Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım sen hiç aşılama yaptırdın miCanım hiçbir bilgim yokama inşallah bebek vardır tutunmuştur
herşey gönlünce olsun inşallah
![]()
Yok canım daha önce hiç yaptırmadım inşallah gerek te kalmaz sende bende ve tüm isteyip te evlat diye yanıp tutuşanlar da evlatlarımıza kavuşuruz bu ay inşallah ❤❤❤İnşallah canım sen hiç aşılama yaptırdın mi![]()
İnşallah canım Allah hiç kimsenin kucağını boş koymasınYok canım daha önce hiç yaptırmadım inşallah gerek te kalmaz sende bende ve tüm isteyip te evlat diye yanıp tutuşanlar da evlatlarımıza kavuşuruz bu ay inşallah ❤❤❤
Keşke hemen anlamak mümkün olsa inşallah tutunmuştur bebişİyi akşamlar arkadaşlar ilk aşılamam bugün 3.günüm sizce tutunup tutunmadığını nasıl anlarım ilk aşılamada hamile kalanlar var mı lütfen yardım edin hiç zaman geçmiyor bunu yap dediğiniz bişey var mi![]()
Aminn canım amin gerçekten çok özledim meleğimi 16 aydır istiyoruz ama olmuyorİnşallah canım Allah hiç kimsenin kucağını boş koymasın![]()
Doktora kontrol oldun mu peki neden olmuyormuşAminn canım amin gerçekten çok özledim meleğimi 16 aydır istiyoruz ama olmuyor
Bende de politistikover var canım her gittiğim doktor sürekli oyaladı beni de bu işte en önemlisi iyi bir doktor bulmak ve gerçekten ilgili olmalıAminn canım amin gerçekten çok özledim meleğimi 16 aydır istiyoruz ama olmuyor
İnşallah canım tanımadık insanların duası kabul olurmuş bir duanı alırım inşallah bir olsun adaklar adadımKeşke hemen anlamak mümkün olsa inşallah tutunmuştur bebiş
Meraba insallah tutmuştur canım aşılama için devlete mi gttinİyi akşamlar arkadaşlar ilk aşılamam bugün 3.günüm sizce tutunup tutunmadığını nasıl anlarım ilk aşılamada hamile kalanlar var mı lütfen yardım edin hiç zaman geçmiyor bunu yap dediğiniz bişey var mi![]()
Ne zamandır istiyorsun cnm probleminiz ney Rabbim gönlüne göre versin inşallah sana bana yürekten isteyen herkeseİnşallah canım tanımadık insanların duası kabul olurmuş bir duanı alırım inşallah bir olsun adaklar adadım![]()
Hayır canım Medical de yaptırdım doktorum çok ilgiliydi sağolsun çok bekletmedi bizi diğer doktorlar gibi her gittiğim doktor sadece test yaptı bişey yok dedi geçiştirdiMeraba insallah tutmuştur canım aşılama için devlete mi gttin
Çok haklısın canım bende sürekli ilaçla geri gönderildim yumurtalık tembelliğim var şimdi meryem suresinin tamamını okuyorum bi de bal tarçın çörek otu kürünü yapıyorum aynı zamanda da cyclo progynova kullanıyorum bakalım buraya nasip olur inşallah meleğim allahın izniyle benimle olur isteyen dileyen herkese evlat nasip et Rabbim bana da nasip et diye dua ediyorum ❤Bende de politistikover var canım her gittiğim doktor sürekli oyaladı beni de bu işte en önemlisi iyi bir doktor bulmak ve gerçekten ilgili olmalı![]()
Ben de bu ay gebe kalırsam 2. Ayım dolmadan 3 gün oruç tutacam Rabbim için inşallahİnşallah canım tanımadık insanların duası kabul olurmuş bir duanı alırım inşallah bir olsun adaklar adadım![]()
1 seneden fazladır istiyoruz canım ama olmadı eşimde de problem vardı ama onun düzeldi benden kaynaklı yani polikistikover varNe zamandır istiyorsun cnm probleminiz ney Rabbim gönlüne göre versin inşallah sana bana yürekten isteyen herkese
Amin canım dualarımız kabul olsun bende de yumurta tembelliği varÇok haklısın canım bende sürekli ilaçla geri gönderildim yumurtalık tembelliğim var şimdi meryem suresinin tamamını okuyorum bi de bal tarçın çörek otu kürünü yapıyorum aynı zamanda da cyclo progynova kullanıyorum bakalım buraya nasip olur inşallah meleğim allahın izniyle benimle olur isteyen dileyen herkese evlat nasip et Rabbim bana da nasip et diye dua ediyorum ❤![]()
Pko ile hamile kalan çok kişi var cnm engel değil sonuçta bu ay yüzünüz güler inşallahhh1 seneden fazladır istiyoruz canım ama olmadı eşimde de problem vardı ama onun düzeldi benden kaynaklı yani polikistikover var
Yumurtalık tembelliğim var canım biraz da kilo problemim var veremiyorumDoktora kontrol oldun mu peki neden olmuyormuş
Off aynı aynı vallahi bir türlü veremiyorum çok kilolu değilim ama sanki 1 kilo vermek bile büyük bir başarı gibiYumurtalık tembelliğim var canım biraz da kilo problemim var veremiyorum