Aşılama ilk aşılamamı bugn emsey hospital da oldum... beklemedeyim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ARES_ARES

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
761
132
323
İstanbul
arkadaslar bugn ilk aşılayı yaptırdık ve eşimin sperm sonuclarını yazmak istiyorum bilgisi olan yorumlayabilirmi doktora sormayı unutuk da :)
abstinans süresi:2 gün
hacim:7.5 ml
ph:7.2
görünüm: normal
viskozite:normal
lifefaksiyon: normal
aglütinasyon: yok
sperm konsantrasyonu (milyon): 15 milyon
%total motolite: %94
%a (ileri hızlı hareketli):%63
%B(yavaş hareketli):%6
%C(yerinde hareketli): %25
%D(hareketisz):%6
pmss(progressif motil sperm sayısı): 11 milyon
yuvarlak hücere(milyon): 300 bin
sonuclar neyi gösteriyo arkadaslar bilgisi olan yorum yapabilirmi lütfennn..

hayırlısı olsun canım.bunlar yıkandıktan sonraki değerler sanırım.morfolojiye bekılmıyor mu??sayıda harekette iyi görünüyor

hayırlısı olsun canım.bunlar yıkandıktan sonraki değerler sanırım.morfolojiye bekılmıyor mu??sayıda harekette iyi görünüyor

saol teşekürler evet yıkamdan sonraki değerler morfoloji ye bakılmamıs sanırım eşimde sperm düşüklüğü vardı ve cok hareketsizlerdi oyusden sonucları yazdım belki bilen varsa yorumlar die teşekür ederim .. Ve bi sorum olcak benm sag tarafımda 2 yumurta olusmustu solda yoktu ve asılama yapıldıgndan beri sag kasıgmda felaket bir agrı var herkeste oliomu yoksa ben yumurta catladı onumu hissediorum hiç bukadr cok agrı olmamıstı ama bu catlatma iğnesi agrı yaparmı bide

cnm emsey nasıl nekdara yaptırdın

doktorum cok iyi birydi ama kişilik olarak yaptıgı iş konusnda kararsızım cok met ettiler ve cok kiş gebe kalmıs ben kalamadım ama kalamdıgm için deil şikayetim sadece ban diger hastalara verilen hiç bi tedbir vermedi ne jel ne hap ne progestran testi bahsedilmedi ben biraz ihmal edildigmi düşündüm ama hakımda hayırlısı böleymiş cok iyi kaliteli bi hastane.. 500 milyona yapıldı...

nasıp degılmısdemekkı uzulme
ılaclar dahıl 500 tl mi
tup bebek nekadar acaba

nasıp degılmısdemekkı uzulme
ılaclar dahıl 500 tl mi
tup bebek nekadar acaba

ilaçlar dahil degil zaten ben ilaç kulanmadım bi klomen bide tek çatlatma iğnesiydi.. Tüp bebek 3.500 dediler ilaçlarla 5.000 buluyomus... Sormustuk...evet kısmet degilmiş zamanı var demekki ..

ilaçlar dahil degil zaten ben ilaç kulanmadım bi klomen bide tek çatlatma iğnesiydi.. Tüp bebek 3.500 dediler ilaçlarla 5.000 buluyomus... Sormustuk...evet kısmet degilmiş zamanı var demekki ..

tup bebekte guvenılırmı sence

tup bebekte guvenılırmı sence

tam olarak yorum yapamam ama ben gitigim gün asılama günü 6 kişi bekliodu 3 ü aşılamaydı asılamanın 2 si tutmustu diger 3 kişide tüpmüş hepside pozitifti ama biri sorunluydu sanırm aglıodu kadın yani 3 te 2 iyi bir oran ama bilmiorum kısmet birazda demekkki .. Hakında hayırlısı olsun inşllah..

hayırlısı cnm ya ılk ön gorusmeye ucret alıyorlarmı acaba cok sordum cnm ama
kılom oldugu ıcın korkuyorum tup bebek tutmazsa dıye. senın sorunun neydı cnm

hayırlısı cnm ya ılk ön gorusmeye ucret alıyorlarmı acaba cok sordum cnm ama
kılom oldugu ıcın korkuyorum tup bebek tutmazsa dıye. senın sorunun neydı cnm

yok canım ön görüşme içinn ücret taleb etmediler kesinlikle kaç kilosun ki canm benim eger tedavi düşünüosan verebiliosan 2 yada 3 kg ver yani kilo verildigi zaman yumurtalıklardaki yaglanamda gitgi için yumurtaların daha iyi gelişebilir...bizimki erkek infertilitesi sperm azlıgı ve hareketsizliği bende sorun yok.. ama kısmet hersey... hayırlıs olsun insallah..

bana da birşey vermedi doktorum ilk aşılamada canım belki de kese falan göründükten sonra sorun varsa ya da lekelenme tarzı birşey olursa mı veriyotlsr bilmiyorum ama tüpte mutlaka veriliyor transferden sonra diye biliyorum. Ben de acıbadem de yaptırdım kasımda 550 verdim ama zam gelmiş bazı şeylere aşılamaya da geldi mi bilmiyorum. Bu 2. aşılamam olacak iki kutu bitti bu akşam bugünde kontrole gittim 4-5 yumurta var gelişme ihtimali olan büyümüş daha çok yumurta var maşalah ama onlar küçük. Bende polikistik olduğu için çok yumurta oluyor bende ama 3-4 tane olgun oluyor iğnelerle bu da çok iyiymiş. Senin bu yaptırdığın aşılama mı tutmadı canım regli mi oldun bende bakıyordum da merak ettim sonuçlanmış olması lazım diye bakayım dedim. İlk aşılaman mıydı canım eğer öyleyse bir kere daha denemeni tavsiye ederim 2. aşılaması tutan çok oluyor

Nesrin hanimmiydi doktorun arkadaşım ? Birde emsey e birinin tavsiyesi ilemi gittin kendin mi ? Son sorum kurtköy emseye mi gittin beykoz mu ? :) Hayırlı olsun inşallah tutar hayırlısıyla. Banada dua edin 14. Gunundeyim asilamanin. Ilk gün sanki hiç geçmeyecek gibi geliyordu ama geçiyor vakit işte

cnm baya fazla 2 veya 3 kılo olsa keske ama pko dan dolayı zor verıyorum zamanında 25 kılo verdım ama yıne calısmadın yumurtalıklaaarrr ssz:

cnm baya fazla 2 veya 3 kılo olsa keske ama pko dan dolayı zor verıyorum zamanında 25 kılo verdım ama yıne calısmadın yumurtalıklaaarrr ssz:

olsun canım rabbimden ümit kesilmez verirsin inşallah..... Bebeişinide alırsın kucagına alahın izniyle ...

olsun canım rabbimden ümit kesilmez verirsin inşallah..... Bebeişinide alırsın kucagına alahın izniyle ...

ınsallah cnm cok korkuyorum esım normalde bısey demıyo ama kılodan dolayı derse dr aramız bozulur dıye korkuyorum. ama veremıyorum kı pkodan off

kusrra bagmayın mesajınızı daha yeni gördüm... :) evet nesrin hanımdı emseye evet bi arkadasım tavsiye etti o sebeble gittik kurtköydeki emseye gittim malsef tutmadı negatif sonuc aldık evet ilk günler öle gecio alah sabır versin inşallah sen pozitif sonuc alırsın...

evet canım ilk aşılamamdı ve malesef tutmadı kısmet degilmiş bende bi sorun yok yumurtalık vs cok iyi dedi hersey temiiz dedi 2. Asılamayı yaptırcaz sonra tüpe gecmeyi düşünüorus yasım tutmadıgı için 1 yıl daha beklicem mecburen o 1 yılıda bos gecirmemek adına 2 ay sonra felan baska bi hastanede asılama yaptırıcam arastırıorum simdilik hayırlısı bakalım... Rabbim hepimize evlat nasip etsin inşallah. Cevabı gec yazdım kusra bagma daha bugn fark ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…