- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
Ocak ya da Şubat ayında ilk defa aşılama yaptırmayı düşünüyorum, başarı oranı yüzde 10-15 civarlarinda olduğu için pek umudum yok. Asilamasi tutanlar özel bişey yaptı mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle deme benım 6.gunum bugun ınsallah tutar ..senınkıde olur umıtsız olmaOcak ya da Şubat ayında ilk defa aşılama yaptırmayı düşünüyorum, başarı oranı yüzde 10-15 civarlarinda olduğu için pek umudum yok. Asilamasi tutanlar özel bişey yaptı mı acaba?
İnşallah canım, hayırlısı olsun ama çok isterim tabi.öyle deme benım 6.gunum bugun ınsallah tutar ..senınkıde olur umıtsız olma
Merhabalar çok geçmiş olsun allah gönlünüze göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasin inş Sonucunuzu merak ediyorum çıkınca yazarmisiniz benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 2sene önce. 5yillik evliyim eşim düzeldi hiç sorunumuz yok. 25milyon %78 ileri hareketli spermle ilk aşılamamiz yapıldıBeklemek çok zor ..7 yıl oldu ilk asilamam..sorun esimdeydi varikosel ameliyatı oldu düzeldi ama olmadı ..sonra rahim filmi çekildi bende de bir sey çıkmadı .bekeldik doğal olur diye olmadı ..en son aşılama yaptık hayırlısı artik
10.gunum cuma gunu kan testi yapacaw inşallah tutmuş tur beklemek çok zor.inşallah senin de olur awa beklewe aşılama yaptır.post: 43605620 .!.:Merhabalar çok geçmiş olsun allah gönlünüze göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasin inş Sonucunuzu merak ediyorum çıkınca yazarmisiniz benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 2sene önce. 5yillik evliyim eşim düzeldi hiç sorunumuz yok. 25milyon %78 ileri hareketli spermle ilk aşılamamiz yapıldı
Yaptirdim canım bugün 3.günüm beklemek çaresizlik sebebsizlik çok zor yıllardır eşime bu müjdeli haberi vereceğim ogünü hayal ediyorum. Sizin durumunuza yakın olduğumuzu düşünüyorum allah yardımcımız olsun10.gunum cuma gunu kan testi yapacaw inşallah tutmuş tur beklemek çok zor.inşallah senin de olur awa beklewe aşılama yaptır.
beklemek cok zor ...ınsallah olur ya ..cevremdekıler strees yapma dıyolar ama elımde degılkı düşünmeden yapamıyorumYaptirdim canım bugün 3.günüm beklemek çaresizlik sebebsizlik çok zor yıllardır eşime bu müjdeli haberi vereceğim ogünü hayal ediyorum. Sizin durumunuza yakın olduğumuzu düşünüyorum allah yardımcımız olsun
İnş canimbnm eşimde varikosel ameliyatı oldu çift taraflı 12-14 milyon arası spermle 3 kez aşılama tedavisi olduk ama maalesef 3 de tutmadı inşallah sizlerinki tutar
Cok sevindimmmBenimde ilk aşılamam tuttu çok şükür ileri derecede polikistikover hastasıydım 1,5 yıldır gebe kalamamıştım. Umudunuzu kaybetmeyin.
Merhaba asilamaniz tuttumuuuİlk aşılamamın bugün 4.günündeyim günler geçmiyor. Bugün adet ağrım değil ay ortasında yani yumurtlamada hissettiğim hafif ince bi sizi ve her hareketimde ordaki ağrıyı ve adı herneyse onu hissediyorum ve karnimin sadece o kismi disari isi veriyor sanki sadece araştırma yapıyorum herkes önce inan diyor ben hiç bişey hissetmiyorum hersey olumsuz koskoca sayfalarda 2kisi tuttu diyor tutan ve tutmayanin belirtileri sanki aynı çok umutsuzum. 3.asilamami yaptırıp yine böyle beklicekmisim gibi hissediyorum ve bu beni çok ürkütüyor hayırlısı olsun bu derdi veren Rabbim dermanida verir birgün...
Benim çok fazla bir belirtim olmadı sadece ateşim biraz var gibiydi çabuk yoruluyor ve hemen uyuyakalıyordum. Bide kasıklarımda iğne batmaları olmuştu. Hastalanıcak gibiydim hatta sivilcem bile çıktı tutmadı diye düşünüyordum geceler boyu gene olmadı die ağladım öğrendikten 2 hafta sonra belirtileri haşamaya başladım.Cok sevindimmmbenimde asilamamin 6.gunu belirtileriniz neydi bana umit olur belki benimde ilk asilamam beklemek cok zor
Ne guzel Rabbim her isteyene nasip etsin cok sevindim sizin adiniza dualarda bulusalimBenim çok fazla bir belirtim olmadı sadece ateşim biraz var gibiydi çabuk yoruluyor ve hemen uyuyakalıyordum. Bide kasıklarımda iğne batmaları olmuştu. Hastalanıcak gibiydim hatta sivilcem bile çıktı tutmadı diye düşünüyordum geceler boyu gene olmadı die ağladım öğrendikten 2 hafta sonra belirtileri haşamaya başladım.
Amin inşallah. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin. Rabbim bu duyguyu yaşamaktan kimseyi mahrum bırakmasın inşNe guzel Rabbim her isteyene nasip etsin cok sevindim sizin adiniza dualarda bulusalim![]()