2 günde 2 katı olması gerkiyor adet oldunuz mu yoksa tekrar baktırdınz mıGünde ne kadar yükseliyor ki tabi bı de aşılama günü yumurtayı çatlatıp çatlatmaması da önemli dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günde 2 katı olması gerkiyor adet oldunuz mu yoksa tekrar baktırdınz mıGünde ne kadar yükseliyor ki tabi bı de aşılama günü yumurtayı çatlatıp çatlatmaması da önemli dimi
Hayır daha olmadım üç gün var ama bu sefer yaptığım testte çizgiler daha netti kan vermedim 14 ünde olmazsam pazartesi verecegim2 günde 2 katı olması gerkiyor adet oldunuz mu yoksa tekrar baktırdınz mı
Kızlar bu konuda hepimiz umuda ihtiyacı var biliyorum o yüzden yazmak istedim. İlk aşılamada tuttu benim yoğun gaz sıkıntım vardı bu süreçte sorusu olanları seve seve cevaplarım
Hayırlı olsun bugün benimde 12. Gümdü siz kaçıncı gün test yaptınız atsam bı yorumlayabilir misinizKızlar bu konuda hepimiz umuda ihtiyacı var biliyorum o yüzden yazmak istedim. İlk aşılamada tuttu benim yoğun gaz sıkıntım vardı bu süreçte sorusu olanları seve seve cevaplarım
Maşallah gayet pozitifHayırlı olsun bugün benimde 12. Gümdü siz kaçıncı gün test yaptınız atsam bı yorumlayabilir misin
Hayırla inşallah pozitifi görürsünüzHayır daha olmadım üç gün var ama bu sefer yaptığım testte çizgiler daha netti kan vermedim 14 ünde olmazsam pazartesi verecegim
Iyi gunler bende ilk aşılamami oldum.Bugun 6.günüm.3 gün önce kasıkta yanma sol ayağıma doğru ateş gibi bacagim ısınmıştı.Ara sıra karıncalanma.gibi batma olup geçti.Simdi de ara ara yemek falan yapinca sol kasıkta agri gerginlik tarzı birşeyler oluyor.Siz de buna benzer belirtiler hissettiniz mi?Kızlar bu konuda hepimiz umuda ihtiyacı var biliyorum o yüzden yazmak istedim. İlk aşılamada tuttu benim yoğun gaz sıkıntım vardı bu süreçte sorusu olanları seve seve cevaplarım
Ben de olmuştu sağlı sollu anı biren batmalar sürekli gazın varmış gibi karın icimde gerginlikler.karinda göğüste bacakta ateş ayaklarda üşüme sürekli tuvalete çıkma ben altıncı gün test yaptığımda silik 11.12. günde net 13. Kanda çıkmıştı Rabbim hayırlı etsin inşallahIyi gunler bende ilk aşılamami oldum.Bugun 6.günüm.3 gün önce kasıkta yanma sol ayağıma doğru ateş gibi bacagim ısınmıştı.Ara sıra karıncalanma.gibi batma olup geçti.Simdi de ara ara yemek falan yapinca sol kasıkta agri gerginlik tarzı birşeyler oluyor.Siz de buna benzer belirtiler hissettiniz mi?
Amin inslalah bakalım beklemedeyim genelde dinleniyorum ama arada mecbur ev işleri yormadan yapiyrm dikkat etmeye calisyrm.once de doğal yoldan hamile kalıp düşürünce korkuyorumBen de olmuştu sağlı sollu anı biren batmalar sürekli gazın varmış gibi karın icimde gerginlikler.karinda göğüste bacakta ateş ayaklarda üşüme sürekli tuvalete çıkma ben altıncı gün test yaptığımda silik 11.12. günde net 13. Kanda çıkmıştı Rabbim hayırlı etsin inşallah
Korkmayın sonuçta cam fanusa da kapatsak Allah nasip etmeyecekse o bir şekilde gidiyor he edecekse de bir şekilde kalıyor.Sonuçta biz sadce tedbir alabiliriz koruyan kollayan ömür biçen AllahAmin inslalah bakalım beklemedeyim genelde dinleniyorum ama arada mecbur ev işleri yormadan yapiyrm dikkat etmeye calisyrm.once de doğal yoldan hamile kalıp düşürünce korkuyorum
Amin inslalah tâbi o konuda Rabbim guvenim sonsuz tevekkul ve dua edip Rabbimdan bekliyorum inslalahKorkmayın sonuçta cam fanusa da kapatsak Allah nasip etmeyecekse o bir şekilde gidiyor he edecekse de bir şekilde kalıyor.Sonuçta biz sadce tedbir alabiliriz koruyan kollayan ömür biçen Allah![]()