Ilk adım

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Böyle bir konum vardı yeni insanlar ile tanışma fikri almak için. https://www.kadinlarkulubu.com/konu/biriyle-tanismak.1315552/
Biri var aklımda şimdi fakat sadece bakıyor bana. Yüz yüze çok zorlanıyorum biriyle tanışma konusunda, iki gün önce bu kişiyi gördüm fakat kalbim atmaya başladı ve uzun göz teması kuramadım. Bir de tanımadığın sadece bildiğin biri olunca yanlış anlar diye selam da veremiyorsun, ben bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum 😊
Sizce ne yapmalıyım bana yardım edin. Tekrar onu görme umuduyla aynı yere mi gideyim? Gidersem ne gibi bir konuşma bahanesi bulabilirim? Bu oğlan gördüğüm kadarıyla internet sayfaları da yapıyor, Facebook’ta ortak arkadaşımıza yapmış bir tane. Ben de bir sayfa isteyeyim mi öylesine? 🥰 Bu sefer ters tepmemesini istiyorum, nasıl bir yol izleyebilirim...

İşçi işveren olaylarına ne gerek var.
Ortak arkadaşına sor,sorustur.
Var mı hayatinda biri ?
Tanıyorsa ; biraz bilgi edin hakkında.
Sonrasına bakarsin.

Cevap için çok teşekkür ederim. Çok aşırı yakın değiller. Bir de sorarsam ilgimi direkt belli ettiğimde hayal kırıklığına uğruyorum o yüzden başka bir strateji denemem lazım ❤️

Bi kahve içmeye davet et, zaten anlar niyetini.
Cekinmeye gerek yok, salin kendinizi.
Esine evlenme teklifini kendisi yapmis bir uye yaziyor bunu bak.

Görünce kalbim atıyor ne yazık ki rahat olmaya çalışsam da, umarım duygularımı kontrol edebilirim. Sizin adınıza çok sevindim, keşke her erkek kabul etse. Cevap için çok teşekkür ederim ❤️

Back
X