- 21 Ekim 2016
- 357
- 357
- 33
- 37
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Ozelde yaptirrdim pko vardi bende ilkinde tuttu cok sukur dunyaya geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 3. dusunmuyorum cnm yine husrana ugramaktan korkuyorum kararsiz kaldimBenim de ilk aşılamamdı kızlar tutmadı malesef
Özelde yaptırdım ben de menogon kullandım
Regl olunca tekrar doktoruma gitmedim kimisi hastalanır hastalanmaz 2.aşılamaya başlıyo ben yaptırmadım bilmiyorum
Hiç hamile kalamıcam gibi geliyo
17 aydır olmuyo benimGitmelydnz illa 2.olack degl istemezsenz dr.nuz yapmaz tabiki. Umutsuz olmayn kac senedr olmuyor
Valla bilmiyorum canım ben de gitmedim oluruna bırakcam birazBende 3. dusunmuyorum cnm yine husrana ugramaktan korkuyorum kararsiz kaldim
Aynen cnm dusunmemeye calisiyorum ztn aklimada gelmiyor acikcasiValla bilmiyorum canım ben de gitmedim oluruna bırakcam biraz
Hakkimizda hayirlisi canimValla bilmiyorum canım ben de gitmedim oluruna bırakcam biraz
3.senemde kavustum ogluma Rabbim isteyen herkese hayrlsyla nasip etsn. Umutsz olmayn bol bol dua edin. Asilama olurken cok dua etmstm. Hamd olsn Rabbim kucagmi doldurdu yasna grecek neredeyse17 aydır olmuyo benim
Bilmem eşim de istemedi gitmemi
Hakkinda hayirlisi olsun canim senin yumurtaliklarin guzel gelismis benim 2 yumurtam olusmustu biri 9 digeri 13,5-14 mm civariydi ne yazik ki tutmadi. insallah sen guzel haberler alirsin Allah in izniyleArkadaşlar az önce ilk çatlatma iğnemi yemiş bulunuyorum, cumartesi sabahı da ilk aşılama yapılacak. 5 gün kullandığum klomenin ardından 3 ymurta oluşmuş , 20 mm, 18 mm, 8 mmolmak üzere . Olma ihtimali var mı sizce ? Lütfen olsun allahım, amin. Çikolata kisti olup yumurtaları bu durumda olup kısa sürede hamile kalan var mı ? Cumartesiyi iple çekiyorum, sonrasında 2 hafta nasıl bekleyecem bilmiyom.
Anladim canim demek ki herkese farkli ilac uygulaniyor bende fostimon igne kullandim 2 asilamada da ama olmayinca olmuyor demek ki nasip kismet artik rabbim hepimize nasip eder insallahIlac olark serephone ve menegon igne kullandm yumurtalklar icin. Onun disinda ek ilaclar da kullandm dr.tavsyesyle vitamin, asilamadan snra gobekten igne ve daha bir kac ilac
Hersey nasip kismet canim sen moralini daima yuksek tut pozitif olmalisin stres uzuntude engel bu duruma rabbim hepimize o duyguyu tatdirir insallahValla bilmiyorum canım ben de gitmedim oluruna bırakcam biraz
İnşallah Rabbim bizlere isteyen herkese hayırlı ise nasip etsin ..Hersey nasip kismet canim sen moralini daima yuksek tut pozitif olmalisin stres uzuntude engel bu duruma rabbim hepimize o duyguyu tatdirir insallah![]()
Aynen oyle canim cok zor yasayan bilir rabbim daha zorunu yasatmasin insallah buna da sukur diyelim.İnşallah Rabbim bizlere isteyen herkese hayırlı ise nasip etsin ..
Eşim de ben de biraz üzüldük ama beklemekten başka çare yok canım napalım olursa olur olmazsa yapcak bişey yok diyoruz
Canim benim olumsuz dusunme ya lutfen Allah buyuk rabbim hepimize nasip edicek insallah vakti zamani var sadece biraz sabirBen hiçbi zaman “anne” kelimesini duyamayacagım galiba![]()
İnşallah ama o vakit hiç gelmeyecek gibi geliyo banaCanim benim olumsuz dusunme ya lutfen Allah buyuk rabbim hepimize nasip edicek insallah vakti zamani var sadece biraz sabir
Allah buyuk canim guzel gunler cok yakinda insallahİnşallah ama o vakit hiç gelmeyecek gibi geliyo bana
Sen şuan napıyosun canım beklemede misin
İnsanın ister istemez aklına geliyoAllah buyuk canim guzel gunler cok yakinda insallahBende beklemedeyim canim bakalim ne olacak bu ay. Kafama takmiyorum aklimdan cikardim cunku dusundukce stres yapiyorum
Haklisin canim dua etmekten ve beklemekten baska yapabilecegimiz birsey kalmiyor ne yazik ki pozitif ol iyi dusun iyi olsun hersey cok guzel olucak bizlerde anne olacagiz inaniyorum buna sadece birazcik sabir guzelimİnsanın ister istemez aklına geliyo
Benim de haftaya regl günüm daha doktora da gitmeyi düşünmüyorum
Bulent tirasa mail atmistim yardimcisi aradi konustuk asilamayla ilgili. Esimde sperm hareketsizligi oldugunu soyledim asilama tutarsa saglikli bi gebelik olusmaz dedi birde normal yolla gebe kalmak 20% ken asilamayla 25% mis pek fark yokmus suan aklima gelmeyen bir cok sey konustuk suanda aklima gelmiyor yani umitsizlige kapilmayalimİnsanın ister istemez aklına geliyo
Benim de haftaya regl günüm daha doktora da gitmeyi düşünmüyorum