Ilk aşılamam yardımcı olurmusunuz

merveeeslm

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2024
118
18
18
Merhaba ben pcos hastasiyim. 2 kez klomen kullandim ilkinde yumurtam yavas buyudu 24. Gun catlamaa gordüm ama bayram nedeniyle yapılmadi aşılama . 2. Klomende cok güzel büyüdü muayeneden önce catladıgı icin aşılama yapılmadı. Bu ay 3. Klomeni kullandım 1 tane yumurtam büyüdü 19 mm oldugunda E2 hormonum 264 tü o gece ovitrelle ignesi oldum saat 5 gibi diger gun aşılamam oldj cuma günü aslinda bir gun beklemem gerekiyordu ama hafta sknuna girdigim icin persembe ignem oldu cuma asilamam. Ama cuma günü kan verdigimde bana kan sonucunu takip etmene gerek yok demislerdi keske baaksaydım E2 hormonum 207 ye düşmüş bana hic bilgi verilmedi ultrasyonla catlamismi diyr bakilmadi direk assilamami oldum evime geldim suan dinleniyorum ama kafam cok karisti acaba yumurtam catlamadimi neden degerim 264 ken 207 ye düştü daha cok yükselmesi gerekmiyormu

Çok bi oynama olmamış hem çatlama olmasaydı emin ol aşılama yapmazlardır

Çok bi oynama olmamış hem çatlama olmasaydı emin ol aşılama yapmazlardır
Yani demi ve suan bile agrilar hissediyorum catlama olmasaaydi hissetmezdim ilk gunden beri agrilarim oluyor. Ama deger cok kafami karistirdi ayni hastahaneden tanistigim biriside degeri 514 müş asilama oldugu gün benimki 207 ye düşünce kafam karisti

Bu tarz tedavilerde herşeyi ayrıntısına kadar düşünmemek lazım kendinizi durduk yere strese sokmayın

Mrb asılma konusunda bişey sorcaktim ben de ilk defa deneyecegim asilamadan önce catlma iğnesi vs vuruyolar mi yoksa direk aşılama mi oluyor yada kişiye göre bu durum değişiyor mu bide acı vs oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…