedi.Bir de bunun eşi benimkinin arkadaşı. Oradan birseyler yapalım benin ki halleder bu isleri dedi.Ama ben istemedim çok çekiniyorum.
Yani direkt bu kız sana tutulmuş demelerinden pek farkı olmaz anlar hemen.Bir de kadınları anlamak zor derler ay bu erkekleri anlamak daha zoray bu erkekler niye böyle ya. Hm aslinda agizi aranabilir ama bence anlyabilir oda hos olmaz
Yani direkt bu kız sana tutulmuş demelerinden pek farkı olmaz anlar hemen.Bir de kadınları anlamak zor derler ay bu erkekleri anlamak daha zor![]()
Normalde öyle çekingen bir tip değil çevresinde.Tek aklıma gelen sebep abim.Mesaj attığım günden sonra hiç görmedim kendisini.Karşılaştığımızda hali tavrı ne olacak onu merak ediyorum:)ne kadar oldu ya bir erkek bu kadar cekinmesin bir zahmet ya sinir oluyorum böyle seylere
Normalde öyle çekingen bir tip değil çevresinde.Tek aklıma gelen sebep abim.Mesaj attığım günden sonra hiç görmedim kendisini.Karşılaştığımızda hali tavrı ne olacak onu merak ediyorum:)
Faceden de olsa bir konuşmuşluğumuz oldu karşılaştığımızda uygun bir durum olursa selam vermek doğru olur mu?abinden cekincesi duygularindan büyükse daha agir basiyorsa zaten olmazsin bir zahmet. sen ilk adimi attin zaten. Belkide tekrar yüzyüze gelince birseyler yapacaktir.
olur niye olmasin ama devami ondan gelmeli. Ben ne olursa olsun seven erkegein yakinlasma isteginde olacagini düsünüyorum.Faceden de olsa bir konuşmuşluğumuz oldu karşılaştığımızda uygun bir durum olursa selam vermek doğru olur mu?
Merhaba derim anca sonrası olmaz tabi.Daha da birşey yapmazsa umudumu keserim artik aklımdan çıkarmaya çalışırım.olur niye olmasin ama devami ondan gelmeli. Ben ne olursa olsun seven erkegein yakinlasma isteginde olacagini düsünüyorum.
Merhaba derim anca sonrası olmaz tabi.Daha da birşey yapmazsa umudumu keserim artik aklımdan çıkarmaya çalışırım.