Aşılama İlk aşılaması tutan var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de ilk aşılamamdı kızlar tutmadı malesef :KK43:
Özelde yaptırdım ben de menogon kullandım
Regl olunca tekrar doktoruma gitmedim kimisi hastalanır hastalanmaz 2.aşılamaya başlıyo ben yaptırmadım bilmiyorum
Hiç hamile kalamıcam gibi geliyo
Bende 3. dusunmuyorum cnm yine husrana ugramaktan korkuyorum kararsiz kaldim

Arkadaşlar az önce ilk çatlatma iğnemi yemiş bulunuyorum, cumartesi sabahı da ilk aşılama yapılacak. 5 gün kullandığum klomenin ardından 3 ymurta oluşmuş , 20 mm, 18 mm, 8 mmolmak üzere . Olma ihtimali var mı sizce ? Lütfen olsun allahım, amin. Çikolata kisti olup yumurtaları bu durumda olup kısa sürede hamile kalan var mı ? Cumartesiyi iple çekiyorum, sonrasında 2 hafta nasıl bekleyecem bilmiyom.

Arkadaşlar az önce ilk çatlatma iğnemi yemiş bulunuyorum, cumartesi sabahı da ilk aşılama yapılacak. 5 gün kullandığum klomenin ardından 3 ymurta oluşmuş , 20 mm, 18 mm, 8 mmolmak üzere . Olma ihtimali var mı sizce ? Lütfen olsun allahım, amin. Çikolata kisti olup yumurtaları bu durumda olup kısa sürede hamile kalan var mı ? Cumartesiyi iple çekiyorum, sonrasında 2 hafta nasıl bekleyecem bilmiyom.
Hakkinda hayirlisi olsun canim senin yumurtaliklarin guzel gelismis benim 2 yumurtam olusmustu biri 9 digeri 13,5-14 mm civariydi ne yazik ki tutmadi. insallah sen guzel haberler alirsin Allah in izniyle

Ilac olark serephone ve menegon igne kullandm yumurtalklar icin. Onun disinda ek ilaclar da kullandm dr.tavsyesyle vitamin, asilamadan snra gobekten igne ve daha bir kac ilac
Anladim canim demek ki herkese farkli ilac uygulaniyor bende fostimon igne kullandim 2 asilamada da ama olmayinca olmuyor demek ki nasip kismet artik rabbim hepimize nasip eder insallah

Hersey nasip kismet canim sen moralini daima yuksek tut pozitif olmalisin stres uzuntude engel bu duruma rabbim hepimize o duyguyu tatdirir insallah:dua:
İnşallah Rabbim bizlere isteyen herkese hayırlı ise nasip etsin ..
Eşim de ben de biraz üzüldük ama beklemekten başka çare yok canım napalım olursa olur olmazsa yapcak bişey yok diyoruz

İnşallah Rabbim bizlere isteyen herkese hayırlı ise nasip etsin ..
Eşim de ben de biraz üzüldük ama beklemekten başka çare yok canım napalım olursa olur olmazsa yapcak bişey yok diyoruz
Aynen oyle canim cok zor yasayan bilir rabbim daha zorunu yasatmasin insallah buna da sukur diyelim.

İnşallah ama o vakit hiç gelmeyecek gibi geliyo bana :KK43:
Sen şuan napıyosun canım beklemede misin
Allah buyuk canim guzel gunler cok yakinda insallah:dua: Bende beklemedeyim canim bakalim ne olacak bu ay. Kafama takmiyorum aklimdan cikardim cunku dusundukce stres yapiyorum

Allah buyuk canim guzel gunler cok yakinda insallah:dua: Bende beklemedeyim canim bakalim ne olacak bu ay. Kafama takmiyorum aklimdan cikardim cunku dusundukce stres yapiyorum
İnsanın ister istemez aklına geliyo :(
Benim de haftaya regl günüm daha doktora da gitmeyi düşünmüyorum

İnsanın ister istemez aklına geliyo :KK43:
Haklisin canim dua etmekten ve beklemekten baska yapabilecegimiz birsey kalmiyor ne yazik ki pozitif ol iyi dusun iyi olsun hersey cok guzel olucak bizlerde anne olacagiz inaniyorum buna sadece birazcik sabir guzelim

İnsanın ister istemez aklına geliyo :KK43:
Bulent tirasa mail atmistim yardimcisi aradi konustuk asilamayla ilgili. Esimde sperm hareketsizligi oldugunu soyledim asilama tutarsa saglikli bi gebelik olusmaz dedi birde normal yolla gebe kalmak 20% ken asilamayla 25% mis pek fark yokmus suan aklima gelmeyen bir cok sey konustuk suanda aklima gelmiyor yani umitsizlige kapilmayalim

Back
X