• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek pgt

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ulgerr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ulgerr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
87
25
3
26
Kızlar pgt yaptırdım ama 3 embriyoya yaptırdık 1 tanesi sağlıklı diğer ikisinin de sonucu çıkmadı o 1 tane sağlıklı olanı transfer oldum ama negatif doktorumuz da çok kaliteliydi ikiside 4aa kalitede diye donurdu ocak ayında ikisini birden transfer yapacak hiç böyle bi durum yaşayıpta hamile kalan varmı ?

Kızlar pgt yaptırdım ama 3 embriyoya yaptırdık 1 tanesi sağlıklı diğer ikisinin de sonucu çıkmadı o 1 tane sağlıklı olanı transfer oldum ama negatif doktorumuz da çok kaliteliydi ikiside 4aa kalitede diye donurdu ocak ayında ikisini birden transfer yapacak hiç böyle bi durum yaşayıpta hamile kalan varmı ?
Sonradan mı gönderdiniz diğer 2 taneyi o yüzden mi sonuç çıkmadı henüz yoksa aynı anda gitti de mi çıkmadı canım

Geçmiş olsun, rahminizde bir sorun mu vardı neden tutmamış olabilir acaba? Pgtden iyi dönenler genelde tutuyor diye duymuştum diğeri tutqr inşallah.

Back
X