ilk adımı ben mi atayım bekleyim mi?

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
kızlar ya sevgilimde aramız kötü hemde durduk yere
ben ailemle yaşadığım için ona daha önce bana baskı yapma eve girip çıkcağım saat hakkında fikir söyleme iki arada kalıp bunalıyorum demiştim o da tamam demişti
o günden sonra da sadece nasılsın falan diye aradı hep ben sordum ne zman buluşcaz diye arada o da soruyodu
dün dedimki ya neden hep ben soruyorum dedim sen istemiyonmu buluşmak dedim..yoo sana göre buluşuyoruz ben gece 1dede çıkarım dedi hemde kendin böyle istedin dedi baya tartışmaya dönüştü bu saçma şey sokakta bağırdık bibirimize
tam okuldan çıkacakken yanağımdan öpecekti ben kafamı çektim kaldı öyle durağa gidincede gel okulda konuşalım ya küsmeyelim dedim gelmedi dolmuşa bindi gitti

havada çok kötüydü yerler kaygandı bende dolmuşa koşcam diye düştüm dolmuşada binemedim buna msj attım düştüm diye tamam nerdesin şimdi diye msj attı cvp vermedim taksiye binip gittim eve

aradan 2 saat geçti bi msj bi adam ismi soruo o kim facede seni dürtmüş diyo bende tanımıyorum kimse kim ya beni sormadan adam soruyosun dedim
o da son msjma tenezzül edip cvp mı verdin dedi nasıl oldun geçmiş olsun dedi..bende şimdi mi sorulur dedim önce adamı sordun dedim
sen bahane arıyosan nasılsan nasılsın ii tamam sormayımda kızmakta haklı ol dedi dün gece böylece kapandı

bugün hayatta aramaz sizce ben mi hatalıyım aramalımıyım
eeve gitme mesafemde dolmuşla 15dk çokta merak edilecek bişey değila aslında

Son düzenleme:
İkinizde alıngansın ve sorunlarınızı sadece sinirle konuşup konuştuğunuz yerde bırakmışsınız ve bırakmayada devam ediyorsunuz.
Herhangi bir gerginliğin ardından konuyu tekrar konuşup tatlıya bağlamayı deneyin.
Ara ve bütün konuları şeffaf bir şekilde konuşun..

Örn ben bana karışma derken evden problem olmasını istemediğim için gerildim
Yoksa tabiki görüşmek istiyorum gibi

Yada sen o anki kıskançlığınla direk facedeki kişiyi sormuş olabilirsin ama ben merak edilmediğimi düşündüm vs gibi
Beklentilerinizi açıkça dile getirmekten rahatsız olmayın..

ben ailemle yaşadığım için ona daha önce bana baskı yapma eve girip çıkcağım saat hakkında fikir söyleme iki arada kalıp bunalıyorum demiştim o da tamam demişti
o günden sonra da sadece nasılsın falan diye aradı hep ben sordum ne zman buluşcaz diye arada o da soruyodu
dün dedimki ya neden hep ben soruyorum dedim sen istemiyonmu buluşmak dedim..yoo sana göre buluşuyoruz ben gece 1dede çıkarım dedi hemde kendin böyle istedin dedi baya tartışmaya dönüştü bu saçma şey sokakta bağırdık bibirimize
tam okuldan çıkacakken yanağımdan öpecekti ben kafamı çektim kaldı öyle durağa gidincede gel okulda konuşalım ya küsmeyelim dedim gelmedi dolmuşa bindi gitti

havada çok kötüydü yerler kaygandı bende dolmuşa koşcam diye düştüm dolmuşada binemedim buna msj attım düştüm diye tamam nerdesin şimdi diye msj attı cvp vermedim taksiye binip gittim eve

aradan 2 saat geçti bi msj bi adam ismi soruo o kim facede seni dürtmüş diyo bende tanımıyorum kimse kim ya beni sormadan adam soruyosun dedim
o da son msjma tenezzül edip cvp mı verdin dedi nasıl oldun geçmiş olsun dedi..bende şimdi mi sorulur dedim önce adamı sordun dedim
sen bahane arıyosan nasılsan nasılsın ii tamam sormayımda kızmakta haklı ol dedi dün gece böylece kapandı

Ayyyyy......... İçini kıymışın adamın pardon da. Okurken ben fenalık getirdim, basıp gidesim geldi.
Soruna cevap: evet, sen hatalısın, üstelik bence gereğinden fazla kapris yapıyorsun. Hayat birbirini kıracak, boş kaprislerle karşındakinin sevgisini deneyecek kadar da uzun birşey değil ama bunu öğrenmek için önünde epey zamanın var anladığım kadarıyla.

İkinizde alıngansın ve sorunlarınızı sadece sinirle konuşup konuştuğunuz yerde bırakmışsınız ve bırakmayada devam ediyorsunuz.
Herhangi bir gerginliğin ardından konuyu tekrar konuşup tatlıya bağlamayı deneyin.
Ara ve bütün konuları şeffaf bir şekilde konuşun..

Örn ben bana karışma derken evden problem olmasını istemediğim için gerildim
Yoksa tabiki görüşmek istiyorum gibi

Yada sen o anki kıskançlığınla direk facedeki kişiyi sormuş olabilirsin ama ben merak edilmediğimi düşündüm vs gibi
Beklentilerinizi açıkça dile getirmekten rahatsız olmayın..

bende güzelce konuşmaktan yanaydım ama dün kabul etmedi bi defa söylememe rağmen
tenezzül etmesem hiç msj atmazdım dedim bide yalan söyledim telefonum kapandı eve geldiğimde açtım uyuyakaldım diye sadece ii tamam dedi
ama nerdesin diye sorduğuna göre sanırım beni almaya gelecekti cvp verseydim:26:
sigarayı bıraktı 2 gündür ondan böyle yoksa daha önce böyle bağırmamşıtı bana :ssz:

Ayyyyy......... İçini kıymışın adamın pardon da. Okurken ben fenalık getirdim, basıp gidesim geldi.
Soruna cevap: evet, sen hatalısın, üstelik bence gereğinden fazla kapris yapıyorsun. Hayat birbirini kıracak, boş kaprislerle karşındakinin sevgisini deneyecek kadar da uzun birşey değil ama bunu öğrenmek için önünde epey zamanın var anladığım kadarıyla.

:14: :14: :14: :14: :14:

Sen iyi konuştuğunu sanarken bile terssin canım.
Tenezzül etmesem ne demek o kelimen bile sert
Olsanda olur olmasanda olur gibi davranıyosun
Önemsendiğini de hisset önem verdiğinide hisset biraz..

Telefonu kapatıp uyudum dersen sallamamış gibi olmazzzz

Sen iyi konuştuğunu sanarken bile terssin canım.
Tenezzül etmesem ne demek o kelimen bile sert
Olsanda olur olmasanda olur gibi davranıyosun
Önemsendiğini de hisset önem verdiğinide hisset biraz..

Telefonu kapatıp uyudum dersen sallamamış gibi olmazzzz

cnm çünkü o demişti tenezzül edip cvp vermedin diye bende ona karşılık tenezzül etmesem cevap vermem dedim

yaslarinizi merak ettim..

ama yasiniz olgun da olsa davranislariniz hem senin hem de sevgilinin cocukca.

aradi aramadi sordu sormadi lari cok fazla kafaniza takip hayati hem kendinize hem de birbirinize
zorlastirmayin.

Eger seviyorsan ara, cünkü ortada saygisizlik ya da gurur kirici bir tavir yok.

Sadece birbirinize naszlanmissiniz o kadar.

Back
X