Bence geç kalmadan rahim filmi çektir eşin sperm testi versin cnmHormon testi yaptı canım sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence geç kalmadan rahim filmi çektir eşin sperm testi versin cnmHormon testi yaptı canım sadece
Sperm testi yaptırdı canım eşimde sıkıntı yok ama bende yumurtalıktembelliği dedi dr başka da bişi demedi ilk düşündüğümüz sıralar bi Dr un kliniğinde gittim tam teşekküllü bi hastahaneye git tedavisiz olmaz çocuğun dedi banaBence geç kalmadan rahim filmi çektir eşin sperm testi versin cnm
Bu ay olmazsa (inşallah olur da) başka bi hastahaneye övülen bi Dr buldum ona gitçemBence geç kalmadan rahim filmi çektir eşin sperm testi versin cnm
Sadece yumurta tembelliğinden dolayı mı dedi bu doktorlar çok acımasız cnm başka bi doktora git ve rahim filmi çekil cnm tek doktorla kalma araştırSperm testi yaptırdı canım eşimde sıkıntı yok ama bende yumurtalıktembelliği dedi dr başka da bişi demedi ilk düşündüğümüz sıralar bi Dr un kliniğinde gittim tam teşekküllü bi hastahaneye git tedavisiz olmaz çocukluğun dedi bana
İnşâllah olur cnm olmazsa ihmal etme gitBu ay olmazsa (inşallah olur da) başka bi hastahaneye övülen bi Dr buldum ona gitçem
bu ay da olmazsa başka Dr gitçem Hsg isterimSadece yumurta tembelliğinden dolayı mı dedi bu doktorlar çok acımasız cnm başka bi doktora git ve rahim filmi çekil cnm tek doktorla kalma araştır
Tamam canım çok teşekkür ederim de ya Hsg çok mu ağrılı oluyor?İnşâllah olur cnm olmazsa ihmal etme git
Yok cnm hiç korkma 2dklık işlem alttan muayneden bi farkı yokbu ay da olmazsa başka Dr gitçem Hsg isterim
Tamam canım çok teşekkür ederim de ya Hsg çok mu ağrılı oluyor?
Cidden ya çok korkutuyorlar anestezili falan yaptır dediler çok korkmuştumYok cnm hiç korkma 2dklık işlem alttan muayneden bi farkı yok
Yok cnm yazılanlara hiç aldırma bnm normalde cnm çok tatlıdır hiç acı hissetmedim eger tıkanıklık varsa agrı olabilir bnmki açıktı çünküCidden ya çok korkutuyorlar anestezili falan yaptır dediler çok korkmuştum![]()
Hmmm anladım canım inşallah gerek kalmaz ❤eğer çektirmem gerekirse de inşallah acımazYok cnm yazılanlara hiç aldırma bnm normalde cnm çok tatlıdır hiç acı hissetmedim eger tıkanıklık varsa agrı olabilir bnmki açıktı çünkü
İnşâllah cnmHmmm anladım canım inşallah gerek kalmaz ❤eğer çektirmem gerekirse de inşallah acımaz![]()
Canım asla ağrılı olmuyor emin ol bende çektirdim anestezisiz hiç korkma gerçekten ben özelde çektirdim hiç sorun yok dedibu ay da olmazsa başka Dr gitçem Hsg isterim
Tamam canım çok teşekkür ederim de ya Hsg çok mu ağrılı oluyor?
Ya çok teşekkür ederim şu an hafifledimCanım asla ağrılı olmuyor emin ol bende çektirdim anestezisiz hiç korkma gerçekten ben özelde çektirdim hiç sorun yok dedi
Bende adet zamanları ölüyorum canım ama sadece ilaç verilince saniyelik ağrı oluyor o da çok kötü bir ağrı değil boşuna anesteziye hiç gerek yok emin olYa çok teşekkür ederim şu an hafifledimçok korkuyordum adet sancısı gibi oluyor dediler ben de ölürüm adetliyken sancı dan o yüzden pek korkmuştum inşallah bu ay gelir meleğim de gerek kalmaz eğer buna da olmazsa (ki inşallah olur ) gidip Hsg isterim canım
![]()
Tamam canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için allah senden razı olsun ❤Bende adet zamanları ölüyorum canım ama sadece ilaç verilince saniyelik ağrı oluyor o da çok kötü bir ağrı değil boşuna anesteziye hiç gerek yok emin ol![]()
Senden de Allah razı olsun canım ben bütün işlemlerden geçtim vallahi yaptırmadığım tahlil kalmadı son gittiğim doktor bile şaşırdı bu kadar tahlile ne gerek vardı diye inşallah tez zamanda dualarımız kabul olsun derdimiz aynı birbirimizi anlayabiliyoruzTamam canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için allah senden razı olsun ❤![]()
Aynen valla canım ben o kadar test yaptırmadım hep cyclo progynova yeterli dedi dr bu ay bakalım inşallah kavuşuruz meleklerimize olmsa hatta olsa bile bi Dr buldum övülen ona gitçem hayırlısıSenden de Allah razı olsun canım ben bütün işlemlerden geçtim vallahi yaptırmadığım tahlil kalmadı son gittiğim doktor bile şaşırdı bu kadar tahlile ne gerek vardı diye inşallah tez zamanda dualarımız kabul olsun derdimiz aynı birbirimizi anlayabiliyoruz![]()
İnşallah çok güzel olur haberlerini beklerim canım bir de internette ovalasyon testleri oluyor yumurtlamanı takip edip ona göre birliktelik oluyor onları da demeyebilirsin internette 30 tanesi çok uygun fiyata geliyorAynen valla canım ben o kadar test yaptırmadım hep cyclo progynova yeterli dedi dr bu ay bakalım inşallah kavuşuruz meleklerimize olmsa hatta olsa bile bi Dr buldum övülen ona gitçem hayırlısı![]()
Evet yaa 50 tane test aldım laboquick 52,90 liraya n11 den ama kargo gelmedi tekrar firmaya dönmüş siparişim 2 gün önce öğrendim tekrar talep ettim ama sipariş gözükmüyor dediler öyle yandı yaniİnşallah çok güzel olur haberlerini beklerim canım bir de internette ovalasyon testleri oluyor yumurtlamanı takip edip ona göre birliktelik oluyor onları da demeyebilirsin internette 30 tanesi çok uygun fiyata geliyor![]()
İnşallah aralığın 23 bat bakalım ya bebiş geliyor derim (inşallah ) ya da adını bile anmak istemiyorumİnşallah çok güzel olur haberlerini beklerim canım bir de internette ovalasyon testleri oluyor yumurtlamanı takip edip ona göre birliktelik oluyor onları da demeyebilirsin internette 30 tanesi çok uygun fiyata geliyor![]()