ilk aşkınız çıkıp geldi ve evlisiniz???

eski sevgilimle yaşamam gereken şeyleri yaşayamadıysam bu yaşanmaması gerktigi içindir bence
eşim ve çocugum benim herşeyim yaşamama sebebimdir hiç kimse için evimi ve yuvamı bozamam eski sevgilim geldigi gibi geri gitsin bir zahmet

ik aşkım benim için hayırlı olsaydı ben zaten onunla evli olurdum. . ama evlenmişim,çocuğum olmuş bide üstüne hiç çıkmasın bile karşıma bence mirmirmirmir

kocamla ilişkim monotonlaştı diye kocamı bırakçak değilim.hele hele eski sevgili yüzünden hiç bırakmam çocuk olsun olmasın.

kızlar diyelimki eşinizi çok seviyorsunuz ama aranızda da problemler var artık zamanla herşey monotonlaşmış..ve bir gün ilk aşkınız ortaya çıkıveriyor.yaşayamadığınız ilk aşkınız..çok aşık oldunuz ama birlikte olamadınız..fırsatlar buna el vermedi birlikte olamamak da ne onun suçuydu ne sizin..şartlar bunu gerektiriyordu..
bir tarafta eşiniz ve çocuğunuz bir tarafta da hiç bir şey yaşamaya fırsat bulamadığınız ilk aşkınız.ne yaparsınız?aşkı mı tercih edersiniz ailenizi mi?:enbuyukkk:

Eskide kalmış bi ilşki için ,huzurumu bozamam,tabiki eşimi ve çocugumu tercih edecem..
geçmiş geçmişte kalmıştır artık....kaydirigubbakcemile3

evet sarıbocukcuugm konuyuacmışın cevap yazayım barı senın tarıf etgın gııb benımde oyle bır asklım olmustu zamanında ama onunla okadr sey yasamak ıstemıştımkı anlat mak okadar zor :çok üzgünüm: derler yazı eskıye mazı derler bende benım hayatımı mahvetmesıne ızın vermedım ve vermemde :olmaz: ne halı varsa gorsun derım canımm

aşkı secmek cok buyuk cesaret ister bence. aşkta da bolca cesaret vardır :) evlı olmadıgımdan bılemedım kı :)

şimdi düşündümde eşimi çocuklarımı bırakmazdım... belki biraz huzursuz olurdum eski günler aklıma gelirdi ama bırakmazdım bitmiş olan bişeyin rahatsızlık vermesine izin vermezdim..

Diyelimki ardımda bıraktım eşimi , çocuğumu yeni bir hayat kurdum ex sevgilim yeni eşim oldu. :CüvCüv:Yeni bir çocuk daha , aman tanrım oda ne herşey monotonlaşmaya başladıkaydirigubbakcemile , pek anlaşamamayımı başladık ne. CADIARZUHımmm düşüneyim bakalım ilk aşkımdan sonraki sevdiceğim kimdi , face'den bulurmuyum acaba ......

Sanırım böyle bir şey olurdu akıbet :)sırnaşık şey
:

kızlar diyelimki eşinizi çok seviyorsunuz ama aranızda da problemler var artık zamanla herşey monotonlaşmış..ve bir gün ilk aşkınız ortaya çıkıveriyor.yaşayamadığınız ilk aşkınız..çok aşık oldunuz ama birlikte olamadınız..fırsatlar buna el vermedi birlikte olamamak da ne onun suçuydu ne sizin..şartlar bunu gerektiriyordu..
bir tarafta eşiniz ve çocuğunuz bir tarafta da hiç bir şey yaşamaya fırsat bulamadığınız ilk aşkınız.ne yaparsınız?aşkı mı tercih edersiniz ailenizi mi?:enbuyukkk:

Tabi ki aileyi tercih ederim...
Onca yıldır benimle olan adamı ve çocuğumu mağdur edemeyeceğime onların mutsuzluğu üzerine mutluluk kuramayacağıma göre ailemi tercih ederim...
İnsan evliliğini bitirecekse bunu bir başkası için değil kendi için yapmalı, zira başkası için bitirirsen bunun yükü hep omuzlarına biner, sonra çocuğuna bu durumu nasıl açıklarsın benneyaptımki

Ve bahsettiğin bu durumu çok iyi biliyor ve anlıyorum :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Diyelimki ardımda bıraktım eşimi , çocuğumu yeni bir hayat kurdum ex sevgilim yeni eşim oldu. :CüvCüv:Yeni bir çocuk daha , aman tanrım oda ne herşey monotonlaşmaya başladıkaydirigubbakcemile , pek anlaşamamayımı başladık ne. CADIARZUHımmm düşüneyim bakalım ilk aşkımdan sonraki sevdiceğim kimdi , face'den bulurmuyum acaba ......

Sanırım böyle bir şey olurdu akıbet :)sırnaşık şey
:

Çok şekersin ya süper yorum olmuşş kaydirigubbakcemile3

Bu konu üzerine şöyle bi yorumda olur adam olaydında beni alaydın derdim eskisine kafamı karıştıramazsın yoluna yoluna derdim zati benim eski sevgilim bunu yapmaz yapamaz evli bi kadına helede bi anneye seviye meselesi sanırım

Adı Üstünde Zamanında yaşansaydı elbet yaşanırdı Allah kısmet etmemiş
Kocamı geçtim ama bi çocuğum var ise elimden geleni ardıma koymam herşeyi yaparım eşimle düzelmek için sonuçta onunla da severek evlendimkaydirigubbakcemile5
eğer olmuyor ise eski aşkım için değil ikimizin iyiliği için ve ileride mutsuz ailenin faturasını bebeğime çıkarmamak için Boşanırım ondan sonra sağlıklı düşünürüm ve bi karar veririm

Allah'a sığınırımm

Back
X