• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ask

osedef

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
8
0
1
35
Merhaba arkadaslar yeni uyeyim ve bu ilk konum. Uye olma sebebim ilk sevgilimden ayrilmis olmam ve buraya yazip en azindan biraz da olsa rahatlamak istemem. İki senelik iliskim gecen hafta bitti. Nedenlerine girip tekrar uzulmek istemiyorum ama ben bitirdim. Hic istemesemde artik olmayacagini biliyodum soyle baktigimda ona artik etkisi gibi asik oldugumuda dusunmuyorum sadece benim sorunum kalbimin acimasini saglayan neden anilarim. İlk elimi tutmasi opmesi yagmurda islanislarimiz falan ilklerimin hepsi onla. Muzik dinledigimde yagmur yagdiginda onunla ilgili bisey gordugumde anilarim geliyo gozume ve cok kotu oluyorum. Bu hep boyle devam eder mi ileride de hep hatirlarmiyim aciyla bunlari, sizlerden yasayanlar varsa tecrubelerinizi ogrenmek istiyorum. Okudugunuz icin ve cevaplariniz icin simdiden tesekkurler :KK66:

Merhaba arkadaslar yeni uyeyim ve bu ilk konum. Uye olma sebebim ilk sevgilimden ayrilmis olmam ve buraya yazip en azindan biraz da olsa rahatlamak istemem. İki senelik iliskim gecen hafta bitti. Nedenlerine girip tekrar uzulmek istemiyorum ama ben bitirdim. Hic istemesemde artik olmayacagini biliyodum soyle baktigimda ona artik etkisi gibi asik oldugumuda dusunmuyorum sadece benim sorunum kalbimin acimasini saglayan neden anilarim. İlk elimi tutmasi opmesi yagmurda islanislarimiz falan ilklerimin hepsi onla. Muzik dinledigimde yagmur yagdiginda onunla ilgili bisey gordugumde anilarim geliyo gozume ve cok kotu oluyorum. Bu hep boyle devam eder mi ileride de hep hatirlarmiyim aciyla bunlari, sizlerden yasayanlar varsa tecrubelerinizi ogrenmek istiyorum. Okudugunuz icin ve cevaplariniz icin simdiden tesekkurler :KK66:

Yaslariniz kac canim?

neler neler neler daha yasayacaksin, ucup gidecek hatirlanmayacak zamanla. bu anilarin uzerine binmis baska ani yok da ondan zirt pirt cikiyorlar su yuzune. kopruden sular gectikce o anilar da akip gidecek.

merhaba ben de yeni üyeyim ve benim de ilk ilişkim biteli bir buçuk ay oldu.bir yıldır tanışıyorduk arkadaştık ve yakınlaşmaya başladık. iki aylık bir ilişkimiz oldu ve gerçekten de her şey çok güzeldi.ilişkimizin son günlerinde ilgisiz davranmaya başladı.ben de buna tepki gösterdim.mesajlarıma istediğim gibi cevap vermiyordu.keyfim yok diyordu.ben yanında olmaya çalıştıkça daha da kötü oldu. en son dayanamadım ve bana böyle davranamazsın dedim.sonra uzun bir konuşmadan sonra beni terk etti.ben ilişkiyi düzeltmeye çalıştım. ikimiz de hatalarımızı unutup konuşarak hallederek devam edebiliriz dedim. bana artık sana güvenmiyorum olmaz dedi.bir ay kadar hiç konuşmadık.şimdi ortak arkadaşlarımızdan dolayı oturuyoruz konuşuyoruz.ama ben hala onu unutamadığımı fark ettim.onu geri kazanmak istiyorum.bir yandan da ilk kavgamızdan sonra terk etti diye kızgınım.ne yapacağımı bilmiyorum yanında güçlü ve iyi duruyorum ama onu özlüyorum.biraz uzun anlattım kusura bakmayın.fikirlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler

Bence birde kapısında yatmayı deneyin.
Az yalvarıp az özürdilemişsiniz.. Yetmez daha da düşürün kendinizi.

ben okuyamadım... konuyu göremedim benim bilgisayarda mı sorun var acaba

ayy zaten eski konuymuşşş.. pardonnn:KK48::KK48::KK48::KK48:

bende hemen hemen aynılarını yasadım ilklerimdi bnmde senin demen gibi ustelik karsı komsumdu... ne mi oldu ayrıldım agladım çooookkk beddua ettim ne yalan soyliyim... ben cok mutlu olucam sende izleyeceksin demiştim... görücü usulu ama severek asık olarak biriyle evlendim aradan geçmiş 2, 3 yıl geçenlerde gordum onu karısıyla agzı acık bize bakıyodu... o kdr parmakla gösterilecek bi çift olduk eşimle... eşimi çoooook seviyorum... içimden kahkahalar attım resmen... umarım seninde o gunlerin gelir... :))

geçicek merak etme zaman gerçekten geçiriyor eğer uygun deilseniz ayrılmanız gayet isabetli olmuş ...

o ilk aşk hikaye.
ilkimdi unutamam sanırsın,
sonra biri çıkar karşına ve sevilmenin nasıl güven veren bir duygu olduğunu hissettiriverir sana..

:)))) konu eski konu sahib banlı. Otomatiğe bağlanmışız yorum yapma konusunda ; D
Edit: konu eski değilmiş. Yuh izmirde fırtına var resmen izban sallandı yağmurdan.

Back
X