Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptn cnm test yaptn miPredictor 5 gün önce dijital yazio
Canım yaptım kocaman bir negatif sabah besbucukta kalktım yaptım ama negatif tutmadi demekkiNaptn cnm test yaptn mi
Birde kan ver canm.Canım yaptım kocaman bir negatif sabah besbucukta kalktım yaptım ama negatif tutmadi demekki
Insalah pozitif görürum ama ümidim kalmadı yani tutmadı tutsak hassas test ya cikardi die dusunuorumBirde kan ver canm.
Vardir herseyde bi hayr canm sen kan testinide yaptr. Tutmamssa bile, ki insallah tutmustur asilamadan sonraki ayda sans yuksek her nasip vaktine esirdir canm tevekkul bizden taktir Allah'tanİnanması rüyamda da kalkmadan önce testi yapmadan önce tets negatif cikio ama doktor gidiorum pozitif dio sonra tovbe yarabbim dedim kalktım test yaptm negatif cikti
Bu tamamen senin nasibinle alakali canı. benim tutmadı 2 hakkımi da kullandım. adet olamıyordum 9 aydır ilaçla oldum denediler gonal f kullandım ama yumurtalar büyümedi bile. tamamen nasip işi . dua et bol. bol ve Allah a bırak. Sağlıklı olsun hayırlı olsun.Eşinle tam sekiz sene oldu bebek istiyoruz tabi soranlara daha düşünmüyoruz ikimizde calisiorum zamanı var dioruz ınsalarn hep sorar ya devlet hastanesi özel hastane derken hiç kimse bişeyin yok Dio bende nasıl olur diorum sonunda bir doktor pco olduğumu söyledi ama tek taraflı solum normalmis ve ilk defa asilama oldum bu ay bugün dördüncü günüm kasigim agrio sol tarafım sadece 3 tane yumurtam oldu klomen kullandım sonrada oviletre die catlama iğnemi ve 36 saat sonra asilama oldu ilk asilamada şansım nekadar yada karnımda gaz sancim var kasigim agrio belim agrio ama akintim çok yok normal gün gibi ikinci gün kehve rengi iki damla kan geldi onda doktor sordum normalmis yani arkadaşlar asilama yaptırıp ilk asilama sinda ne gibi belirtiler yaşadınız nezaman kan testi yaptınız en erken merak ediyorum zamanda geçmek bilmio benim 7 de tahlil yapalım dedi dokTor allah nerde evlat sahibi olmak isteyen varsa versin iyice kafaya takıorum tuttum mu tutmadı mi die ne olur bişeyler yazında da bilmeyen ark aydınlansın birbirimize yardimci olalım
Amin canım amin ınsalah seninde en kisa zamanda bebek haberini duyarız nasip eda allah biran önceBu tamamen senin nasibinle alakali canı. benim tutmadı 2 hakkımi da kullandım. adet olamıyordum 9 aydır ilaçla oldum denediler gonal f kullandım ama yumurtalar büyümedi bile. tamamen nasip işi . dua et bol. bol ve Allah a bırak. Sağlıklı olsun hayırlı olsun.
Ayy inşallah sevdiğimm sana haber vericem pazartesi ark annesi bana istihare namazına yattı gusel görmüş ınsalah Bende pazartesi sevinirimVardir herseyde bi hayr canm sen kan testinide yaptr. Tutmamssa bile, ki insallah tutmustur asilamadan sonraki ayda sans yuksek her nasip vaktine esirdir canm tevekkul bizden taktir Allah'tan
Hadi bakalm cnm insallah bekliyorum heyecanlaAyy inşallah sevdiğimm sana haber vericem pazartesi ark annesi bana istihare namazına yattı gusel görmüş ınsalah Bende pazartesi sevinirim
Hayr kim diyo sana bazilarinda oluyo evet ama herkeste olmaz bende olmadi benim tandklarmn hic birindede olmadi her diyene aldirma oyle sen canmArkadaslar hamile olduğun zaman muhakkak yerlesme kanamasi diolar halk arasında onu yaşamak mi lazım yani benim lekelenme falan olmadı daha 12 gün deyim asilamanin
Ay ınsalah pazartesi belli olcak işte hem sevinio rum hem korkuprum aslindaHayr kim diyo sana bazilarinda oluyo evet ama herkeste olmaz bende olmadi benim tandklarmn hic birindede olmadi her diyene aldirma oyle sen canm
Insallah cnm hadi hakknda hayrlsi olsn insallah yarn guzel haberlerni beklyrmSevdiğim bugün iki tane idrar testi yaptim yok kan yarın vericem sabah 10 da dokdorun orda olucam bugün kaSigma batma lar var ağrı var yani bide tuhaf olan böyle aşağı doğru vuruo hani adet ilk günü olur ya bole ağrı kasıklarında aynı onun gibi ay ınsalah bende idrarda çıkmayıp kanda çıkanlar dan olurum gebelik