Bebek Beslenmesi İlk asılamasi tutanlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba.. bende 13 aralıkta yaptırdım ilk aşılamamı.. mereakla bekleme aşamasındayım şu anda senin gibi.. izmir irenbede yaptırdım ben sen hangi şehirdesinn..
merhaba ümit hanıma aşılama oldunuz sanırım nasıl bir doktor aşılama ücretiniz ne kadar tuttu bende düşünüyorumda yaptırmayı ama eşimin değerleri kötü 57 milyon sperm var ama %15 hareketi var

merhaba ümit hanıma aşılama oldunuz sanırım nasıl bir doktor aşılama ücretiniz ne kadar tuttu bende düşünüyorumda yaptırmayı ama eşimin değerleri kötü 57 milyon sperm var ama %15 hareketi var
merhaba ben ümit hanımdan memnunum.sorunlarınızı can kulağıyla dinliyor ve çok ilgileniyor.benim aynı senin gibi.. eşimin spermlerinde hareket sorunu var.bugün kan testi verdik bakalım bekliyorum sonucu..tutmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama eşim ne der bilmiyorum tabii..hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..bizim sınavımız bunlar..1,350 tl aşılama ücreti ve yumurta takibi için alıyorlar..ilaçları zaten siz alıyorsunuz ilaçlar benim 500 tl yi geçti diyebilirim

Kizlar malesef ilk asilamam tutmadi hastalanmadim ama kan testi yaptirdim bugun sonuc 0.54 gebelik yok hepimizin hakkinda hayirlisi :KK43:
canımm bende dün yaptırmalıydım testi ama yaptırmadı bugün verdim kan bende bekliyorum bakalım hayırlısı.. bundan sonra ki planın ne sende benim gibi tüp bebek mi düşünüyorsun

Hayirli sonuc alirsin insallah arkadasim yok tup bebek yaptirmam cunku problemimiz yok ki daha ilk asilama oldu ya bu ay ara veririz yada 2.asilamaya geceriz bilmiyorum doktorum ne derse ama cok yoruldum dusunmekten artik dusunmek istemiyorum

Hayirli sonuc alirsin insallah arkadasim yok tup bebek yaptirmam cunku problemimiz yok ki daha ilk asilama oldu ya bu ay ara veririz yada 2.asilamaya geceriz bilmiyorum doktorum ne derse ama cok yoruldum dusunmekten artik dusunmek istemiyorum
EVET HAKLISIN O KADAR HAKLISINKİ. HAYIRLISI OLSUN NE DİYELİM

merhaba ben ümit hanımdan memnunum.sorunlarınızı can kulağıyla dinliyor ve çok ilgileniyor.benim aynı senin gibi.. eşimin spermlerinde hareket sorunu var.bugün kan testi verdik bakalım bekliyorum sonucu..tutmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama eşim ne der bilmiyorum tabii..hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..bizim sınavımız bunlar..1,350 tl aşılama ücreti ve yumurta takibi için alıyorlar..ilaçları zaten siz alıyorsunuz ilaçlar benim 500 tl yi geçti diyebilirim
aşılama ücretsiz demişlerdi ben sordugumda ama hoca mı alıyor acaba kendi yapınca o_O bende aşılama denyeceğim yarın görüşmeye gideceğim randevu aldım bakalım

aşılama ücretsiz demişlerdi ben sordugumda ama hoca mı alıyor acaba kendi yapınca o_O bende aşılama denyeceğim yarın görüşmeye gideceğim randevu aldım bakalım
hayırlısı olsun.. izmir irenbe de ki ümit hanımdan bahsediyoruz değilmi aşılama ücretsiz değil orda. özel bi yer olduğu için

EVET HAKLISIN O KADAR HAKLISINKİ. HAYIRLISI OLSUN NE DİYELİM
canım naber nasılsın. gittinmi doktora. benimde ilk aşılama hüsran malesef. bende adet oldum. ben konuştum doktorumla bana ikinci aşılamayı öneriyor ilaçların dozunu yükselterek.. bende aşılamayı denedik tüp bebek deneyelim diyorum.bilmiyorum sanırım bir ay ara verip tüp bebeğe geçicez

Back
X