ilk alışverişe siftah hediyesi! yeni mağaza :)

teşekkürler canım. valla acemiyim malum işleyişi bilmiyorum takas durumunda. :) ama mesela benim emzirmeye uygun önden düğmeli bol bişeylere ihtiyacım var olursa neden olmasın.
anladım canım allah bagıslasın bu arada o tarz yok ama dolabımda hiç giyilmemiş elbiseler var ekol journey ikiler fabrikanın ürünleri var bakmak istersen konumda hepsi var

anladım canım allah bagıslasın bu arada o tarz yok ama dolabımda hiç giyilmemiş elbiseler var ekol journey ikiler fabrikanın ürünleri var bakmak istersen konumda hepsi var
Allah razı olsun canım. Konunu inceleyeceğim. Bende de çok fazla tatillik gibi şeyler var buraya henüz koymadığım askılı straplez vb. ihtiyacın varsa çekinme :)

Allah razı olsun canım. Konunu inceleyeceğim. Bende de çok fazla tatillik gibi şeyler var buraya henüz koymadığım askılı straplez vb. ihtiyacın varsa çekinme :)
süper canım ya canım ben de de fazlaca kumaş pantolon var perspective ikiler journeyin fabrikanın hiç giyilmeyenleri var canım yine daha detaylı bilgileri yazarım canım

X