ilk aşkımın hüsranı

eylemsii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
333
0
46
Ankara
22 yaşındayım bundan bi 15 yıl önce hani olur ya ilk okula başladığında ilk defa karşı cinsin varlığından çok daha haberdar olursun böyle çocukça şeyler yaşarsın öyle bişeydi hissettiğim o da aynı şeyleri hissediyomuş neyse babasının tayini çıktı ve sene sonunda taındılar ben çok ağladım arkasından yıllarca gelicek görcem diye bekledim neyse göremedim bi tesadüf eseri ortak bi arkadaşımız vasıtasıyla malum sosyal paylaşım sitesinde ekledim ve kabul etti hemen yazdı biz sohbet etmeye başladık çok sevindiğini söyledi gün geçtikçe sohbetimizin boyutu farklılaştı ve hemen ailelerle görüşmek istemeler mesajlaşmalar canımlar cicimler ilk aşkımlar son aşkımlar şeklinde devam etti uyardım defalarca çok hızlı gidiyosun diye ama her seferinde gerçekmiş gibi duyguları inandırdı beni 3 hafta bu şekilde konuştuk telefonla vs. sonra görüştük bi gün sohbetimiz sanki iki arkadaş sohbetinden öteye geçmedi havadan sudan sohbetler neyse daha sonra önce aramaları kesildi sonra facede karşılaşınca yazıyodu napıyosun canım falan diye yavaş yavaş o kesildi bi haftadır hiç konuşmuyoduk karşılaşsak bile yazmıyoduk bugün mesaj attı napıosun diye iyiyim sen dedim evdeyim takılıyorum dedi güzel dedim o kadar.Ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum nasıl davranmam gerekli bilmiyorum ama çok canımı yaktı bu kadar ilgi sonra bi anda hiç bişey olmamış gibi davranması ve bi açıklama bile yapmaması çok üzdü burda anlattığım özet hali daha :( kendini çok beğenmiş biri ukala fazlasıyla çok güveniyo kendine böyle bi tip istiyorum ki pişman olsun yaptığı şeyden ve ne kadar yanlış olduğunu anlasın ama ben bunları söylemeyim ona kendisi farketsin ne yapmalıyım yardım edin kızlar lütfennn kötü durumdayım ve size fikirlerinize ihtiyacım var :84:

onun yaptığından fazlasını yap hiç önemseme...msj atsa cvp atma ararsa açma kendine güven onu önemsediğini asla hissettirme.dik ve sallamaz dur öle davran.çokta tın der gibi.okadar kendine güveni olan kendni beğenmiş biriyse en iyi çözüm bu çünkü bişiler yapman onu önemsiyomş gibi davranman seni küçültür gözünde ve dahada üzülüp hırslanırsın.oyüzden boşver belliki aradığını bulamamış sende boşver gitsin

Eyleeem sen neden böyle aniden ilgisizleştiğini sormadın mı bence senden kaynaklanan bir durum değil unutamadığı biri varolabilir yada hayatında bi insan ayrılıp barıştığı... benim bir arkdşın başına geldi aynı durum ilkokul aşkı değildi ancak malum sitede tanştlar ilk önce inanılmaz ilgi görüşmeden sonra çocuk yapamıcağını söyledi yolları ayrıldı ...(evlilikten bile bahsetmişler o derece) kız da anlam veremedi etkilenmediğini düşündü ve bitirdi...çocuk 5 ay kadar git-gel yaparak kızı aradı en sonunda çocuk itiraf etti sebeb UNUTAmADIĞI biri varmış ve bir ilişki düşünemezmiş...yani seni bu durum yıpratır kaç yaşında kendisi ? açıkça konuş neden böyle olduğunu ....

22 yaşındayım bundan bi 15 yıl önce hani olur ya ilk okula başladığında ilk defa karşı cinsin varlığından çok daha haberdar olursun böyle çocukça şeyler yaşarsın öyle bişeydi hissettiğim o da aynı şeyleri hissediyomuş neyse babasının tayini çıktı ve sene sonunda taındılar ben çok ağladım arkasından yıllarca gelicek görcem diye bekledim neyse göremedim bi tesadüf eseri ortak bi arkadaşımız vasıtasıyla malum sosyal paylaşım sitesinde ekledim ve kabul etti hemen yazdı biz sohbet etmeye başladık çok sevindiğini söyledi gün geçtikçe sohbetimizin boyutu farklılaştı ve hemen ailelerle görüşmek istemeler mesajlaşmalar canımlar cicimler ilk aşkımlar son aşkımlar şeklinde devam etti uyardım defalarca çok hızlı gidiyosun diye ama her seferinde gerçekmiş gibi duyguları inandırdı beni 3 hafta bu şekilde konuştuk telefonla vs. sonra görüştük bi gün sohbetimiz sanki iki arkadaş sohbetinden öteye geçmedi havadan sudan sohbetler neyse daha sonra önce aramaları kesildi sonra facede karşılaşınca yazıyodu napıyosun canım falan diye yavaş yavaş o kesildi bi haftadır hiç konuşmuyoduk karşılaşsak bile yazmıyoduk bugün mesaj attı napıosun diye iyiyim sen dedim evdeyim takılıyorum dedi güzel dedim o kadar.Ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum nasıl davranmam gerekli bilmiyorum ama çok canımı yaktı bu kadar ilgi sonra bi anda hiç bişey olmamış gibi davranması ve bi açıklama bile yapmaması çok üzdü burda anlattığım özet hali daha :( kendini çok beğenmiş biri ukala fazlasıyla çok güveniyo kendine böyle bi tip istiyorum ki pişman olsun yaptığı şeyden ve ne kadar yanlış olduğunu anlasın ama ben bunları söylemeyim ona kendisi farketsin ne yapmalıyım yardım edin kızlar lütfennn kötü durumdayım ve size fikirlerinize ihtiyacım var :84:
merak ediyorum bu değişiminin sebebi nedir diye sor?

belki de sen farkedetmeden soğuk davranmıssındır..
o da uzaklaşmısdır yavaş yavaş..
belki de bukadar ilgi fazla diye diye..
bunu derken de çocuğu uzaklaştırmıssındır..
herşey olabilir..
en güzeli gidip konuşmak..
ama ona bayılıyo gibi değil..
normal konuşma arasında geçen bi konu gibi..
sen de artık beni unuttun diye şakayla karışık konuyu açabilirsin belki..

sonra görüştük bi gün sohbetimiz sanki iki arkadaş sohbetinden öteye geçmedi havadan sudan sohbetler neyse daha sonra önce aramaları kesildi sonra facede karşılaşınca yazıyodu napıyosun canım falan diye yavaş yavaş o kesildi

Çocukluk aşkınla nette karşılaşmışsın.Yazışırken herşey iyiymiş,görüşünce aynı duyguları yakalayamamış.
Durum bundan ibaret,kabullenmekten başka yapacak birşey yok.

üzülmene cok üzüldüm. biz bayanlar bu kadar duygusal olmasak ne olur sanki. ama aradan 15 yıl gecmiş o elektrigi yakalayamamak o kadar normal ki.. artık ikinizde o yastaki cocuklar degilsiniz. belki o yaklasssa sen o elektrigi yakalayamayacaktın inan bana. hiç düsünme derim ben. derler ki herkesin yüreginin baglı oldugu birileri vardır biryerlerde. zamanı gelmemiştir sadece. cok inanırım ben buna. seni daha fazla hakedecek sevgine hakkettigin özeni gösterecek biri. daha fazla msjına tlfonuna cvp verip seni üzmesine izin verme:16:

canım açık konuşucam; seni üzmemeyi ümit ediyorum ama gerçekler ne yazık ki ortada. bence bu çocuk baştan beri seninle ciddi düşünmemiş, sadece gönül eğlendirmiş. sonra da sıkılmış. ilgisi o yüzden kesildi bu kadar basit. yapman gereken o yokmuş gibi davranmak. sakın tavır falan yapma. o zaman da kendini bişe sanar, beni önemsiyor ki bana tavır yapıyor der.. ona sıradan biriymiş gibi davran..

Eyleeem sen neden böyle aniden ilgisizleştiğini sormadın mı bence senden kaynaklanan bir durum değil unutamadığı biri varolabilir yada hayatında bi insan ayrılıp barıştığı... benim bir arkdşın başına geldi aynı durum ilkokul aşkı değildi ancak malum sitede tanştlar ilk önce inanılmaz ilgi görüşmeden sonra çocuk yapamıcağını söyledi yolları ayrıldı ...(evlilikten bile bahsetmişler o derece) kız da anlam veremedi etkilenmediğini düşündü ve bitirdi...çocuk 5 ay kadar git-gel yaparak kızı aradı en sonunda çocuk itiraf etti sebeb UNUTAmADIĞI biri varmış ve bir ilişki düşünemezmiş...yani seni bu durum yıpratır kaç yaşında kendisi ? açıkça konuş neden böyle olduğunu ....

canım ona sorupta üstüne çok düşüyomuş gibi görünmek istemiyorum evet öyle bi ilişkisi yeni bitmiş sanırım bahsetti biraz olabilir diye düşünüyorum haklısın desem ki beni beğenmedi öyle bi ihtimal söz konusu değil fotoğraflarımı gördü ve buluştuğumuzda da fotoğraflardan farksız olduğumu söyledi.

canım açık konuşucam; seni üzmemeyi ümit ediyorum ama gerçekler ne yazık ki ortada. bence bu çocuk baştan beri seninle ciddi düşünmemiş, sadece gönül eğlendirmiş. sonra da sıkılmış. ilgisi o yüzden kesildi bu kadar basit. yapman gereken o yokmuş gibi davranmak. sakın tavır falan yapma. o zaman da kendini bişe sanar, beni önemsiyor ki bana tavır yapıyor der.. ona sıradan biriymiş gibi davran..

haklısın canım zaten o şekilde davranıyorum ama benim istediğim yaptığının yanlış olduğunu anlaması ve biraz da olsa o havasının inmiş olduğunu görmek

Erkek niye birden soğur onu bulalım önce....

Seni görmüş beğenmişdir ama senden beklentisi ciddi bir şey değildir ,seninde bunu karşılayacak potansıyelın olmadığını anlamıştır kaçar..

Aklında hala başka biri vardır ya da hayatında bir kaç kişi vardır sana konsantre olamaz..kaçar..

Çok hızlı gidenler cabuk duvara toslar canımcım...insan bir anda bu kadar yoğun hissedemez.. yapmacıklık bence... yani samimi değilmiş duygularında (yalancı) kaçar...

Bir erkek gerçekten istediği kız olsa böyle davranmayacağı kesin sadece bunu bil..

üstünde durma..önemseme en önemlisi kendini kaptırma ..bu cocuk bence kafasına göre takılıyor seni umursadımı sanmıyorum..

Kimseye hakkettiğinden fazla değer vermeyeceksin aksi halde kendisini vazgeçilmez mükemmel zanneder belli ki bu çocuk da hemen ayarladım kızı diye şımarmış havaya girmiş. Arkadaşım madem havayı verdin şimdi havasını alma zamanı... Ondan önce daranmalısın böylece en azından içine oturmaz rahat nefes alırsın.. Bu işi sen bitir..

zaten ben hiç samimi bulmamıştım uyardım da onu defalarca ama işte bi süre sonra inanma isteği içerisine giriyosun ister istemez genellikle mantığıyla hareket eden bi insanım fakat bu sefer işin içine duygularımda girdi engel olamıyosun ki kendine ben öyle çabuk etkilenmem insanlardan kolay kolay sevmem uzun yıllardır da yalnızım aslında benim bu kadar mantıksızca davranmama sebep sadece onun olmasıydı yeri ve önemi benim için çok farklıydı keşke karşılaşmasaydık ve o benim hayatımda ki o masum ilk aşkım olarak kalsaydı diye düşünüyorum

farkındayım durumun zaten konuşmuyorum da ama istediğim yaptığının yanlış olduğunu anlamasıydı bunun için de ne yapabilirim diye sizlere fikrinizi soruyorum

Back
X