Ilk askim ve ayriligimiz..

Hiçbir şey anlamadım.

Sizi kiskanip, adam doven...
Siz ondan nefret edin, soguyun bahanesi ile hatunlarla gununu gun eden...
Karsilikli iskencelerinizi birbirinize anlatarak askinizin derinligini konustugunuz bu iliski...
Ya hayal urunu...
Ya siz cok kucuksunuz...
Iki turlu de okurken daraldim, iki okuyun bilinclenin, yol yordam, tarz, tavir ogrenin yahu...

Türk kızları olarak ne zaman vazgeçiceğiz kendimizi bu kadar aşka kaptırmaktan. Tavırlarınız, anlattıklarınız sağlıklı bir insanın düşünceleri ya da davranışları değil. Umarım farkındasınızdır. Bu aşk değil takıntı.

Konunuzu okurken irkildim..
Hadi evlendiniz siz diyelim? Allah korusun bir kavga anında birbirinize neler yapabileceğinizi düşünmek bile istemiyorum..

Lütfen yorumuma kızma ama bu yazdıkların, kendinize ettiğiniz işkenceler hiç normal değil.
Ve eminim yaşınız küçük..

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ne diyim ki sekerim
Gorunuse gore internet uzerinde konusmussunuz ve internet disinda el ele tutusmuslugunuz hatta konusmuslugunuz dahi yok gibi. Hatta internet uzerinde bile uzun sure konusmamissiniz. Teyzem gordu ayirdi bizi falan demen bana yasinizin kucuk oldugunu dusundurdu. Neyse ne, ustunden 3 sene gecmis ve sizde degisen bi durum yok Bu yetmezmis gibi kolunuzda sigara sonduruyormussunuz rahatlamak icin Bizde ask acisi cektikte, kolda sigara sondurmek nedir kardesim? Hic normal degil. Psikolojik destek almayi dusundunuz mu hic?

Valla cok garip geldi bana. Kac yasindasin canim sen? sen git avrupada buyu sonra gel orda dengin olan insanlarla olma burdan birini bul zaten bu basli basina bir hata. Sonra bide ustune git orani burani jiletle, sigara sondur. Deger mi sence? Madem seni cok seviyordu boyle yapmazdi gerceklerle yuzles canim. Senin anlattigin olay artik filmlerde bile olmuyor. Ya senin bir kere o cocuga karsi ustun olman lazim ne diye anlatiyorsun orami burami kestim diye. Sen simdi ilerde evlendiginde kocan bu kollarini gordugunde ne diceksin? canim ya ben azicik agir ergenlik gecirdik mi? yapmayin arkadaslar kimse sizden degerli degil ya!! kizim yurtdisinda yasayan senin yaslarinda bomba gibi birini bul uzun vadeli bir hayat yasa. Burdaki kizlara kezban demissin amma suan seninde bir farkin kalmamis benim gozumde. Senin bu saatten sonra o cocuga davranman gereken tavir sen kimsin ki? tavri. azicik modern olalim lutfen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…