ilk aşkınız çıkıp geldi ve evlisiniz???

'sevgi emektir' derim aynen Türkan Şoray gibi

ve kocamı ne kadar çok sevdiğimi hatırlarım

ilk aşkımdan nefret ettiğim için hiç bir problem yok:)))
tabi nefret etseydim de değişen bişey olmazdı,eşimi kimselere değişmem.

Elbetteki ailem.Çünkü ona aşık değildim ama çıkıp gelse de herhalde tanımam kendisini,çoktan kafamda bitmiş,üzeri toz tutmuş.Ben evliliğimi canlandırmaya çalışayım yeter bence.

valla kızlar evli değilim ama empati kurmam gerekirse ...evet ilk aşkım çıktı geldi geçende,nişanlanmış olarak hemdekaydirigubbakcemile3 belli hala unutamamış.zoraki evleniyor gibi bişiy o da..ama şu durumda evli olsam,çocuğum olsa vs.. evime ,eşime sahip çıkardım..geçmiş,geçmişle birlikte gidiyor ne yazıkkii:1closedeyes:

biriyle birlikteysem digerini unuttugum icindir artık eskideki gelsede gelmesede benim kalbim baskasındaysa bırakmam bir sekilde zaten baglıyımdır ona

boyle bırsey oldu....İlk aşkım evlı ve cocugu vardı bende nışanlıydımm hatta bunu yasayalı 2 ay olmuştur....Bırgunn benım nomu bulmus ve aradı bızım burayaa gelıcegını ısı oldugu ıcın gelmıskende benı gormek konusmak ıstedıgını soyledı VEE KABUL ETMEDİM.....niye ediyim kii benn kendımııı cocugumaa esıme adamıskenn esıde boswer cocgum ıcı aslaa derdımm

ılk aşkımdan çok severek ayrılmama rağmen, eşimle yıllardır var olan sorunlarıma rağmen asla böyle birşeyin ortam oluşturmasına izin vermezdim. Çünkü anneyim ben ve eminimki hiç bir erkeğin vereceği sevgi, bir annenin çocuğuna duyduğu sevgiden daha üstün değildir.

Sonuç olarak evliysem o geride kalmış demektir. Varlığı bile beni ilgilendirmez...
Gerçi ben ilk aşkımla evliyim zaten o bakımdan böyle bi sorun yok :)

Ilk askim oldu benim simdiki hayatimi paylastigim, bana hayat arkadasligi yapan esim.
Kimseyi gözüm görmez.

niye geldin die bile sormam bu zmana kadar aklı nerdeymiş
geçtı bolunun pazarı sür eşşeği niğdeye yallahhhhh:ecrin_bebek:

Evli değilim ama çok güzel giden bir ilişkim var.. ilk aşkım, ilk göz ağrım, 4 senemi verdiğim, onunla büyüdüğüm, çoğu şeyi ondan öğrendiğim, askere gönderip yollarını gözlediğim adam bir hafta önce yanıma geldi.. onu görünce yüzümde sadece bi tebessüm oldu, bi an için seneler öncesine döndüm.. çoook güzel yıllardı, her bir anının yüreğimde inanılmaz özel bir yeri vardır.. ama ne o ne de ben biliyoruz ki biz birbirimizi en temiz şekliyle sevdik yüreklerimizin.. aşkların en masumu, en safıydı.. şimdi ikimize de düşen ayda yılda bir çocukluk anılarımızdan kalan kırıntılara bakıp gülüsemek.. iyiki yaşamışız demektir.. onun benim ilişkime benim onunkine sonsuz saygımız var.. her şey yaşandiği anda güzel ve özeldi.. iyi ki yaşandı hepsi.. ama şimdi onlar sadece benim çocukluk hatıralarım..

hani dedim ya kizlar ailemi birakamam,aynisi yasadim,yasiyorum,ailemi birakmak aklimin ucundan gecmiyor,ama onsuz da yapamiyorum,4 sene bilikteydik,bu 6 sene oldu bir birimizi taniyali,hep bagliydim ona.Ona sarilarak hiss ettigim huzur kocamda bulamiyorum.Yanlis anamayin aramizda kesinlikle bisiy yok onunlar.Ben evlendigimden beri 2 kere ,o da evlendiginden beri 1 kere bulustuk.

oğlum şimdiye kadar aklın ve kalbin neredeydi der cevap dahi yazmam
kötü niyetinden şüphelenirim !!! ne hali varsa görsün!!!
kaydirigubbakcemile4

Allah kımseye bole bırsey yasatmasın bence ve Allah sasırtmasın
kama63 sımdı sız buraya yazmıssınız oldu kı esınız bu mesajı gordu cok kotu sonuclar dogurabılır bence yaptıgnız dogru olmadıgı gıbı sonra dahada uzulmeyın derım ben..

Back
X