İlk Asılama

Umutlar

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
46
28
18
26
Merhaba kızlar aşılama tedavisindeyim 22 kasımda asilamami yaptim
Asilamanin 10 .gunune kadar ne bel nede kasik agrisi oldu ama bugun basladi bel ve kasik da agrilarim adet olucakmisim gibi 6 aralikda doktorum gel dedi bu tür durumu yasayanlar varmi

Yerleşmede kasık ve bel ağrısı çok olabiliyor. İnş sizinde öyledir

Ay inşallah 6 aralikda gelin dedi doktorum evde ki testte cikarmi gitmeden bi denesem

12. Günden sonra yapın yapacaksanız çatlatma iğnesinin etkisi gitmiş olur en azından. Güzel haberlerinizi bekliyorum 🤗

Evet ya yazarken tarihi yanlış yazmisim bakalim bekliyelim hic umudum yok ama hayirlisi
12 gün olmuş test yapsanız çıkar muhtemelen iğnenin 14.günü oluyor 36 saat sonra aşılama gerçekleştiyse. Nedense içimden hamild olduğunuz geçti konuyu takip edicem:)

Merhaba kızlar aşılama tedavisindeyim 22 kasımda asilamami yaptim
Asilamanin 10 .gunune kadar ne bel nede kasik agrisi oldu ama bugun basladi bel ve kasik da agrilarim adet olucakmisim gibi 6 aralikda doktorum gel dedi bu tür durumu yasayanlar varmi
Merhaba benim de 1 haftaya kadar hiç ağrım olmadı üstelik ben çatlatma da vurundum daha sonra ağrılarım başladı çarşamba kan verdim 2,0 çıktı benim kaşık ağrısı göğüs ucum acıdı bel ağrısını ben belirti saymıyorum çünkü adet olmamda da öyle oluyor doktor bekleyelim dedi bugün adet günüm henüz adet olmadım bakalım olur muyum gecikme mi beklicem nasip

Merhaba benim de 1 haftaya kadar hiç ağrım olmadı üstelik ben çatlatma da vurundum daha sonra ağrılarım başladı çarşamba kan verdim 2,0 çıktı benim kaşık ağrısı göğüs ucum acıdı bel ağrısını ben belirti saymıyorum çünkü adet olmamda da öyle oluyor doktor bekleyelim dedi bugün adet günüm henüz adet olmadım bakalım olur muyum gecikme mi beklicem nasip
Ne zaman yaptiniz asilamayi

benimde aynı gün aşılama oldu. yarın erken test yapacağım.
hiç umudum yok ama

Back
X