ilk aşk

hemsut

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
32
0
kızlar benim sorunum şu,20 yaşındayım ve uzun süredir bi ilişkim var mutluyum seviyorum,ama arada bi rüyamda ilk aşkımı görüyorum ki lise 1 de cikmistim onunla ilk askimdi beni terk etti fakat 6 yıl geçmiş üstünden neden görüyorum ki?unuttum gitti yani çok saçma,bilinçaltı diyecem ama birden çok kez gördüm rüyamda sizce neden ?

kızlar benim sorunum şu,20 yaşındayım ve uzun süredir bi ilişkim var mutluyum seviyorum,ama arada bi rüyamda ilk aşkımı görüyorum ki lise 1 de cikmistim onunla ilk askimdi beni terk etti fakat 6 yıl geçmiş üstünden neden görüyorum ki?unuttum gitti yani çok saçma,bilinçaltı diyecem ama birden çok kez gördüm rüyamda sizce neden ?

onunla ilgili bişey olucağından falan değildir bence, gördüğün zaman yaşadığın olaylara dikkat et,

sebebi terkedilmeyi bilinçaltında hala hazmedememiş olman.
kaç yıl geçerse geçsin bilinçaltı fena birşey

karşılacaksınız belki de bende görmüştüm karşılaştık bir cafe de , çok enteresan.

aynen su son günlerde bende eski sevgilimi rüyamda görüyorum, ve ben nisanliyim... :KK43: bende bir neden bulamadim..

X