İlk adımı attım

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Önceleri bakışmaktan başka bir şey yapmadığımız çocukla sonra günaydın iyi akşamlar vs tarzı selamlaşmalarımız olmuştu ama oturup sohbet edemedik hiç.
Dün karşılaştık bana günaydın dedi, daha sonra ben onu cafede gördüm oturuyordu ben de yanına gittim oturdum muhabbet ettik falan
Ama tahminlerim doğru çıktı sanırım çocuk çekingen gibi gerçekten yani konusurken kasıldı sanki biraz, göz teması kuramadı falan.Ama aktı sohbet konuştuk yine de bayağı.
Yani benim hep adım atmam gerekiyormus gibi hissettim sanki çekingenlik sezdim :KK14:
Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ?

Edit: Kızlar çok güzel gelişmeler oldu :) Pazartesi günü dersi beklerken yanıma geldi ben telefonla falan uğraşıyordum işte napıyosun nasıl gidiyor tarzı ayak üstü konuştuk :KK22: Sonra yine bir yerde karşılaştık ben aşağı inecektim onu da çağırdım oturduk muhabbet ettik :) Artık normalleşti her şey arkadaşız yani :KK22: Ertesi gün yine ben yalnız otururken yanıma geldi konuştuk ama şöyle bir şey var ortak olan derslerimiz bitti artık karşılaşamayacağız. Sizce Facebooktan falan ekleyip mesaj atsam mı ? Ne diyorsunuz :KK60:

Son düzenleme:
Önceleri bakışmaktan başka bir şey yapmadığımız çocukla sonra günaydın iyi akşamlar vs tarzı selamlaşmalarımız olmuştu ama oturup sohbet edemedik hiç.
Dün karşılaştık bana günaydın dedi, daha sonra ben onu cafede gördüm oturuyordu ben de yanına gittim oturdum muhabbet ettik falan
Ama tahminlerim doğru çıktı sanırım çocuk çekingen gibi gerçekten yani konusurken kasıldı sanki biraz, göz teması kuramadı falan.Ama aktı sohbet konuştuk yine de bayağı.
Yani benim hep adım atmam gerekiyormus gibi hissettim sanki çekingenlik sezdim :KK14:
Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ?
Şim bekleme zamanı :) hayırlısı olsun diyelim cesur insan. Sevgilisi yok dimi? O sebepten çekingen davranmasın da...

Bize böyle cesaretli kızlar lazım yahu :KK73:
Şimdi yine aynı şekilde devam edin ama 2. adım karşıdan gelsin
Hoppa

Şim bekleme zamanı :) hayırlısı olsun diyelim cesur insan. Sevgilisi yok dimi? O sebepten çekingen davranmasın da...

Araştırdım yok, yani %95 diyeyim :)
ama zaten normalde de atak bir tip değil az çok fark etmiştim hani diğer arkadaşlarım da diyordu :KK53:

Bize böyle cesaretli kızlar lazım yahu :KK73:
Şimdi yine aynı şekilde devam edin ama 2. adım karşıdan gelsin
Hoppa
O an hiçbişey düşünmedim ya ahaha içimden geldi gittim ilk defa böyle bir şey yapıyorum ben de kendime çok şaşırdım gerçekten :KK8:

Afallamış çocuk belli ki. =)
Çok iyi yapmışsın.
Güzel gelişmeler olur umarım.
Bundan sonra da öyle sohbet muhabbet olsun aranızda.
Yani devam et. Olağan bir şekilde, her arkadaşı gibi konuşursun.
Zamanla anlaşılır onun ne düşündüğü de.
Kendini geri çekersen saçma olur.
Konuşma başlamışsa devamı da gelsin.
Sonuçta aranızda belli bir şey yok henüz.
O yüzden kasma.

Afallamış çocuk belli ki. =)
Çok iyi yapmışsın.
Güzel gelişmeler olur umarım.
Bundan sonra da öyle sohbet muhabbet olsun aranızda.
Yani devam et. Olağan bir şekilde, her arkadaşı gibi konuşursun.
Zamanla anlaşılır onun ne düşündüğü de.
Kendini geri çekersen saçma olur.
Konuşma başlamışsa devamı da gelsin.
Sonuçta aranızda belli bir şey yok henüz.
O yüzden kasma.

Aynen haklısınız ama sürekli ortam olmuyor sohbet etmek için o an yalnızdı o yuzden gittim.
Umarım bakalım :oops::oops:

oo super. olmasi gereken buydu. artik arkadassiniz. flort degilki bu ilk ben adim attim sira onda diyesiniz. abartmadan selamlasmalara ortak bi konu varsa konusmalara devamm edin. sinyaller ilerleyen zamanlarda napmanizi gosterir size. artik o adim atsin diye selami sabahi kesersen bi oyle bi boyle ne bu diye sasirir.kolay gelsiiin:KK66:

:KK9: aferin valla..bundan sonra çocuğun biraz açılması lazım..inşallah herşey güzel olur

oo super. olmasi gereken buydu. artik arkadassiniz. flort degilki bu ilk ben adim attim sira onda diyesiniz. abartmadan selamlasmalara ortak bi konu varsa konusmalara devamm edin. sinyaller ilerleyen zamanlarda napmanizi gosterir size. artik o adim atsin diye selami sabahi kesersen bi oyle bi boyle ne bu diye sasirir.kolay gelsiiin:KK66:
Aynen haklisiniz umarim yine kpnusmaya ortam olur:)

X