• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk aşkım can bildiğim ve boşanıyorum

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Selam arkadaşlar bir buçuk yildir evliyim çok zor evlendik ailem karşı çıktı ısrar ettim evlendim dugunumuzde sorunlu oldu ondada çok.aci çektim aklıma gelince boğazım düğümlenir.. ama çok güzel bi gelin olmuştum :)... ne desem ne anlatsam neyi anlatsam... ilk aşkım ama çok aşığım belkide hala... sevgiliyken bana gerizekalı demişti ayrılmaya kalktım ayrılmak gerekmiş o an özür diledi geçti meğer sinyal miş bu bana... evlenince hakaretler diz boyu ş.siz.. adi... den tut iste her türlü ağladım hep ağladım geldi aşkım dedi öptü kokladı unuttum hep unuttum... sonra dedim benim ağzım yokmu zaten stresli bi iste çalışıyorum bende başladım küfür etmeye ağzına salak kelimesini almayan ben küfür uzmanı olmuştum adeta .. hamile kaldım dayak yedim öptü ama ya beni unuttum lohusayim ama ne lohusa çok zor ameliyat geçirip yoğun bakımda kalan yatalak kalmaktan kılpayı kurtulan lohusa 20. Gününde dayak yahu yeni aklanmıştım dur hele :)... iyi huylarında vardı benim kocamın ev islerinde yardımcı ... iste sever beni bide çok severmiş dediğine göre demekki boyle seviyor ne bileyim ben ilk aşkımdı... benimde hatalarım vardı yok değil okudum ben hep okudum sonra çalıştım eşşek gibi çalıştım ev isinden anlamam ki söyledim ona bilmiyorum ama öğrenirim heralde dedim ben öğretirim aşkımım dedi :) simdi annemin evindeyim sorunlu gebelikten ötürü istifa etmistim işsizim çalışıp seneye atanmam gerek.. annemin evinde cantamdaki kv bana taktigi bileziği aldı bayramda bana verdiği harcligida al bunuda al.dedim onuda aldı ve gitti... bugün geldi gelmeyecekmisin benle diyor birde ahmak dedi bana yine hakaret yani dedim hayır ama bebegimin babasisin istediğin zaman gel sev ... içinde aşkı felan kalmadı aşkım gözü kormus gercektende söylesenize kızlar filmlerdeki nazik kibar erkekler varmı yoksa hepsi böylemi :) daha 1 aylık bebeğim ve annemin de esimden bir farkı yok yani şiddeti düşük seviyede sığınma evleri nasıl bilen varmı birde sizce ben başarabilirmiyim bu agir sinavdan gecebilecekmiyim sizce ne yapmaliyim

Tabii ki normal adamlar kufur falan etmez senin okuzun hamuru evlenmeden belliymis bosuna aileni karsina almissin. Son olay nedir anlatmamissin niye bosanma raddesine gelindi o muamma. Annemde siddet var derken orayi da anlamadim?

evliliği sanki oyun gibi görüyoruz ya,sevgili hallerinde ki gibi değil bazı şeyler, saygı kalmamış malesef aranızda, ne diyim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

sende ilk aşkımdı affettim falan da yani ilk aşksa yani başlarım ilk aşkına . küfür etsin dövsün sessini çıkarma . sende insan evladısın . o adam yiyorsa gücü yetenlere dayılansın . masum zavallı kadınlara gücü yeter bunların . adam tutturup dövdürürdüm valla .

Canım çok ağır şeyler atlatmışsın geçmiş olsun... Ayrılmak en doğru olanı olmuş en azından bebeğin sevgisiz sağlıksız bir ortamda büyümicek..annen ne yapıyorki gitmek istiyorsun? En azından bir müddet kalsan toparlasan..birikmişin falan varmı yada sana yardım edebilecek başka biri? Nafaka davası da aç.

Biraz annenin evinde kal bence sabret kulağını tıka bazı şeylere atanmaktan bahsetmissin dersini çalış bu yasadiklarin seni kamçılasin atanirsin insaallah

Annemde hep söylenir işte sinirlenince üzerime yürür saçımı ceker ne yapiyosun bu kadına deme sadece bebegimin yanında bağırma ve bana bağırma zaten ondan kaçtım diyorum... eşim memlekete gitmişti ben lohusayken izin verdim git tatil yap sende bunaldin dedim ama geldiğinde öyle merhametsiz bi adama dönüştü ki ne yapsam batıyordu ona.. ablasıyla dertlesmis bu kız ev islerinden anlamıyor diye ya ben ölümden dönmüşüm elimden gelen hizmeti yapiyorum sana güzelce giyinip kapıyı gulumseyerek açıyorum sana bazen yemek d eğ ilde ekmek peynir ye nolacak sanki ne diye sırlarımızı anlatıyorsun bilemiyorum gunahini almayim ama esim çok gaz yutmus gibi geldi ama artik eşim felan değil kimse olamazda

İlk aşkların çoğu yanlış aşklardır
artık biraz bebeğini büyüt sonrada
işe gir bence zamanındada anneni dinlememişsin her şeyin bir bedeli şimdi bunu ödüyorsun ,
yaraların daha taze ,acılar zamanla diner

Allah yardımcın olsun bir yolu bulunur elbet yeter ki sen kendine inan ve bu adama dönme.

Bir de nolur yalvaririm,sizlere sözel ve fiziksel şiddet uygulayan adamlardan bebek yapmayın yapacaksanız da evliliğin ilk iki yılı korunun bari.hiç değilse çocuklara yazik olmasın.

Bebek yuvayı kurtarmaz iki yetişkinin kurtaramadıgi bir evliliği minik bir can kurtaramaz.

Babamda var çok pasif bir baba malesef damadını tutar nerdeyse o derece.. ablalarım var ama daha kimseye anlatmadım cesaretim yok ama içimde bitirdim... konussam içimde çok birikmişim var o kadar yoruldum ki konuşmak dert anlatmak zulüm gibi buraya da öyle ruhsuz bir şekilde yazıyorum

Işini eline alıncaya kadar annene sabret. Annenin senin üstüne yürümesi saçını çekmesi filan çok ilginç geldi ne bileyim anne bu nasıl yapar. Baban kardeşin filan yok mu. Biraz sabret annene. Atanmaya bak bir an önce. Hem neden hayatını tekrar kuramayasın ki. Bal gibi kurarsın. Bunu herseyden önce kendin ve çocuğun için yapmak zorundasın. Yapamayacak bişey yok yaparsın. Ama bir daha bu adama yelkenleri suya indirme. Herşeyden önce sana saygısı merhameti yok

Ben be begi evlilik kurtarmak için yapmadım iyiki yapmissim ama onun için ayrıldım ben calısıcam ve ona bakicam sevgi dolu yetistiricem inşallah ama biraz daha güce ihtiyacım var çok yorgunum

Allah yardimcin olsun canim dayanacak guc kuvvet versin insallah,ama cok yerinde bi karar vermissin sakin donme kararindan!Aslinda simdi basliyor hayat senin icin,direneceksin dik duracaksin evladin icin hic biseyden korkma!Allaha guven o iyi kullarini darda birakmaz,anneni de takma kafana simdi oda elalem ne der,yok basta bizi dinlemedin evlendin bak olan oldu diye dertleniyor,gecicek inan bana.Bende iki evladim vardi bosandim,ceken bilir derler ya neler cektim :KK51:simdi geriye baktigimda irkiliyorum,bi kabustaymisim meger diyorum sonra ikinci evliligimi yaptim severek evlendim:KK68:ve coookk mutluyum cok sukur.Yani hic bir sey icin gec degil!!asla vazgecme kararindan canim evladina saril calis ayaklarinin uzerinde dur,bak gor her zaman olmaz,gunes mutlaka dogacak senin icinHoppa

Gecmis olsun. Cok uzuldum. Bebegini gule gule buyut. Her seyde bir hayir var derler. Ben de bosandim. Bir oglum var. Bosandigimda issizdim. 1,5 yil baba evinde yasadim evladimla. Ama o gunler de geciyor merak etme. Simdi bir isim var. Bir duzen kurduk. Merak etme hersey cok guzel olacak. Sabret. Oncelikle bir ise girmelisin. Bebegin biraz buyusun sen de sonra is arastirirsin ya da atanana kadar bebegin biraz daha buyumus okur. Sonra bebeginle duzen kurarsiniz. Bu arada esinden tedbir nafakasi alabilirsin bosanana kadar. Eger taniklarin varsa sana siddet uyfuladigi icin tazminat da alabilirsin. Hakkini ara. Bebegin icin.

Canım şiddeti düşük derken ne demek istiyorsunki.Sığınma evlerinde şiddetmi uygulanıyorki anlamadım.

Bu aileler çiftleri ayırdığında biyerlerine kına yakıyorlar mı acaba? Yahu bizde eş şikayet edilirse anne baba sakinleştirir güzel yönlerini söyler damadın gelinin yeter ki bozulmasın yuva dağılmasın diye.

Görümcen mi ne haltsa gitsin abisinin evinin işini yapsın şimdi! Bi kilo kınayı da alsın yaksın! Beyinsiz kocan da kız kardeşine çemkirip küfürler saçsın!

Yuva yıkanın yuvası olmaz derler günahlarını almayım iyi insanlardı görumcemler... uzerimdeki agir yük beni korkutuyor babasız bir evlat büyütmek tek başına omuzlarım çöküyor sanki ama evladım beni hayatta tutan tek dalım çok şükür ...sonra daha ileri düşünüyorum evlenince napıcam ben yalnızlık çok zor mezar gibi ... Çok ağır bu yük ne hayallerim vardı ne kadar hayat doluydum toz pembeydi dünyam el birliğiyle kararttılar dunyamı ... yaslanacagım bi omzun bile yok ah ah neden yaptım bana bunu neden ben senin kadının dım her şeyin dim.. ne hayallerim vardı benim ölüyorum acıdan ölüyorum

Back
X