İlk ask

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Gunaydin hanimlar. Benim ciddi anlamda merak ettigim bisey var cevremde bunu cok duyuyorum eger ilk askiniz cok tutkulu gecmis ve ardindan severek aci cekerek ayrildiysaniz onu bi ömür unutmazmissiniz evlenseniz bile evli bi arkadasim kendisi dile getiriyo bunu sevmiyorum ama biyerde karsima cikinca degisik hisler yasiyorum ikimizde gozlerimizi kaciriyoruz diyo sizce boyle seyler normalmi ilk ask gercekten hic unutulmazmi?

Gunaydin hanimlar. Benim ciddi anlamda merak ettigim bisey var cevremde bunu cok duyuyorum eger ilk askiniz cok tutkulu gecmis ve ardindan severek aci cekerek ayrildiysaniz onu bi ömür unutmazmissiniz evlenseniz bile evli bi arkadasim kendisi dile getiriyo bunu sevmiyorum ama biyerde karsima cikinca degisik hisler yasiyorum ikimizde gozlerimizi kaciriyoruz diyo sizce boyle seyler normalmi ilk ask gercekten hic unutulmazmi?
amaaan hep öyle deniyor
ben bir sevdim deli gibiydi böyle anlatılmaz yani kafamın içinde her an vs
şu an tın:p
öyle bir şey yok ya ,eğer birisi gerçekten ilk aşkını unutamamışsa doğrusu takıntı hastalığı filan var mı diye şüphelenirim
insanız yani biz imkansız unutmamak beyin yapımıza bile aykırı

yani bu kişiden kişiye göre değişir. ama unutur insan. zaman herşeyin ilacı. şmdi ben de eski sevgililer görsem gözümü kaçırırım ama bu unutamadığım anlamına gelmez. ki onlar ilk aşk bile dğeil.

Unutulur. Yani insan olarak evet hatırlarsın ama duygusal bir şey hissetmezsin. Ne saçma bunun ilk aşkla alakasi yok. Madem bir sey hissediyordun neden diğer adamla evlendin derler insana... Cok sacma bir durum. Arkadaşınızın eşine üzüldüm.

yani bir yerde görmediğin sürece aklına gelmez bence abartıyorlar..

özellikle hatırlayıp yas tutanlar ondan sonra kimseyi sevmemiştir.

Ayrılma sebebine bağlı olarak değişir. Aldattıysa ya da kendinden nefret ettirecek şekilde bittiyse bal gibi de unuturum

ilk aşkımla 6 sene sonra tekrar başladık. geçen hafta nikahımızı yaptık. :KK54: benim için unutulmazdı evet :oops:

Ne güzel bir şey olmuş
6 sene boyunca hiç görüşmediniz mi peki
bu arada ilişkiniz ne kadar sürmüş idi.

konuya gelecek olursak, kişiden kişiye değişir ama zaman aşımı diye bir şey var

Çok tutkulu bir aşk yaşadıysanız ki bunu herkesle yaşamak mümkün olmayabiliyor o zaman ilk olmasa da önemi olmuyor unutmak zor oluyor.

galiba görüp görmemekle de ilgili olmalı şu an yazılanları okuyunca öyle anladım
kendi adıma onu epeydir hiç görmedim o yüzden umrumda değil...buradan yazanlardan anladığım ,sanırım görenler birşeyler hissedebiliyor adı hala aşk olmasa da ve yas tutmasa da

Niye unutulmasin ki? Ama beynimize sürekli ilk asklar unutulmaz diye empoze edersek tabiki takinti haline getiririz.

çok sevgi çok acı çok hayal kırıklığı .biri resmen sana zarar veriyor nasıl unutursun ki.

galiba görüp görmemekle de ilgili olmalı şu an yazılanları okuyunca öyle anladım
kendi adıma onu epeydir hiç görmedim o yüzden umrumda değil...buradan yazanlardan anladığım ,sanırım görenler birşeyler hissedebiliyor adı hala aşk olmasa da ve yas tutmasa da
hissedilen sey bence ofke olabilir benim adıma.

Ne güzel bir şey olmuş
6 sene boyunca hiç görüşmediniz mi peki
bu arada ilişkiniz ne kadar sürmüş idi.

konuya gelecek olursak, kişiden kişiye değişir ama zaman aşımı diye bir şey var
başladığımızda 15 yaşındaydık. ilişkimiz 10 ay sürmüştü. benim ailem çok küçük olduğum için öğrenince desteklememişti ayrılmıştık. 6 senede bazen görüştük hatta birbirimizin sevgililerini bile biliyorduk arkadaş gibiydik yani. bazende hiç görüşmedik öyle bi süreç oldu. sonra işte 4 sene önce tekrar görüşmeye başladık. o bana açıldı. bizim ilişkimiz çok başkaydı çok saftı vs diye. ben başlarda karşı çıksamda bi süre sonra kabul ettim. 3.5 senedir beraberiz. ocakta evlenme teklifi etti nişan nikah derken şimdi tayin bekliyoruz düğünümüz için :KK54:

Tabii ki unutmadım da yasını da tutmuyorum yani.
Herkes yerinde sağolsun ve mutlu olsun inşallah...
lale benim ilk aşkım rahmetli oldu biliyor musun,hem de haberini düğün günümde almıştım:KK42:

D Dilaraunl ben öyle kalp çarpıntısı heyecan falan değil de sadece güzel bir anı olarak bakıyorum geçmiş tüm ilişkilere.aynı duyguları hissetmiyor ama tebessüm ettiriyor ...

lale benim ilk aşkım rahmetli oldu biliyor musun,hem de haberini düğün günümde almıştım:KK42:

D Dilaraunl ben öyle kalp çarpıntısı heyecan falan değil de sadece güzel bir anı olarak bakıyorum geçmiş tüm ilişkilere.aynı duyguları hissetmiyor ama tebessüm ettiriyor ...
Aaaaaa gerçekten mi?
Kıyamam... Nur içinde yatsın inşallah.
İçim sızladı,nedense...

Canım gerçekten mi ? bak bunu bilmiyordum,

benimki yaşıyor ama kızgınım ona hala :)))

Back
X