merhaba arkadaslar...
ben 2bucuk yildir evliyim ve 2 yildir cocuk istiyoruz olmadi pazartesi asilama yaptirdim ilk 2 gun bisey yoktu ama dunle bugun bi bel agrisiyla uyaniyorum kasiklarimi sanki geriyolarmis gibi bi sanci paikolojik oldugunu dusunuyorum asilama yapan arkadaslarda bole belirtiler oluyomuydu yoksaben ves vesemi yapiyorum
merhaba arkadaslar...
ben 2bucuk yildir evliyim ve 2 yildir cocuk istiyoruz olmadi pazartesi asilama yaptirdim ilk 2 gun bisey yoktu ama dunle bugun bi bel agrisiyla uyaniyorum kasiklarimi sanki geriyolarmis gibi bi sanci paikolojik oldugunu dusunuyorum asilama yapan arkadaslarda bole belirtiler oluyomuydu yoksaben ves vesemi yapiyorum
Slm canım ben yeni üye oldum ve salı günü ikinci aşılamamı yaptırdım ilki maalesef tutmadı ama senin belirtileri çok yerde okudum normal galiba ve inşallah güzel haberi alırsın benimde üç gün kasıklarımda gerilme ve batma vardı ve belimde bi ağrı ama bugün kasıklarımda hiçbişey hissetmiyorum çok korkuyorum inşallah pozitifi görürüz hepimiz:)
Arkadaşlar hepinize merhabalar benim yardıma ihtiyacım var salı günü ikinci aşılamamı oldum ilki tutmadı ilk üç gün kasıklarımda batma vardı ama dün akşamdan beri hiçbişey hissetmiyorum ve çok korkuyorum nolur tecrübesi olan biri bana cevap versin bu normalmi yoksa yine hayal kırıklığı mı