Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne faydası varGünde yarım avokado ye
Ee sonucunun nasıl oldu pozitifmiydiİlk gün sadece yattım ağrım olduğu için sonrasında günlük hayatıma dikkat ettim
Evet ikizEe sonucunun nasıl oldu pozitifmiydi
Ya kaç haftalıksınızEvet ikiz
Ya kaç haftalıksınEvet ikiz
Bilmem bende burada okumuştum öyle yaptım çok şükür pozitifi gördüm inşallah sende görürsün içini ferah tut hep dua etNe faydası var
Ay çok sevindim adınıza sağlıkla büyütün sizin sorununuz neydi bide ilk asilamanizdi yumrtaniz kaç mm olmuştu kusura bakmayınEvet ikiz
İnşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin size Allah isteyen herkese versinYa kaç haftalıksın
Bilmem bende burada okumuştum öyle yaptım çok şükür pozitifi gördüm inşallah sende görürsün içini ferah tut hep dua et
Allah razı olsun umarım sizinde pozitif olur bu sene bitmeden alırız yavrularımızı kucaklarımızaİnşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin size Allah isteyen herkese versin
İnşallah amin amin çabalarımız acilarimiz Allah sesimizi duysunAllah razı olsun umarım sizinde pozitif olur bu sene bitmeden alırız yavrularımızı kucaklarımıza
6,5 yaşındalar şimdi 14 haftalık hamileyimAy çok sevindim adınıza sağlıkla büyütün sizin sorununuz neydi bide ilk asilamanizdi yumrtaniz kaç mm olmuştu kusura bakmayın
İlk olduğu için çok heyecanlıyım
Yaaa benimki çok vardi en büyükleri 21 18 16 arasiydi bunlardan bir kaç tane vardi 15 te vardı baya vardi yani6,5 yaşındalar şimdi 14 haftalık hamileyim
Yumurtalar da 3 tane vardı 18 cm civarıydı
Çatlatılınca ağrın oldu muYaaa benimki çok vardi en büyükleri 21 18 16 arasiydi bunlardan bir kaç tane vardi 15 te vardı baya vardi yani
Evet biraz oldu iğneyi yaptığım gecenin sabahı çok uykum oldu düşünki ikindi 5 te uyandım ama bu gün çok sancim var aşılamanin 4.günu bugünÇatlatılınca ağrın oldu mu