Gebeliğe Hazırlık İlk Aşılamada klomen ve ovitrelle ile gebelik elde eden var mı acaba umutlanmak istiyorum🥲

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

idiliskos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2025
6
2
1
28
Merhaba kızlar biz 12 aydır gebelik denemelerimizde başarılı olamadığımız için aşılamaya karar verdik yarın adetimin beşinci günü Klomen kullanmaya başlayacağım haftaya da yumurta takibime gideceğim ve akabinde aşılama yapılacak. İlk aşılamasında Klomenle gebelik elde eden var mı acaba merak ediyorum bir de Dostinex kullanırken aşılama yapan var mı ben bıraktım ilacı ama prolaktinim hemen yükselişe geçiyor diye korkuyorum bu sürece engel olacağından doktorum rahat ol bir sorun olmaz diyor ama yine de içim rahat olamıyor

Ben sonuc elde edemedim vakit kaybi bence birde yasiniz varsa hic ugrasmayin bosada umutlanmayin ben tup bebek denedim olumluda oldu herkesde ay ni sey olcak diye bi durum yok ama ihtimal cok yuksek degil asilamada cok olumlu konustu doktor o zaman hatta ikiz falan olur dedi ama sonuc hic bsy olmadi ben insanlari bosa oyaladiklarini dusunuyorum 12 aydir sonuc elde edemediyseniz detayli bi inceleme yaptirin sizin yumurta kaliteniz nasil duzenli adet goruyo musunuz esinizin spermleri ne durumda hatta ikinizin genetigi nasil bunlara bakilmali siz yine yaptirin devlette 2 mi 3 mu ne asilama hakkiniz var zaten kullanin ben 1 kez yaptirdim sonra denemedim kotu bi tecrube oldu benimki insallah sizin iyi olur hayirlisi olsun ben asilama yaptimda 30 yasimdaydim

Ben sonuc elde edemedim vakit kaybi bence birde yasiniz varsa hic ugrasmayin bosada umutlanmayin ben tup bebek denedim olumluda oldu herkesde ay ni sey olcak diye bi durum yok ama ihtimal cok yuksek degil asilamada cok olumlu konustu doktor o zaman hatta ikiz falan olur dedi ama sonuc hic bsy olmadi ben insanlari bosa oyaladiklarini dusunuyorum 12 aydir sonuc elde edemediyseniz detayli bi inceleme yaptirin sizin yumurta kaliteniz nasil duzenli adet goruyo musunuz esinizin spermleri ne durumda hatta ikinizin genetigi nasil bunlara bakilmali siz yine yaptirin devlette 2 mi 3 mu ne asilama hakkiniz var zaten kullanin ben 1 kez yaptirdim sonra denemedim kotu bi tecrube oldu benimki insallah sizin iyi olur hayirlisi olsun ben asilama yaptimda 30 yasimdaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…