• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk aşkım can bildiğim ve boşanıyorum

bilmiyorum huylu huyundan vazgeçmez gibi 2 çocuğuğa hamile kalma bence ayı bir adam düzelmez bence bu ayıo adamlar naif ve sevgi dolu kızları hep bulur zaten onun gibi ayı ve kaba olanına kabul etmezler

bilmiyorum huylu huyundan vazgeçmez gibi 2 çocuğuğa hamile kalma bence ayı bir adam düzelmez bence bu ayıo adamlar naif ve sevgi dolu kızları hep bulur zaten onun gibi ayı ve kaba olanına kabul etmezler
Barışmışlar 😬🥀

Yine sonucuna "yazık" dedigim bir konu. Değişmediğini kendisi de biliyor. Ama kurtulmaya cesaret edemiyor.

Olmuş altı sene, konu sahibi barışıp iki de çocuk yapmış. Hanımlar, daha ne konuşuyorsunuz anlamadım. :KK53:
Buraya açılan konuların neredeyse hepsi böyle sonuçlanıyordur zaten. :deli:

Nereden biliyorsun?
Bu kişiyle boşanmıştı, hatta
6 ay sonra başka biriyle evlenmek istiyordu. Gayet de mutluydu yeni eşiyle...bence barismamistir ya
Valla profili kapalı Yengenc, başka bir konuda iki çocukluyum demiş. Ben de barışıp çocuk yapmış olarak algıladım.

Nereden biliyorsun?
Bu kişiyle boşanmıştı, hatta
6 ay sonra başka biriyle evlenmek istiyordu. Gayet de mutluydu yeni eşiyle...bence barismamistir ya
Ben demiyorum ki kendisi diyor.

Arkadaşlar sonucunu yazmak istedim eşimle barıştım ikimizde karşılıklı hatalarımızı dile getirdik ve orta yol bulduk inş ben adamı boyle anlattım size ama çok iyi huylarıda var benim esimin bana çok hizmet eder ve bakar ama dir diri çok işte ... onun haricinde bende ona vurdum ödeştik .. simdi mutluyum inşallah boyle gider çok zor biri esim beni yoruyor ama bende zor
biriyim kimse dört dörtlük değil zaten bide ben aşığım iste o yüzden hepinize yorumlar için tesekkur ederim o_O

Ben demiyorum ki kendisi diyor.
Kız 2015teki barışma o. Sonra boşandı,atandı,yeniyi buldu istifa etti,evlendi, ikinciyi doğurdu falan...
*2015teki barışmasına şaşırmadım. Eski konulara baktım da, hamileyken karnını tekmelemis, konu sahibi başka konusunda 'hamileyken bana çiçek gibi baktı, yemeğimi yaptı' demiş... Bu konudan önce başka bir konuda çocuğun yanında dayağı yemiş,bu konuda yine sevgiyle bahsetmiş... Böyle böyle iğrenç evliliklerde nedense kadınlar çocuk doğurana kadar ayrilmiyorlar.

Kız 2015teki barışma o. Sonra boşandı,atandı,yeniyi buldu istifa etti,evlendi, ikinciyi doğurdu falan...
*2015teki barışmasına şaşırmadım. Eski konulara baktım da, hamileyken karnını tekmelemis, konu sahibi başka konusunda 'hamileyken bana çiçek gibi baktı, yemeğimi yaptı' demiş... Bu konudan önce başka bir konuda çocuğun yanında dayağı yemiş,bu konuda yine sevgiyle bahsetmiş... Böyle böyle iğrenç evliliklerde nedense kadınlar çocuk doğurana kadar ayrilmiyorlar.
Bir daha da yazmamış :D
İnşallah bu sefer aynı şeyleri yaşamıyordur. Ben kk da şunu anladım 2015 falan karanlık yıllarmış :D sürekli ayrılma diyen bir kitle varmış ve onlar şükür kaybolmuş.

Benim kafam karıştı. İkinci eşi mi tekmelemiş? Çocuğun yanında döven hangisi?:deli:

Benim kafam karıştı. İkinci eşi mi tekmelemiş? Çocuğun yanında döven hangisi?:deli:
Hayır yaaa, arkadaş 2015 konusunda gaza gelip hortlatmis:)
Konu sahibi bu açtığı konudan sonra barismis bu adamla (aşkla bahsettiği adam hamileyken karnıni tekmelemis,çocuğun yanında vurmuş falan. Ama konu sahibi 'ozunde iyi insan' diye barismis) Ama bir süre sonra boşanmış, yeni biriyle evlenmiş.
Şimdi yeni eşinden memnun,diye biliyorum.

Back
X