Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canım. valla acemiyim malum işleyişi bilmiyorum takas durumunda. :) ama mesela benim emzirmeye uygun önden düğmeli bol bişeylere ihtiyacım var olursa neden olmasın.hayırlı olsun canım konun öncelikle takas var mıdır acaba
anladım canım allah bagıslasın bu arada o tarz yok ama dolabımda hiç giyilmemiş elbiseler var ekol journey ikiler fabrikanın ürünleri var bakmak istersen konumda hepsi varteşekkürler canım. valla acemiyim malum işleyişi bilmiyorum takas durumunda. :) ama mesela benim emzirmeye uygun önden düğmeli bol bişeylere ihtiyacım var olursa neden olmasın.
Allah razı olsun canım. Konunu inceleyeceğim. Bende de çok fazla tatillik gibi şeyler var buraya henüz koymadığım askılı straplez vb. ihtiyacın varsa çekinme :)anladım canım allah bagıslasın bu arada o tarz yok ama dolabımda hiç giyilmemiş elbiseler var ekol journey ikiler fabrikanın ürünleri var bakmak istersen konumda hepsi var
süper canım ya canım ben de de fazlaca kumaş pantolon var perspective ikiler journeyin fabrikanın hiç giyilmeyenleri var canım yine daha detaylı bilgileri yazarım canımAllah razı olsun canım. Konunu inceleyeceğim. Bende de çok fazla tatillik gibi şeyler var buraya henüz koymadığım askılı straplez vb. ihtiyacın varsa çekinme :)
3 büyük 3 küçük kavanozlu hali 75 tl istanbul sluetli şişe 35 tl kavanozlarda renk yazı ve deseni kendiniz seçebilirsiniz.bu baharat setinin fiyatı nedir leoparlı elbisenin bedeni ve fiyatı
Haydi bakalım bismillah :) tamamdır mesaj attım bilgileri.O zaman ilk alisverisvbenden olsun bu elbiseyi aliyorum .hesap no ver. hemen havale yapayim