Ilk aşk unutulurmu

Ne yapabilirim.

• Yaşayan varmı

OY: 0 0,0%
  • Nereye kadar

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

pinkwomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
16
0
36
Ankara
Nerdeyse 30 yıl olmuş ayrılalı. Hala unutamadım.
Herkesin ilk aşkı farklıdır da saflık, yoğun duygular herkeste benzerdir sanırım. (Ya da bana öyle geliyor da olabilir.) Bu benim takıntım mıdır bilmiyorum.
Unutsan unutulmuyor, silsen silinmiyor, kalbinin bi köşesinde duruyor, ne zararı ne yararı var sadece hatırladıkça veya onu gördükçe geçmişteki şeyler önüne geliyor (olmaması yapılmaması yaşanmaması olan şeyler, bildiğiniz konular) sadece sana acı veriyor veya özlem hissi sadece sana zararı var.
Peki onun seni hala sevdiğinden haberin varmı ?
Hayır tabiki unuttu gitti erkekler sevmez erkekler hemen unutur erkekler ağlamaz erkekler ikinci gün başkasını bulur, erkeklerde aşk diye birşey yok demi.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Kaç yaşındasınız merak ettim?
Ben çok rahat unuttum, çünkü onu unutturacak daha güçlü bir aşk çıktı karşıma...

Konuyu gençlik yıllarına getirirseniz ortalama cevap çıkar umarım.
Ne mutluluk sizin için...

Evet az çok tahmin edebiliyorum. Herkesin ilk aşkı da olsa yaşadıkları farklıdır, kimi ihanetle biter, kimisi severek ayrılır yada bir sürü sebep olabilir. Yani ayrılığın sebebi unutmak açısından bence çok önemli.

Haklısınız;
Bugüne kadar hep kendimle mücadele ettim, inşallah silerim.

Ben de unuttum. Üstüne öyle ahım şahım bir aşk da gelmedi halbu ki daha beteri geldi ama unuttum :44:
Hem de deli gibi seviyordum. Bunu kabul ederim hep ve gülümseyerek hatırlıyorum ama canımı acıtmıyor :)
Ne günlerdi :)

AHHH bende sizin gibi düşünebilsem.
Hayatta acı tatlı günlerimiz oldu olmayada devam edecektir;Önemli olan yara almadam çıkmak keşke yapmasaydım dediğiniz şeyler şimdi gözünüzün önüne gelince insan acı duyuyor. Teşekkürler

Tabiki de unuttum. Şu an eşime o kadar aşığım ki hiç eski günler ya da eski yaşadıklarımız gelmiyo aklıma
İyiki de gelmiyo yoksa o duygu içinde nası kalabilirki insan.

Geçmişe bakarak yaşamayın bence. Sonuçta o anki fikirlerinizle şimdikiler bir değil, o zamana dönseniz yine aynı şeyleri yapardınız bence, değişmeyecek şeyler için kendini yıpratmanın ne alemi var :)

Tabiki de unuttum. Şu an eşime o kadar aşığım ki hiç eski günler ya da eski yaşadıklarımız gelmiyo aklıma
İyiki de gelmiyo yoksa o duygu içinde nası kalabilirki insan.

Duymak istediğim cümle
Demek ki hala umut var bizim için

annemın ılk aşkıyla yollarını ayıralı 50 sene olmuş. hala anar arada...sevdiğime vermediler der.... bazen ruyalarına gırer....üzülüyorum onun için ama sanırım ilk aşk bambaşka bırey. benım ilk aşkım karşılıksızdı. çunku çoçuktum daha 12 yaşındaydım o ıse 22. yıllarca sürdü onu sevmem..... yıllar oldu onu görmeyelı. bırkaç ay once ismini facede arattım ve buldum....çok değişmiş zaman çok şey almıştı ondan..çok tuhaf oldum yıllar sonra resmınıde olsa görmekten
şöyle birşey var bence ilk aşkın her zaman yerı ayrıdır. mesela ben hala onu sevmıyorum ona aşık değilim ama şunu bılıyorum kı hiçkimseyı onun kadar sevmedım malesef sevemedım

Benimde diğer arkadaşlara anlatmak istediğim ince nüans buydu.TEŞEKKÜRLER

hayır unutulmaz
bazen bir şarkı bazen bir koku aklına gelmene yeterdir bence
ama aklına gelince kalbin acımaz yüzünde belli belirsiz bir tebessüm olur

asla asla unutmadım bi gençlik hatasını çok ağır ödedi evlenmek zorunda kaldı sonra mı ne oldu ???? boşandı ama ben hala evliyim 1 gün bile geçmedi özlemim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…