Aşılama ilk alamam olacak yardm!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

deneyip başarılı olanlar

• Ankete Katılan
    9
merhaba ilkimtuana,

özel mes gönderemiyorum henüz ama bende ilk aşılamamı dün oldum. ben kontroller için kartal araştıma hastanesine gittim ancak aşılamayı doktorumun muayenesinde olmak istedim. sperm yıkama yapılamadı pazar olduğu için ancak olsaydı onu özel bir lab yaptıracaktık. spermiogram testini de özel lab yaptırmıştık. doktora verdiğim ücret kontroller de dahil 400 tl idi.

bende siteden edindiğim bilgilere baktığımda aslında aşağı yukarı aynı fiyatlar olduğunu görüyorum. devlet hastaneleri daha ucuz tabii. birde kullandığın ilaca, iğneye, yapılan tahlillere göre değişiyor. ben klomen ve pregnly dışında ilaç kullanmadım. rahim fillmi de çektirmedim. bunlar gibi durumuna özel başka yöntemlerde eklenince fiyat değişiyor tabii.

merhaba ilkimtuana,

özel mes gönderemiyorum henüz ama bende ilk aşılamamı dün oldum. ben kontroller için kartal araştıma hastanesine gittim ancak aşılamayı doktorumun muayenesinde olmak istedim. sperm yıkama yapılamadı pazar olduğu için ancak olsaydı onu özel bir lab yaptıracaktık. spermiogram testini de özel lab yaptırmıştık. doktora verdiğim ücret kontroller de dahil 400 tl idi.

bende siteden edindiğim bilgilere baktığımda aslında aşağı yukarı aynı fiyatlar olduğunu görüyorum. devlet hastaneleri daha ucuz tabii. birde kullandığın ilaca, iğneye, yapılan tahlillere göre değişiyor. ben klomen ve pregnly dışında ilaç kullanmadım. rahim fillmi de çektirmedim. bunlar gibi durumuna özel başka yöntemlerde eklenince fiyat değişiyor tabii.

hıımm anladıımm cnm evet klomenle olsa benimde keşke şanslısın bu açıdanda haliyle güzel br fiyata olmuşsun hayırlı olsun inşallah canım..evet haklısın hemen hemen aynı pek değişmiyo sadece önemli olan şyş bir yer olması tamam canım çok teşekkürler cevabın için çok saolŞeniz

tup bebek tedavisinde bilgim var ama asilamada yok cnm insallahhhhhh hersey istedigin gibi olur ve allahin izniyle melegine kavusursun.

evet kızlarr
dün klomene başladım ilaç bitince 3.gün hastanedeyim ovitrelle çatlatma iğnemide aldım ..
haftaya cuma kontrolüm var eğer yumurtalarım büyümşse sanıyorum çatlatma iğnesini vurulucam ve aşılama ne zaman istenirse yapılıcak yaklasık 10 gün sonra aşılanıcam sanırım tabi yumoşlar büyümeyip başka ilaç gerektirse dahada zaman alıcak bakalım..
hastaneyi değiştirdim ÇAPA TÜP BEBEĞE gidiyorum tüm tahliller eşimin benim yapıldı sorun olmadığı ispatlandı ve aşılamaya karar verildi rabbim hayırlısını versin hepimize

canım eurofertilin sitesinde okudum aşılmanın tutma şansı %10-15 ...yani çok umut bağlama bu olaya,bir ihtimal gözüyle bak,neden ben olmayayım diye düşün,ama dediğim gibi ihtimaller düşük.ınşallah bende 2. aşılamamı olucam yakında....Allah yardımcın olsun...

canım eurofertilin sitesinde okudum aşılmanın tutma şansı %10-15 ...yani çok umut bağlama bu olaya,bir ihtimal gözüyle bak,neden ben olmayayım diye düşün,ama dediğim gibi ihtimaller düşük.İnşallah bende 2. aşılamamı olucam yakında....Allah yardımcın olsun...

saol canım ay yok umut bağlamadım zaten yumurtladımmı acaba yumurtlamadıysam başka ilaç vs vs ... hayırlısı hakkımızda

Back
X