• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk aşılamam

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
En iyi cevaplar
1
2.217
133
Merhaba arkadaşlar dün ilk kez aşılama oldum . Hissedilir hissedilmez halde karın çevremde ağrım var. Afedersiniz ama Bugün hayatımda hiç gitmediğim kadar büyük tuvalete gittim her girip çıktığımda sanki yine var gibi hissediyorum .Çok azıcık açık kahverengi akıntım oldu ve aşırı uyku halim var .Demiyorum hamile miyim diye çünkü iki güne belli olmaz hiçbir zaman .Size sorum ilk aşılama da aşılamanız tuttu mu ne gibi farklılıklar yaşadınız .
Sanki zaman durmuş geçmiyor gibi 🥺

Merhaba arkadaşlar dün ilk kez aşılama oldum . Hissedilir hissedilmez halde karın çevremde ağrım var. Afedersiniz ama Bugün hayatımda hiç gitmediğim kadar büyük tuvalete gittim her girip çıktığımda sanki yine var gibi hissediyorum .Çok azıcık açık kahverengi akıntım oldu ve aşırı uyku halim var .Demiyorum hamile miyim diye çünkü iki güne belli olmaz hiçbir zaman .Size sorum ilk aşılama da aşılamanız tuttu mu ne gibi farklılıklar yaşadınız .
Sanki zaman durmuş geçmiyor gibi 🥺
Bende perşembe günü ilk aşılamamı oldum 🙄 ve belim sanki ayrılıyor gibi ağrıyor 😫 çok korkuyorum tutmazsa diye 🙄 ne yapabilirim onu da bilmiyorum

Bende perşembe günü ilk aşılamamı oldum 🙄 ve belim sanki ayrılıyor gibi ağrıyor 😫 çok korkuyorum tutmazsa diye 🙄 ne yapabilirim onu da bilmiyorum
Ne zaman ağrıların şiddetlendi bende diyorm keşke daha çok ağrım olsa belirti olmuş olur 🤭

Ne zaman ağrıların şiddetlendi bende diyorm keşke daha çok ağrım olsa belirti olmuş olur 🤭
Bugün biraz daha fazla ağrıyor sanki doktorum 10 gün sonra kan testi ver dedi bakıyorum herkes 15 gün sonra belli olur demiş eşimde yanımda yok iş gereği şehir dışına çıkması gerekti kendi kendimi yiyip duruyorum 1.5 senedir uğraşıyoruz inşallah tutar 🙏🏻

Bugün biraz daha fazla ağrıyor sanki doktorum 10 gün sonra kan testi ver dedi bakıyorum herkes 15 gün sonra belli olur demiş eşimde yanımda yok iş gereği şehir dışına çıkması gerekti kendi kendimi yiyip duruyorum 1.5 senedir uğraşıyoruz inşallah tutar 🙏🏻
İnşallah canım dua et 🤲🏻 İlk günden beri mi ağrın var senin .bende perşembe gecesi çatlatma iğnesi yaptırdim cumartesi 11 gibi de aşılamam oldu dün biraz ağrım vardı ama bütün o kadar yok tutunmaz diye çok korkuyorum bende ama doktor çok güzel gitti dedi 😟

İnşallah canım dua et 🤲🏻 İlk günden beri mi ağrın var senin .bende perşembe gecesi çatlatma iğnesi yaptırdim cumartesi 11 gibi de aşılamam oldu dün biraz ağrım vardı ama bütün o kadar yok tutunmaz diye çok korkuyorum bende ama doktor çok güzel gitti dedi 😟
Ben perşembe günü aşılamamı oldum cuma gece çatlatma iğnemi vuruldum ilk gün kasıklarım ağrıdı bugün de bel ağrım başladı ayakta kalınca sanki daha artıyor ağrım 🙄 benim doktorum da çok iyi konuştu hadi inşallah olacak bu sefer gönlünü ferah tut diye gönderdi ama insan korkuyor 😫

Ben perşembe günü aşılamamı oldum cuma gece çatlatma iğnemi vuruldum ilk gün kasıklarım ağrıdı bugün de bel ağrım başladı ayakta kalınca sanki daha artıyor ağrım 🙄 benim doktorum da çok iyi konuştu hadi inşallah olacak bu sefer gönlünü ferah tut diye gönderdi ama insan korkuyor 😫
Hayırlısı canım vallahi beklemek gerçekten çok zor 😢
Ağır bişey kaldırma kocanda evde yokmuş dinlen vallahi 😀

Hayırlısı canım vallahi beklemek gerçekten çok zor 😢
Ağır bişey kaldırma kocanda evde yokmuş dinlen vallahi 😀
Dua et rabbim ikimizin de bekleyişlerini hayırla sonuçlandırsın inşallah 🙏🏻 Çektiğimiz eziyete değsin 🤲🏻 Yatıyorum valla haftasonu yatabiliyorum ancak haftaiçi çalışıyorum ama allahtan oturarak çalıştığım bi işteyim çok korkuyorum İnan ki ☹️

Dua et rabbim ikimizin de bekleyişlerini hayırla sonuçlandırsın inşallah 🙏🏻 Çektiğimiz eziyete değsin 🤲🏻 Yatıyorum valla haftasonu yatabiliyorum ancak haftaiçi çalışıyorum ama allahtan oturarak çalıştığım bi işteyim çok korkuyorum İnan ki ☹
Allah yardımcımız olsun inşallah sonuçtan birbirimizi haber ederiz güzel haberler veririz 🙏🏻

Evet canım hastayım şuan bu sabah hasta oldum 😭
Yaa kötü olmuş canım Allah yardımcımız olsun bende bugün doktoruma gittim alttan muayene etti biraz kalınlaşma var gibi sanki ama Ümit vermek istemiyorum dedi pazartesi yine kan testi yaptır yine hastalanmasan salı günü gel dedi .İnşallah doktor doğru görmüştür ama adet dönemine işarette olabilirmiş bakalım ağrımda var sanki yarın hasta olacağım gibi hissediyorum hep Ümit sonra yine başa sarıyor Allahım sonumuzu hayr etsin 😟

Back
X