İlk aşılama ilk sonuç

Bebyssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
363
267
53
35
Bazı arkadaşlar bilir 1 Şubat'ta aşılama olmuştum bugün 15.gun şuan hastanedeyim kan tahlili verdim sonucu bekliyorum lutfen olsun lütfen kizlar dualarıniza ihtiyacım var

Bazı arkadaşlar bilir 1 Şubat'ta aşılama olmuştum bugün 15.gun şuan hastanedeyim kan tahlili verdim sonucu bekliyorum lutfen olsun lütfen kizlar dualarıniza ihtiyacım var
İnşallah hayırlı haberler alırsınız sonucunuzu yazın olurmu

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-15-13-29-41-425_com.android.chrome.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 68
Gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
İnşallah insalllah iki gün sonra tekrar gidicem hayırlısıyla inşallah ben evlenmede önce insanların çocuk isteme olayini anlayamazsın evlendikten sonra farkettim annelik hissiyatini yaşamak istemenin bı kadın için ne demek olduğunu Allah isteyen herkese evlat edinmeyi nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasin

Çok amin

Hayırlı olsun sebebiniz neydi ve nerde yaptırdınız

Doktorunuz kimdi
İnfertilite de muayene oldum infertilite 2 duzenli bı doktor yok orda maalesef bazen stajyerler var ve sürekli her geldiğimde farklı hekim kapalı bı abla var infertilite 2de bayadir orda calisiyo ve konuya baya hakim elif miydi adı tam hatırlamıyorum iki gün sonra tekrar gidicem sorarım adını o abla oradaki stajyerler den daha iyi inan ki

Ben sen gittim yanlış hatırlamıyorsam Banu’yu ismi sanırım bana da aşılama dediler ama ben istemedim

Ne kadardır deniyosunuz. Biz 15 aydir denedik olmadı deneyin bence
Biz de hemen hemen aynı benim 1 aşılamam var zaten Kasım’da negatif sonrasında ilaçla denedim ama bi türlü olmadı Mart sonuna tüp bebeğe gidicem hayırlısı böyleymiş rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin size bizim için de dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…