ilk adım..

krkyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
250
2
46
Eskişehir
sevgililerinizin, eşlerinizin size seni özledim, seni seviyorum gibi vs... sözleri demesini ondanmı beklermisiniz opuyorumnanaktan , yoksa içinizden ne zaman geliyorsa o söylemese bile söylermisiniz? fisfisfis

o söylemese de söylerim içimden ne geliosa söylerim hemde nie onun önce söylemesi bekliyim ki aşk bu sonuçta bir tek aşkımdan sakınmam sözlerimi seni seviyorum da derim seni özledim de,bir tek sana aşığım da,senin için ölüorum da,herşeyi derim yani eğer gerçekten değer veriosa insan böyle şeyler için sıra lı yada senli benli olmamalıboshayallersmile

genelde ondan beklerim. buz gibi bi adama seviyorum diyip durmam. o söyleyince ben devamını getiriyorum zaten =)

Ben pek demem ondan beklerim ve hepte o der dün gecede bu yüzden biraz limoni kapattık telefonu kapatıyorum bişe diyomusun dedi bende iyi geceler dedim insan öptüm der dedi :) dedim sen dedin mii ben diyim tabi saka yapmıstım ama alındı uyuz aşkım :)

yok içimden geldiği anda pat diye sölerim ben niye ondan bekliyim ki opuyorumnanaktan

valla ilk kim der farkında bile değilim içimden gelirse söylerim ama söylemekten çekinen bi erkek olsaydı ilk ondan beklerdim

aslında sevgilim çekingen değildir fakat sıksık söylemez böyle şeyleri, bu yüzden bende arada söylediğim zaman karşılığını alıyorum ama sonra garip oluyorum biraz. o çok söylemiyor çok nadir yani

önce hep esım soyler ben bıraz cekınırım
bu aralar gorev nedenıyle ayrıyız telefonda sadece özlemden konusyoruz ((

o da bende içimizden geldiğinde hemen söleriz

ben ondan beklerdem daha çok beklerim ama ben söylerim o söylemez bazen zorla onuda ben dedirtmem kızarım

hiç farkında değilim yaa ama öyle demesini falan beklemem; içimden geldiği gibi davranırım ben.. hep söylerim o da söyler belli bi sıra yoktur yani aramızda. aa o söylemedi ben de sölemiyeyim diye düşünmedim hiç

bazen gurur yapıp beklerim ama mutluysam gurur yapılacak bi durum yoksa içimden geliosa söylerim... opuyorumnanaktan o konuda bir sıkıntım yok ama gün içerisinde onun beni aramasını beklerim hep birtürlü atlatamıyorum bu huyumu -tatlicadiarzu-

benim demek istediğim aslında sırası falan değil.. bende düşünmüyorum söylerken zaten, sadece o benim kadar çok söylemiyo , çok nadir söylediği oluyo, bende kendimi geri mi çekmeliyim birazz die düşünüyorum , yoksa içimden nasıl geliyosa öyle mi yapmalıyım :uhm:

valla ilk kim der farkında bile değilim içimden gelirse söylerim ama söylemekten çekinen bi erkek olsaydı ilk ondan beklerdim

evet işte aynen bizde öyle sıralama olmadığı için söylerim yani haklısın söylemekten çekinen bir erkek olsaydı eğer onun söylemesini beklerdim önce bendea.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…