Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım sonuç nedir? ben de bu gidişle aşılama yöntemine başvuracağim gibi de.. :)Kızlar benim durumumda olan yok mu
Canım nr yazık ki olmadı trkrar aşılamamı veya tüp bebek mi yaptırırım kararsızım inş.senin olumlu olur canımmerhaba canım sonuç nedir? ben de bu gidişle aşılama yöntemine başvuracağim gibi de.. :)
Hayırlısı olsun canım demek ki daha vakti var üzülme. Aşılama da kaçıncı denenen? Bence ilk yine aşılama denemeye değer. Tabi yine de dr'un daha iyi bilir. Benim aşılama için vaktim var. Şuan klomenle denemelerdeyiz.Canım nr yazık ki olmadı trkrar aşılamamı veya tüp bebek mi yaptırırım kararsızım inş.senin olumlu olur canım
İlk denememdi ara vermiştim bakalım artık drm ne der.. Seninde aşılamaya gerek kalmaz oluverir bebişinHayırlısı olsun canım demek ki daha vakti var üzülme. Aşılama da kaçıncı denenen? Bence ilk yine aşılama denemeye değer. Tabi yine de dr'un daha iyi bilir. Benim aşılama için vaktim var. Şuan klomenle denemelerdeyiz.
merhaba bizde 1/5 yıldır çoçuk isityoruz bir sorun yok şubat ayında yumurta çatlatma iğnesi oldum ama bugün adet oldum.bende bu ay aşılama yaptıracamİlk denememdi ara vermiştim bakalım artık drm ne der.. Seninde aşılamaya gerek kalmaz oluverir bebişin
Aşılama yapılırken ağrım vardı daha sonra ağrım olmadı hiç canımmerhaba bizde 1/5 yıldır çoçuk isityoruz bir sorun yok şubat ayında yumurta çatlatma iğnesi oldum ama bugün adet oldum.bende bu ay aşılama yaptıracam
sizin nasıl ağrı falaln oluyomu
bu ay aşılama yapılamıyo kist varmış yumurtamın birinde bu gün doktor söyledi çok moralim bozuldu ilaç verdi bidahaki aya kısmetse. Devlet karşılıyormu aşılama üçretini ben özel hastanneye gidiyorum daAşılama yapılırken ağrım vardı daha sonra ağrım olmadı hiç canım
Morelini bozma kist gider inş.bende de vardı ilaçla geçti benimde .devletî bilmiyorum ama duyduguma göre karşılıyomuş galiba bende özelde yaptırmıştımbu ay aşılama yapılamıyo kist varmış yumurtamın birinde bu gün doktor söyledi çok moralim bozuldu ilaç verdi bidahaki aya kısmetse. Devlet karşılıyormu aşılama üçretini ben özel hastanneye gidiyorum da
Hoşgeldin canım aşılama öncesi bana ultrasonla bakmıştı sadece eger kist varsa iptal ediliyo aşılama hsg çekilecekmişin ondan sonra hamile kalma şansın var bende hsg den sonra hamile kaldım ama düştüselam millet aranıza yeni katıdlım. 2 ay sonra aşılama yaptırcam. önümüzdeki ay hsg çekilcek. şimdiye kadar 4 ay klomen tedavisi gördüm. acaba aşılamadan önce ne gibi tetkikler isteniyor
saol canım bende de eşimde de hiç yok canımHoşgeldin canım aşılama öncesi bana ultrasonla bakmıştı sadece eger kist varsa iptal ediliyo aşılama hsg çekilecekmişin ondan sonra hamile kalma şansın var bende hsg den sonra hamile kaldım ama düştü