inşallah canım bizi bizden başkası anlayamaz zaten bide şey var şu dışardan soran insanlar yokmu olcagı varsada bunlar yüzünden psikolojik sıkıntı yüzünden olmucak yani sinir oluyorum bişey varmı hamilemisin yok diyorum hala aynı sorular sıkıldım artık bide sen tembel çıktın demezlermi ayyyy takmıcam diyorum ama sinirimden de aglıyorumgeçen ablamlara gittim eniştemin yengesi geldi bişey varmı dedi bende yok dedim niye kız tembelmisin ne dedi bende hayırlısı dedim ablam kadına bi kızdı öle sorular sorulmaz düzgün konuş dedi kadın hala demezmi olsun olsun niye yok ayyyyyyyyyyyyyy bu sefer sinirimden güldüm yani işye bu gibi durumlar insanı bi güldürüp bi aglata biliyo psikolojimiz tamamen alt üst olmuş durumda neyse RABBİM den hayırlısı bir hepimiz bebişlerimize kavuşuruz ....
Insallah bu asilaman tutar zara.ilk asilamandan sonraki yazdiklarini okuyunca kendi yasadiklarim geldi aklima.benimki ikinci asilamamda tuttu.ilk asilamamda bir hafta yatmistim ama olmadi,ikincide hastaneden gelince iki saat kadar yatfim sonra normal hayafima devam ettim,hemde tek yumurtam gelismisti. Yani anliycan allah ol deyince oluyo.senin icin dua edicem, insallah hayirlisiyla olur.kızlar tekrar merhaba yarın 2. aşılmamı olucam nasipse dualarınızı beliyorum RABBİM hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinnn ...
kızlar tekrar merhaba yarın 2. aşılmamı olucam nasipse dualarınızı beliyorum RABBİM hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinnn ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?