İnşallah hayırlı haberler alırsınız sonucunuzu yazın olurmuBazı arkadaşlar bilir 1 Şubat'ta aşılama olmuştum bugün 15.gun şuan hastanedeyim kan tahlili verdim sonucu bekliyorum lutfen olsun lütfenkizlar dualarıniza ihtiyacım var
İnşallah seninledir bebeğinİnşallah canım benim e nabizdan da kontrol ediyorum bı yandan hastanedeyim şuan e nabiza düşerse hemen yazicam
Şimdi doktordan çıktım hamileyimmİnşallah hayırlı haberler alırsınız sonucunuzu yazın olurmu
İnşallah hayırlı haberler alırsınız sonucunuzu yazın olurmu
Gözün aydın çok sevindimŞimdi doktordan çıktım hamileyimm
İnşallah insalllah iki gün sonra tekrar gidicem hayırlısıyla inşallah ben evlenmede önce insanların çocuk isteme olayini anlayamazsın evlendikten sonra farkettim annelik hissiyatini yaşamak istemenin bı kadın için ne demek olduğunu Allah isteyen herkese evlat edinmeyi nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasinGözün aydın çok sevindimsağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Teşekkür ediyorumOoo hayirli olsuuun, masallah :))
Çok aminİnşallah insalllah iki gün sonra tekrar gidicem hayırlısıyla inşallah ben evlenmede önce insanların çocuk isteme olayini anlayamazsın evlendikten sonra farkettim annelik hissiyatini yaşamak istemenin bı kadın için ne demek olduğunu Allah isteyen herkese evlat edinmeyi nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasin
Hayırlı olsun sebebiniz neydi ve nerde yaptırdınızİnşallah insalllah iki gün sonra tekrar gidicem hayırlısıyla inşallah ben evlenmede önce insanların çocuk isteme olayini anlayamazsın evlendikten sonra farkettim annelik hissiyatini yaşamak istemenin bı kadın için ne demek olduğunu Allah isteyen herkese evlat edinmeyi nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasin
Sebepsiz infertilite Zeynep Kamilde yaptım ama eşimin orda sperm ileri hareketi 0 di tuttu amaHayırlı olsun sebebiniz neydi ve nerde yaptırdınız
Yaa ben de aşılama yaptırdım beklemedeyim böyle sonuçları görünce çok mutlu oluyorum çok sevindim sağlıkla gelsin inşaAllah.herhangi bir sağlık probleminiz var mıydı pekiŞimdi doktordan çıktım hamileyimm
Yazmışsınız yukarda şimdi gördümYaa ben de aşılama yaptırdım beklemedeyim böyle sonuçları görünce çok mutlu oluyorum çok sevindim sağlıkla gelsin inşaAllah.herhangi bir sağlık probleminiz var mıydı peki
Doktorunuz kimdiSebepsiz infertilite Zeynep Kamilde yaptım ama eşimin orda sperm ileri hareketi 0 di tuttu ama
İnfertilite de muayene oldum infertilite 2 duzenli bı doktor yok orda maalesef bazen stajyerler var ve sürekli her geldiğimde farklı hekim kapalı bı abla var infertilite 2de bayadir orda calisiyo ve konuya baya hakim elif miydi adı tam hatırlamıyorum iki gün sonra tekrar gidicem sorarım adını o abla oradaki stajyerler den daha iyi inan kiDoktorunuz kimdi
Ben sen gittim yanlış hatırlamıyorsam Banu’yu ismi sanırım bana da aşılama dediler ama ben istemedimİnfertilite de muayene oldum infertilite 2 duzenli bı doktor yok orda maalesef bazen stajyerler var ve sürekli her geldiğimde farklı hekim kapalı bı abla var infertilite 2de bayadir orda calisiyo ve konuya baya hakim elif miydi adı tam hatırlamıyorum iki gün sonra tekrar gidicem sorarım adını o abla oradaki stajyerler den daha iyi inan ki
Ne kadardır deniyosunuz. Biz 15 aydir denedik olmadı deneyin benceBen sen gittim yanlış hatırlamıyorsam Banu’yu ismi sanırım bana da aşılama dediler ama ben istemedim
Biz de hemen hemen aynı benim 1 aşılamam var zaten Kasım’da negatif sonrasında ilaçla denedim ama bi türlü olmadı Mart sonuna tüp bebeğe gidicem hayırlısı böyleymiş rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin size bizim için de dua edinNe kadardır deniyosunuz. Biz 15 aydir denedik olmadı deneyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?