ilk adimi kim atmali ki

Aynen bir erkek isterse bulur.Bakin bir sey anlatayim.Birgece ben yolda kaldim.Bulundugum apartmanda komsu gence guvenmek zorunda kaldim otogara gitmek icin.:KK43:Eli yuzu temiz.(Allahtan insan evladi cikti hersey cikabilirdi,neyse)Otogarda biletimi aldim.Tsk ettim.Bindim geldim.Ertesi gun genc bana telden ulasti "vardin mi "diye.Hoslanmis.Kiz arkadasi da varmis.E tabi umdugunu bulamadi orda kaldi.

telefonunu nasıl bulmuş?

Allah razi olsun insallah sanada mutlulugun huzurun kapisi acilir daha onceki bi konunda esinden ayrildigini okudum

Insallah omurluk mutluluk nasip olur

Ya bazilari ulasaniliyo bazilari ilk an bisey hissetmeye biliyo

Ama durdugumuz yerden hicbirsey yapmadan beklemekte ne kadar mantikli ki evet isteyen cogu sekilde şartlari zorlayip ulasabilir ams bazen bixim attigimiz bir adim guzel seylerin olmadina bi vesile olabilir

Ki soz konusu kisi yabanci hic oyle bu bugun bana yazdiysa yarin baskalarina yazar dusuncesinde olacagini zannetmiyorum cunku bu dusunce birtek bizim turk erkeklerine ait

yani bide ben ciddi ciddi hoslanirken o belki sadece begendi
simdi herhangi bir dis görünüsünü begendigim insanin pesine düsmek genel anlamda biraz abarti olur

Eskiden olsa sana böyle hesaplarla uğraşma ilk sen ara sen konuş ne olacak derdim. Çünkü insan hissettiği gibi yaşamalı her zaman bunu bilir bunu söylerim amaaaaaaaaaaaaa öyle olmuyormuş valla kıymet görmek için biraz burnun havada olucan öyle her kafaya uyan kadın olmayacaksın zor kadın olacaksın uğraştıracaksın erkeği. Sen ulaşabiliyorsan oda ulaşabilir zaten isteyen Ada'm bir yolunu bulur istemiyorsa iletişime geçmez bile. Sakin arama aradın mı bittin!!

Allah razi olsun insallah sanada mutlulugun huzurun kapisi acilir daha onceki bi konunda esinden ayrildigini okudum

Insallah omurluk mutluluk nasip olur

Ya bazilari ulasaniliyo bazilari ilk an bisey hissetmeye biliyo

Ama durdugumuz yerden hicbirsey yapmadan beklemekte ne kadar mantikli ki evet isteyen cogu sekilde şartlari zorlayip ulasabilir ams bazen bixim attigimiz bir adim guzel seylerin olmadina bi vesile olabilir

Ki soz konusu kisi yabanci hic oyle bu bugun bana yazdiysa yarin baskalarina yazar dusuncesinde olacagini zannetmiyorum cunku bu dusunce birtek bizim turk erkeklerine ait
"Herkes bana yaziyor""konusunu demek isredin herhalde.Yoksa bu kiz bana yazdiysa baskasina yazar "konusunu demedim.Yabanciysa belki olmaz..Belki onlarda da vardir bu ego.Birine cok talep olursa egosu siser biraz.

"Herkes bana yaziyor""konusunu demek isredin herhalde.Yoksa bu kiz bana yazdiysa baskasina yazar "konusunu demedim.Yabanciysa belki olmaz..Belki onlarda da vardir bu ego.Birine cok talep olursa egosu siser biraz.
Herkes bana yaziyor konududa yine bana turk erkeginin abarti ve egosuyla alakali diye dusunuyirum

Genelleme yapmayayim ama bir cok erkege bir selam ver iki selam ucuncude herkese bu kiz benden hoslaniyor diye ilan eder

Adimlarimizi onlara gore atmaya kalkarsak yandik cunku

Ben genelde en guzel asklarin en huzel arkadasliklardan basladigina inanlardanim

Once bi arkadas olmayi denesen

vallah su an hic birsey kestiremiyorum

aksama bi atmayi düsünüyordum
su an yine gel gitlerdeyim

onun disinda belki arkadaslikta kalacak, belki ask olacak, belki hic birsey
aklim uctu yine

Benimde facemde begendigim biri var.Gormuyorum karsilasmiyoruz.Nadir karsilasmamiz. .Eski komsumuz cocukluk arkadasimin kardesi.Kiz arkadasi yok gibi.Bana karsi hicbir kipirti yokFotolarimi begeniyor iliskimiz boyle..Birgun birsey bahane ettim msj yazdim.Gordu cvplamadi.Sok oldum.Tekrar sordum.Gormus halbuki ;cvpladi busefer.Niye cvp vermedin demedim.Oyle havami aldim.Utandim da caktiysa diye.Ama gecerli olacak bir soruydu..
.Birine daha bahaneyle ulastiydim.olumsuz cvp suratima samar gibi indiydi.Onda da cok gecerli bir ulasmaydi.:işsiz:

Son düzenleme:
vallah su an hic birsey kestiremiyorum

aksama bi atmayi düsünüyordum
su an yine gel gitlerdeyim

onun disinda belki arkadaslikta kalacak, belki ask olacak, belki hic birsey
aklim uctu yine
Bence arkadaslik istegi yollamakta bisey yok onemli olan sonraki adimlar

Daha oncede demistim rezillik unutulur pismanlik unutulmaz en buyuk ornek olarak karsindayim

Benimde facemde begendigim biri var.Gormuyorum karsilasmiyoruz.Nadir karsilasmamiz. .Eski komsumuz cocukluk arkadasimin kardesi.Kiz arkadasi yok gibi.Bana karsi hicbir kipirti yokFotolarimi begeniyor iliskimiz boyle..Birgun birsey bahane etrim msj yazdim.Gordu cvplamadi.Sok oldum.Tekrar sordum.Gormus cvpladi busefer.Niye cvp vermedin demedim.Oyle havami aldim.Utandim da caktiysa diye.Ama gecerli olacak bir soruydu...Birine daha bahaneyle ulastiydim.olumsuz cvp suratima samar gibi indiydi.Onda da cok gecerli bir ulasmaydi.:işsiz:

fena olmus, bende korkardim ya böyle bir tepkiden
nasil hareket edicegimi gercekten iyi düsünmem lazim

Bilet alirken tel soyluyoruz ya ,oradan almis galiba.Beni otobuse bindirene kadar yanimda durdu.

simdi acikcasi bu adam beni arastirip bulsa ne olur bulmasa ne olur
yine Allah razi olsun dar zamaninda sana yardim etmis
ama sevgilisi varken, bu sekilde sana asilmasi ne kadar igrenc

Icin rahat edecekse, ekle mesaj at.

Ama ben hic boyle biseyden basariya ulasan bi kadin gormedim henuz. Erkek hoslaniyorsa, o da faceten bal gibi ekleyip, mesaj atiyor. Kadina kalinca bu is, genelde sonu husran oluyor. Ama yine de sen bilirsin. Ne kaybedersin ki?

Icin rahat edecekse, ekle mesaj at.

Ama ben hic boyle biseyden basariya ulasan bi kadin gormedim henuz. Erkek hoslaniyorsa, o da faceten bal gibi ekleyip, mesaj atiyor. Kadina kalinca bu is, genelde sonu husran oluyor. Ama yine de sen bilirsin. Ne kaybedersin ki?

o sadece benim ismimi biliyor
ama evet istense herkes herkese ulasabilir

ama bir sürü kisi yazdi bana, bende ilk adimi attim simdi evliyiz veya iyi giden iliskimiz var diye
yani illaki sonu hüsran olacak diye bir sey yok bence
bu illaki yazacagim anlamina gelmiyor
belirtmek istedigim, yine de mutlu olanlar var

Back
X