İlk aşılamada şansım nekadar çok zorbir süreç

Pco cocuk icin engel bir rahatsizlik degil hic kafaniza takmayin. Benm 2. Asilamam tuttu cok sukur. Ilknde cok yikilmistim. Sonra kendme gelip rahatladim ve 2. De asilama sonrasi hic ustne gtmedm konunun. Artik tupe hazirlaniyordum cnku. Rabbim nasip etti ama. Benmde sdc pco idi. Insallah Rabbim nasip etsin evladinizi.

merhaba hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inaşallah..bişey sorucam ilk aşılamadan ne kadar sonra ikincisini yaptırdınız???bide nerde yaptırdınız..ben de 3 ekimde yaptırmıştım ama tutmadı.aşılamadan sonra kist oludumu sizde??çok sordum galiba??tüp bebek için rapor çıkartmaya çalışıyorum şimdi???

Allah razi olsun evet canim ilk asilamamdo daha adetim Yarin ama ben duramadim bugun test yaptrdm 14. Gunum 29.1 cikti
bizlere de dua et canım ben de aşılama yaptıracağım devlet hastanesinde mi yaptırdın aşılamanı

Bende bişey sormak istiorum bende asilama oldum ilk asilamam belirtin varmiydi canım ben bugun idrar testi yaptim silik çıktı ama bugun 5 günüm daha

Canım belirtilerini yazarsan bize ışık olsun ınsalah benimde ilk asilamam tutmustur dua et banada

bizlere de dua et canım ben de aşılama yaptıracağım devlet hastanesinde mi yaptırdın aşılamanı
Etmez olurmuyum hic rabbim aratmasin evlat yoklugunu tez vakitte saglikli salih evlat nasip etsin ins sanada isteyen hefkesede bn ozelde yaptrdim 400 tlye

Etmez olurmuyum hic rabbim aratmasin evlat yoklugunu tez vakitte saglikli salih evlat nasip etsin ins sanada isteyen hefkesede bn ozelde yaptrdim 400 tlye
ilaç parası muayene parası hepsi içinde mi bu masrafın canım hangi ildesin

ilaç parası muayene parası hepsi içinde mi bu masrafın canım hangi ildesin
Kastamonudayim igne ilac dagil 600 tl tuttu herseyim ignem 170 liraydi raporla aldim yoksa 355 liraydi igne rapor yazinca 170e indi ilaclarimda progestan ve vitamin ilaci ovitrella catlatma ignesi 29 lira tutmustu

C
Kastamonudayim igne ilac dagil 600 tl tuttu herseyim ignem 170 liraydi raporla aldim yoksa 355 liraydi igne rapor yazinca 170e indi ilaclarimda progestan ve vitamin ilaci ovitrella catlatma ignesi 29 lira tutmustu
Canım belirtilerin nelerdi merak ediorum tam 14 gün mu bugn

C

Canım belirtilerin nelerdi merak ediorum tam 14 gün mu bugn
Tam 14 gun tatlim bi ara 12. Gunumde isyerinde uykum geldi bide bizim orasi cok kalabalik gunlk kuserj sayisi 2bini gecio mümkün degil uykmn gelmesi sabh 6.30 kalkmustin ona bagladim aksam 8de eve geldigimde uyukluyodum onun disinda karnmda zamn zamn seyirme oldu ama ben bunuda ilaca flaaan bagladim oyle ay ben bi garibim ne oldu bi kacgun dieyebilecgim hicbir belirtim yoktuu kendimi dinouyodum surekli

Merhba sabrszlanmanz cok normal bende sizn gibydm gunler gecmek bilmyodu zor dayandm ama dayandm ilk asilamamda tuttu cok sukur insallah siznde tutar icnzi ferah tutn
Ayy ınsalah canım benim inanki artık düşünmeyim Diorum aklımdan hiç cikmio ki anlamıorum biraz rahat olsam tmm ama olmuo iste

Back
X