• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk adim nasıl olmalı?

Maalesef:)Bir arkadaşıma anlattım bakışlarını falan. O baya baya ilgilendiğini belli etmiş abinden dolayı çekiniyor olmasın dedi.Bir de bunun eşi benimkinin arkadaşı. Oradan birseyler yapalım benin ki halleder bu isleri dedi.Ama ben istemedim çok çekiniyorum.

böyle bir bağlantıyı kullanabilirsiniz bence. yaşınız gayet yerinde, belki bir ortam ayarlanır bir şekilde birbirinizi daha iyi tanırsınız.

böyle bir bağlantıyı kullanabilirsiniz bence. yaşınız gayet yerinde, belki bir ortam ayarlanır bir şekilde birbirinizi daha iyi tanırsınız.
Aslında bu konularda çekingen biri değilim.Ama bu adama karşı daha önce hiç yaşamadığım bir heyecan var.Üstelik yaşadığımız yer küçük bir yer.Ayrıca hem hoslandigim kişi hem de bahsettiğim arkadaşımın eşi abimin arkadaşı.Sıkıntılı duruma düşmekten korkuyorum.

Aslında bu konularda çekingen biri değilim.Ama bu adama karşı daha önce hiç yaşamadığım bir heyecan var.Üstelik yaşadığımız yer küçük bir yer.Ayrıca hem hoslandigim kişi hem de bahsettiğim arkadaşımın eşi abimin arkadaşı.Sıkıntılı duruma düşmekten korkuyorum.

sizi anlıyorum şöyle ki topun ucuna ne sizi ne o beyefendiyi koyacaklar.
eğer biraz daha dar bir çevrede iseniz arkadaşınız ve eşi evlilik için bir tanıştırmak istiyoruz yaşlarınız uygun birbirinize diyecekler. sizin ilginizden asla bahsetmeden çözülebilir bu durum. ;)

sizi anlıyorum şöyle ki topun ucuna ne sizi ne o beyefendiyi koyacaklar.
eğer biraz daha dar bir çevrede iseniz arkadaşınız ve eşi evlilik için bir tanıştırmak istiyoruz yaşlarınız uygun birbirinize diyecekler. sizin ilginizden asla bahsetmeden çözülebilir bu durum. :KK66:
İlgim olduğu çok açık zaten.Emin değilse bile boyle bir durumda emin olacaktır.İnanmaz yani öyle biz tanıştırmak istedik lafina.Bundan da geçtim reddedilme ihtimalini göze alamiyorum ben.:oops:

Back
X