22 yaşındayım bundan bi 15 yıl önce hani olur ya ilk okula başladığında ilk defa karşı cinsin varlığından çok daha haberdar olursun böyle çocukça şeyler yaşarsın öyle bişeydi hissettiğim o da aynı şeyleri hissediyomuş neyse babasının tayini çıktı ve sene sonunda taındılar ben çok ağladım arkasından yıllarca gelicek görcem diye bekledim neyse göremedim bi tesadüf eseri ortak bi arkadaşımız vasıtasıyla malum sosyal paylaşım sitesinde ekledim ve kabul etti hemen yazdı biz sohbet etmeye başladık çok sevindiğini söyledi gün geçtikçe sohbetimizin boyutu farklılaştı ve hemen ailelerle görüşmek istemeler mesajlaşmalar canımlar cicimler ilk aşkımlar son aşkımlar şeklinde devam etti uyardım defalarca çok hızlı gidiyosun diye ama her seferinde gerçekmiş gibi duyguları inandırdı beni 3 hafta bu şekilde konuştuk telefonla vs. sonra görüştük bi gün sohbetimiz sanki iki arkadaş sohbetinden öteye geçmedi havadan sudan sohbetler neyse daha sonra önce aramaları kesildi sonra facede karşılaşınca yazıyodu napıyosun canım falan diye yavaş yavaş o kesildi bi haftadır hiç konuşmuyoduk karşılaşsak bile yazmıyoduk bugün mesaj attı napıosun diye iyiyim sen dedim evdeyim takılıyorum dedi güzel dedim o kadar.Ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum nasıl davranmam gerekli bilmiyorum ama çok canımı yaktı bu kadar ilgi sonra bi anda hiç bişey olmamış gibi davranması ve bi açıklama bile yapmaması çok üzdü burda anlattığım özet hali daha
kendini çok beğenmiş biri ukala fazlasıyla çok güveniyo kendine böyle bi tip istiyorum ki pişman olsun yaptığı şeyden ve ne kadar yanlış olduğunu anlasın ama ben bunları söylemeyim ona kendisi farketsin ne yapmalıyım yardım edin kızlar lütfennn kötü durumdayım ve size fikirlerinize ihtiyacım var :84: