hayırlısı olsun canım.bunlar yıkandıktan sonraki değerler sanırım.morfolojiye bekılmıyor mu??sayıda harekette iyi görünüyor
cnm emsey nasıl nekdara yaptırdın
doktorum cok iyi birydi ama kişilik olarak yaptıgı iş konusnda kararsızım cok met ettiler ve cok kiş gebe kalmıs ben kalamadım ama kalamdıgm için deil şikayetim sadece ban diger hastalara verilen hiç bi tedbir vermedi ne jel ne hap ne progestran testi bahsedilmedi ben biraz ihmal edildigmi düşündüm ama hakımda hayırlısı böleymiş cok iyi kaliteli bi hastane.. 500 milyona yapıldı...
nasıp degılmısdemekkı uzulme
ılaclar dahıl 500 tl mi
tup bebek nekadar acaba
ilaçlar dahil degil zaten ben ilaç kulanmadım bi klomen bide tek çatlatma iğnesiydi.. Tüp bebek 3.500 dediler ilaçlarla 5.000 buluyomus... Sormustuk...evet kısmet degilmiş zamanı var demekki ..
tup bebekte guvenılırmı sence
tam olarak yorum yapamam ama ben gitigim gün asılama günü 6 kişi bekliodu 3 ü aşılamaydı asılamanın 2 si tutmustu diger 3 kişide tüpmüş hepside pozitifti ama biri sorunluydu sanırm aglıodu kadın yani 3 te 2 iyi bir oran ama bilmiorum kısmet birazda demekkki .. Hakında hayırlısı olsun inşllah..
hayırlısı cnm ya ılk ön gorusmeye ucret alıyorlarmı acaba cok sordum cnm ama
kılom oldugu ıcın korkuyorum tup bebek tutmazsa dıye. senın sorunun neydı cnm
doktorum cok iyi birydi ama kişilik olarak yaptıgı iş konusnda kararsızım cok met ettiler ve cok kiş gebe kalmıs ben kalamadım ama kalamdıgm için deil şikayetim sadece ban diger hastalara verilen hiç bi tedbir vermedi ne jel ne hap ne progestran testi bahsedilmedi ben biraz ihmal edildigmi düşündüm ama hakımda hayırlısı böleymiş cok iyi kaliteli bi hastane.. 500 milyona yapıldı...
ilaçlar dahil degil zaten ben ilaç kulanmadım bi klomen bide tek çatlatma iğnesiydi.. Tüp bebek 3.500 dediler ilaçlarla 5.000 buluyomus... Sormustuk...evet kısmet degilmiş zamanı var demekki ..
yok canım ön görüşme içinn ücret taleb etmediler kesinlikle kaç kilosun ki canm benim eger tedavi düşünüosan verebiliosan 2 yada 3 kg ver yani kilo verildigi zaman yumurtalıklardaki yaglanamda gitgi için yumurtaların daha iyi gelişebilir...bizimki erkek infertilitesi sperm azlıgı ve hareketsizliği bende sorun yok.. ama kısmet hersey... hayırlıs olsun insallah..
cnm baya fazla 2 veya 3 kılo olsa keske ama pko dan dolayı zor verıyorum zamanında 25 kılo verdım ama yıne calısmadın yumurtalıklaaarrrssz:
olsun canım rabbimden ümit kesilmez verirsin inşallah..... Bebeişinide alırsın kucagına alahın izniyle ...
nesrin hanimmiydi doktorun arkadaşım ? Birde emsey e birinin tavsiyesi ilemi gittin kendin mi ? Son sorum kurtköy emseye mi gittin beykoz mu ? :) hayırlı olsun inşallah tutar hayırlısıyla. Banada dua edin 14. Gunundeyim asilamanin. ılk gün sanki hiç geçmeyecek gibi geliyordu ama geçiyor vakit işte
bana da birşey vermedi doktorum ilk aşılamada canım belki de kese falan göründükten sonra sorun varsa ya da lekelenme tarzı birşey olursa mı veriyotlsr bilmiyorum ama tüpte mutlaka veriliyor transferden sonra diye biliyorum. Ben de acıbadem de yaptırdım kasımda 550 verdim ama zam gelmiş bazı şeylere aşılamaya da geldi mi bilmiyorum. Bu 2. Aşılamam olacak iki kutu bitti bu akşam bugünde kontrole gittim 4-5 yumurta var gelişme ihtimali olan büyümüş daha çok yumurta var maşalah ama onlar küçük. Bende polikistik olduğu için çok yumurta oluyor bende ama 3-4 tane olgun oluyor iğnelerle bu da çok iyiymiş. Senin bu yaptırdığın aşılama mı tutmadı canım regli mi oldun bende bakıyordum da merak ettim sonuçlanmış olması lazım diye bakayım dedim. Ilk aşılaman mıydı canım eğer öyleyse bir kere daha denemeni tavsiye ederim 2. Aşılaması tutan çok oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?