Bebek Beslenmesi İlk asılamasi tutanlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Vatanimsensin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
640
545
53
Merhaba arkadaslar 1 senedir korunmamamiza ragmen hamile kalamadim. Hicbir sorunumuzda yok cok sukur ama icten ice cok uzuluyorum biran once olsun istiyorum.15 aralikta ilk asilamam yapildi simdi beklemedeyim benim gibi olupta hamile kalan varmi asilamasi tutam yani yardimci olursaniz cok sevinirim belki umut olur bana ve benim gibi olanlara

Merhaba arkadaslar 1 senedir korunmamamiza ragmen hamile kalamadim. Hicbir sorunumuzda yok cok sukur ama icten ice cok uzuluyorum biran once olsun istiyorum.15 aralikta ilk asilamam yapildi simdi beklemedeyim benim gibi olupta hamile kalan varmi asilamasi tutam yani yardimci olursaniz cok sevinirim belki umut olur bana ve benim gibi olanlara
Benimde 7 ay boyunca olmadı. Klomen ve catlatma ignesi sayesinde hamile kalmıştım. Ama 7 haftalikken düşük yaptim. Yine beklemedim 7 ay gecti aradan. Gecen ay igne vurdum olmadi. Bu ayda yumurtam gelismedi. Gelecek aya kaldi

merhaba.. bende 13 aralıkta yaptırdım ilk aşılamamı.. mereakla bekleme aşamasındayım şu anda senin gibi.. izmir irenbede yaptırdım ben sen hangi şehirdesinn..

Ay canim cok sevindim darisi bizim gibi bekleyenlerin basina belirtilerin neler oldu ve test ne zaman yapmıştın biraz paylasabilirmisin

Ay canim cok sevindim darisi bizim gibi bekleyenlerin basina belirtilerin neler oldu ve test ne zaman yapmıştın biraz paylasabilirmisin
Tabi. Paylasrm. aslamdan snra kask agrm hc kayblmadi asilamadn 4 5gun snra gogus agrsi, sonrasinda bel agrsi,hafif kaskta batmalar, asırı gaz sancsi karnda sislk, sadece 10dk kadar burn akntsi ve bacak agrsi tutlmustu resmen anlamszdi ama biyerde okumstm gebelk belrtlerndendi. Vee test yapmama bi kac gun kala butun belrtlerm kaybolup adet sancisi cektm. hic nescafe icmeyen ben gecenn bi yarsi burnuma koktu ve bi sbh kalktgmda tavuk kokusu almstm:oha: asilamamn 12.gunu ilk idrarla testmi yaptm ve hemen cift czgiyi gormstm 2yilin ardndan cok sukur bi konum var istersen bakablrsn hakknzda hayrlsi insallah:halay:

Insallah hayrlsyla tutunur bebsleriniz kzlar. 2yil beklemeden sonra ilk asilamamla hamile kaldim cok sukur. Rabbim isteyen herkese hayrlsyla nasip etsin.
inşallah sağolasın.. bende 3 yıl olacak nerdeyse.. eşimin siperm değerleri biraz düşük gibiydi ama aşılamaya girerken doktorun hemşiresini duydum 50 milyon % 90 hareketli dedi.. bende bir problem yok.. bakalım biz herşeyi denedik takdir ALLAH ın

inşallah sağolasın.. bende 3 yıl olacak nerdeyse.. eşimin siperm değerleri biraz düşük gibiydi ama aşılamaya girerken doktorun hemşiresini duydum 50 milyon % 90 hareketli dedi.. bende bir problem yok.. bakalım biz herşeyi denedik takdir ALLAH ın
Benm esmn saysi 1ml de 18milyndu takviyeyle 1mlde 116milyna ckmsti once Rabbime teslim olcz dualarmzi etcez gerisi takdiri ilahi. Ben inanyorm ki hayrlsyla herkesn melegi olck :anneadayı:

Back
X