• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk adımı siz atar mıydınız ?

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
Merhaba, iki soru sormak istiyorum. Öncelikle birisini severseniz ilk adımı bayan olarak siz atar mıydınız ? Yoksa onun mu açılmasını beklerdiniz ? İkinci sorum ise eğer karşı cinse hislerinizi açacak olursanız bunu ona nasıl anlatırdınız , ne derdiniz , nasıl bir konuşma yapardınız ? Birisine hislerimi anlatmak istiyorum fakat emn olamıyorum, anlatacak olsam ne diyeceğimi bilemiyorum, ne zor şeylermiş bunlar

Karşıdaki dümdüz söyleyen cinsten değilse kıçı tavana vurur kendini nimet sayar. Onun aklına kendini düşürecek işaretler bırak, o konuşsun. İlişkilerde ilk başlarda özellikle taktik şart. (Aklında büyütme karşındakini, büyüttüler gerçek yüzüyle karşılaştığın an hayal kırıklığın sana zarar verir.)

Karşıdaki dümdüz söyleyen cinsten değilse kıçı tavana vurur kendini nimet sayar. Onun aklına kendini düşürecek işaretler bırak, o konuşsun. İlişkilerde ilk başlarda özellikle taktik şart. (Aklında büyütme karşındakini, büyüttüler gerçek yüzüyle karşılaştığın an hayal kırıklığın sana zarar verir.)
Merhaba, yorum için çok teşekkür ederim, onun aklına düşşecek işaretler bıraktım zaten, o konuşma yapıyor ama açılmıyor, hislerini açmıyor

Ha hatırladım seni.. üniversite hocan meselesi..
Sana yorumum degişir.. ona başka türlü baktıgını belli etme zamanın geldi senin :KK50:

Duyacagim olumsuz cumle bile olsa uzulmem takmam diyorsan soyle o zaman ama genelde kadinlar acilinca pek iyi sonuc vermiyor egolari tavan yapip burun kiviriyorlar.
Üzülmem takmam demiyorum ama uzun zamandır bu belirsizliğin içindeyim en azından bundan kurtulurum diyorum, ve karşı tararfın bir sözü üzerine bunu söylemeye karar verdim )

Back
X