Aşılama İlk aşılamam ve negatif

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Kızlar bu ay ilk aşılamamdı 14 gün sonra idrar testi yaptım negatif malesef yarın kan vermek için gidicem doktora tarih vermişti çünkü..
Her belirtim vardı çok umutlandım inanamiyorum gerçekten yıkıldım..😞

Kızlar bu ay ilk aşılamamdı 14 gün sonra idrar testi yaptım negatif malesef yarın kan vermek için gidicem doktora tarih vermişti çünkü..
Öncelikle çok geçmiş olsun.Bende 3kez aşılama 3 kez tüp bebek yapmıştım.3 de ikiz oldu.Sana tavsiyem aşılamayla vakit kaybetme.Beni dr yanlış yönlendirdi ve 3 kez aşılama oldum gereksiz yere umutlandım.Bence kendini toparla ve protein ağırlıklı beslenmeye özen göster hormon değerlerin normalse tüp bebek yaptırmalısın aşılamayla zaman harcama canım

Maalesef aşılamanın normal ilişkiden pek bir farkı yok🙁
Çok da umutlanmamak lazım onun için. Vakit kaybetmeden tüpbebeğe başlayın derim

Öncelikle çok geçmiş olsun.Bende 3kez aşılama 3 kez tüp bebek yapmıştım.3 de ikiz oldu.Sana tavsiyem aşılamayla vakit kaybetme.Beni dr yanlış yönlendirdi ve 3 kez aşılama oldum gereksiz yere umutlandım.Bence kendini toparla ve protein ağırlıklı beslenmeye özen göster hormon değerlerin normalse tüp bebek yaptırmalısın aşılamayla zaman harcama canım
Canım ben yumurta gelişmeme problemim var yani ben normal ilişkide bile olma ihtimali yoktu o yüzden bu ay femara kullanmıştım ilk kez çok güzel gelişti yumurtam ve aşılamayla hiç değilse kaliteli spermleri enjekte ediyorlar bilmiyorum hani farklı bi nedenle olsa mesela sebepsiz infetilite gibi ozaman aşılamayı gereksiz görebilirdim diyorum bilmiyorum. Senin sorunun neydi ki ? Allah bağışlasın evlatlarını ❤️

Maalesef aşılamanın normal ilişkiden pek bir farkı yok🙁
Çok da umutlanmamak lazım onun için. Vakit kaybetmeden tüpbebeğe başlayın derim
Bilmiyorum.. şuan doktor aşama aşama gideceğini biliyorum direct tüp bebeğe vermezler bence canım ya 😥 ilaki bi 3 kere aşılama denemem gerekiyor yani bilmiorum bizim burda sistem öyle yurt dışında yaşıyorum ben.
Benim sorunum yumurtam gelişmiyor aşılamayla beraber femara kullandım Allaha şükür gelişti yumurtam bilmiyorum aşılamada bi nevi bi destek olabilir diye düşünüyorum 🥺

Bilmiyorum.. şuan doktor aşama aşama gideceğini biliyorum direct tüp bebeğe vermezler bence canım ya 😥 ilaki bi 3 kere aşılama denemem gerekiyor yani bilmiorum bizim burda sistem öyle yurt dışında yaşıyorum ben.
Benim sorunum yumurtam gelişmiyor aşılamayla beraber femara kullandım Allaha şükür gelişti yumurtam bilmiyorum aşılamada bi nevi bi destek olabilir diye düşünüyorum 🥺
Anladım Türkiye’de de devlette tedavi görüyorsan üç kere aşılama istiyorlar. Aşılama ile hamile kalan da çok Sadece başarı oranı düşük. Umudunu yitirme belki ikinci denemende hamile kalacaksın🤷🏼‍♀️

Canım ben yumurta gelişmeme problemim var yani ben normal ilişkide bile olma ihtimali yoktu o yüzden bu ay femara kullanmıştım ilk kez çok güzel gelişti yumurtam ve aşılamayla hiç değilse kaliteli spermleri enjekte ediyorlar bilmiyorum hani farklı bi nedenle olsa mesela sebepsiz infetilite gibi ozaman aşılamayı gereksiz görebilirdim diyorum bilmiyorum. Senin sorunun neydi ki ? Allah bağışlasın evlatlarını ❤️
Bende de yumurta kalitesizdi.Yumurta büyüyor ve dr çok güzel ,yumurtan çok iyi gelişmiş vs deyip duruyordu bakırköy Acıbadem e gitmiştim.Hiç hormon testi bile yapmadan 3 kez boşu boşuna yapmışlardı,evet yumurta büyüyor ama içinde hücre yok boş yani her yumurtadan nasıl civciv olmuyorsa :))) bizimki de o hesap yani :)) neyse sonra Teksen Çamlıbel e gitmiştim Beşiktaş ta Jinemed e orda yaptırdım hormonlarıma baktılar fakat FSH ım çok yüksekmiş 14 tü o sebeple tutmadı ama bunu 2.denemede öğrendim. bana sürekli denemem gerektiğini söylemişti.Çok ağlamıştım ve kendimi toparlayınca şunu öğrendim ki FSH 10 un altında olmalıymış

Back
X