- 14 Ekim 2021
- 46
- 28
- 18
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah 6 aralikda gelin dedi doktorum evde ki testte cikarmi gitmeden bi denesemYerleşmede kasık ve bel ağrısı çok olabiliyor. İnş sizinde öyledir
Ay inşallah 6 aralikda gelin dedi doktorum evde ki testte cikarmi gitmeden bi denesem
22 ekimde asilamam gerceklesti bugun 2 aralik cikarmi12. Günden sonra yapın yapacaksanız çatlatma iğnesinin etkisi gitmiş olur en azından. Güzel haberlerinizi bekliyorum![]()
22 ekimde asilamam gerceklesti bugun 2 aralik cikarmi
Evet ya yazarken tarihi yanlış yazmisim bakalim bekliyelim hic umudum yok ama hayirlisi22 kasım demek istedin herhalde :) bir kaç gün daha bekle derim
12 gün olmuş test yapsanız çıkar muhtemelen iğnenin 14.günü oluyor 36 saat sonra aşılama gerçekleştiyse. Nedense içimden hamild olduğunuz geçti konuyu takip edicem:)Evet ya yazarken tarihi yanlış yazmisim bakalim bekliyelim hic umudum yok ama hayirlisi
Ya gercektenmi sonucu paylscm sizlere hadi hayirlisi12 gün olmuş test yapsanız çıkar muhtemelen iğnenin 14.günü oluyor 36 saat sonra aşılama gerçekleştiyse. Nedense içimden hamild olduğunuz geçti konuyu takip edicem:)
Merhaba benim de 1 haftaya kadar hiç ağrım olmadı üstelik ben çatlatma da vurundum daha sonra ağrılarım başladı çarşamba kan verdim 2,0 çıktı benim kaşık ağrısı göğüs ucum acıdı bel ağrısını ben belirti saymıyorum çünkü adet olmamda da öyle oluyor doktor bekleyelim dedi bugün adet günüm henüz adet olmadım bakalım olur muyum gecikme mi beklicem nasipMerhaba kızlar aşılama tedavisindeyim 22 kasımda asilamami yaptim
Asilamanin 10 .gunune kadar ne bel nede kasik agrisi oldu ama bugun basladi bel ve kasik da agrilarim adet olucakmisim gibi 6 aralikda doktorum gel dedi bu tür durumu yasayanlar varmi
Ne zaman yaptiniz asilamayiMerhaba benim de 1 haftaya kadar hiç ağrım olmadı üstelik ben çatlatma da vurundum daha sonra ağrılarım başladı çarşamba kan verdim 2,0 çıktı benim kaşık ağrısı göğüs ucum acıdı bel ağrısını ben belirti saymıyorum çünkü adet olmamda da öyle oluyor doktor bekleyelim dedi bugün adet günüm henüz adet olmadım bakalım olur muyum gecikme mi beklicem nasip
Yaptınızmı testi aşılamanın 13.günündesiniz varsa çıkacaktırNe zaman yaptiniz asilamayi
17 kasımNe zaman yaptiniz asilamayi
17 kasım ama ben çok umutlu değilim nedense bakalım nasipNe zaman yaptiniz asilamayi
Bende 22 kasim bugun gidip acilde kan testi verdim de 2.0 cikti17 kasım ama ben çok umutlu değilim nedense bakalım nasip
Adetine ne kadar varBende 22 kasim bugun gidip acilde kan testi verdim de 2.0 cikti
9 aralikdaAdetine ne kadar var
Hakkimizda hayirlisibenimde aynı gün aşılama oldu. yarın erken test yapacağım.
hiç umudum yok ama
Belki yükselir bi bak bakalım 2 günde bi artış oluyordu sanırım 2 gün sonra tekrar test verirsin9 aralikda