ilk aşkınız çıkıp geldi ve evlisiniz???

geçmişte yaşanmış ve bitmiş ve karşıma çıkıp evli olduğum halde tekrar birlikte olmak isteyen bi adamla asla birlikte olmam.beni incitmiş terkedip gitmiş zaten aynı acıyı beni üzen biri için asla kocama yapmam.evliliğimi düzeltmek için elimden geleni yaparım ama o mechul kişi için parmağımı bile oynatmam ne hali varsa görsün der geçer giderim.
hayatın ne getireceği belli olmaz mutlu olmak için sadece yarınları düşünmek lazım dünlerle yaşarsak kaybeden yine biz oluruz.

geçmişte yaşanmış ve bitmiş ve karşıma çıkıp evli olduğum halde tekrar birlikte olmak isteyen bi adamla asla birlikte olmam.beni incitmiş terkedip gitmiş zaten aynı acıyı beni üzen biri için asla kocama yapmam.evliliğimi düzeltmek için elimden geleni yaparım ama o mechul kişi için parmağımı bile oynatmam ne hali varsa görsün der geçer giderim.
hayatın ne getireceği belli olmaz mutlu olmak için sadece yarınları düşünmek lazım dünlerle yaşarsak kaybeden yine biz oluruz.

ne kadar güzel yazmışsın bacım,evet sonuna kadar dediklerine katılıyorum....yerimseniben

çocuğum varsa kesinlikle öyle birsey düsünmem ama esim bana kötü davranıyorsa falan belki seytan dürtebilir:P ilk ask diyince bende is bitiyor zaten:) çok sevmistim çünkü hemde çok... ama bitti uzun zaman oldu artık napalım

kızlar diyelimki eşinizi çok seviyorsunuz ama aranızda da problemler var artık zamanla herşey monotonlaşmış..ve bir gün ilk aşkınız ortaya çıkıveriyor.yaşayamadığınız ilk aşkınız..çok aşık oldunuz ama birlikte olamadınız..fırsatlar buna el vermedi birlikte olamamak da ne onun suçuydu ne sizin..şartlar bunu gerektiriyordu..
bir tarafta eşiniz ve çocuğunuz bir tarafta da hiç bir şey yaşamaya fırsat bulamadığınız ilk aşkınız.ne yaparsınız?aşkı mı tercih edersiniz ailenizi mi?:enbuyukkk:

Ben olsam cok samimi söylüyorum ailemi tercih ederdim cünki kendime yeni bi hayat kurmusum aradan yillar gecmis cocugumda olmus.
Bütün bunlari bir kenara atip yasayamadim bi askin pesine düsmek bana mantiksiz geliyor.
Birde diyelim herseyi birakdim o askin pesine düsdüm onunla mutlu olacagim ne malum? Ya pisman olursam?
O zaman geri dönme gibi bi sansimda olmaz.

Bunca sene sonra ne ben eski ben olabilirim nede o ilk ask yeniden o ilk ask olabilir yasanmistir bitmistir.

Cocuklarim ve esim icin hertürlü fedakarligi yapmak bir yana ilk askta neymis onun icin ailemden vazgecicem??????

Artik evliyim ve gonlum esimin ona muhurlu asla baskasina acamam degil ilk askim en buyuk askim dahi gelse o muhru kocamdan baskasina acmam.Gecmis gecmiste kalmistir.Artik esime bagliyim bu yuregim onun gerisi hikaye ...

Ilk askini görünce herkezin biran icinde firtinalar kopacaktir bu konuda istisna olacagini hic sanmiyorum. ammaa velakin aile hicbirseye degisilmez birseydir. Hicbir kadinin kocasina ve hele hele cocuguna bunu yapacagini sanmiyorum.

Bu senin dediginin tipatip aynisi basima geldi zaten ama bir erkek bir kadini gercekten seviyorsa sayet kadinin baska birisiyle evlenmesine asla izin vermez diye düsünüyorum.

Allahima bin sükürler olsun cok problem yasadim (kocam cok huysuz ve nazlidir) :D ama suan hersey düzene bindi. Ailenin yerini hicbirsey tutamaaaazz

eskiye ragbet olsaydi bit pazarina nur yagardi canim bu zamana kadar aklin nerdeydi geldigin yere uygun adim..... derdim

e tabiki kocamı ve ailemi tercih ederim onlar bir daha bulunmazz ama aşkı yaşabilirsiniz kocanızla

benim tek aşkım eşim. yalnız beni çok seven birisi vardı eşimle evlenemeyeceğimiz bir dönemdi. bana aşık olduğuınu söylemişti bişey oldu ve koptuk görüşmedik. tabi bu arada eşim bir hamleyle evlenme teklifi etti ve 1 ay içerisinde evlendik. bana aşık olan kişi evlendikten sonra telefon etti evlendiğimi duyuncada sok oldu sesi ağlamaklı geldi. kısakndım seni dedi üzüldüm tabiiki. ama ben ona ümit vermemiştim ki. hayatta böyle şeyler oluyor eşimden önce o teklif etseydi belkide onunla evlenecektim. kaderden ötesine geçilmiyor eşlerinize sıkı tutunun bırakmayın...

senin tanrıdan istediklerin değil tanrının sana verdikleriyle mutlu ol....bu söz çok doğru bu anlattığın benim başımada geldi ve anladımki ilk aşk o zamanda güzelmiş insanlar asla aynısı gibi olmuyor o yüsden bana verilenle mutlu olmayı bilmek en güzeli iyikide öyle yapmışım benimde eşimle bir çok sorunum vardı halada varama bu bir evliliği bir hiç yere bitirmeyi gerektirmiyor çünkü gelen gideni hep aratıyor.......

gercekten hayat sartlari geregi ilk askimi yasayamadim
ama evliyim ve cocugum var bide ilk ask ......
bu bermuda ucgeni beni asar almim alana mani olmim

TABİKİ EVLİLİĞİMİ TERCİH EDERİM. O İLK AŞKIMA GEÇMİŞ OLSUN,ZAMANINDA KAÇIRMIŞ TRENİ :roflol::roflol:

buyukkonusmayim ama biten bitmisdir.ne olursa olsun gecmisde kalmasi gerekiyor.hem o nasil erkek oyle evli bayanin karsisina cikiyor hayret ediyorum.valla kadina kiziyorum ama erkege hayret ediyorum.kadin evli ama baska erkekle sevgili oluyor.yuh yani.baska erkegin kadini olan birine nasil baska gozle bakar bir erkek ve o erkege bir bayan nasil guvenir?!

:) böyle bişey çok yakın bir zamanda başıma geldi kısaca anlatim :)
ilkokulda ilk aşkım vardı ve hiç bir zaman çıkmadık sadece birbirimizi sevdiğimizi biliyorduk :) 4yıl falan bu böle gitti aynı zamanda aynı mahalledeydik :) onlar mahalleden taşınınca zaten unuttum gitti :) eşimle tanıştım sonra erkek kuaförü eşim evin yakında çalışıyor onunla 2002de çıkmaya başladık ve 2007de evlendik onu hala çok seviyorum :) eşim bir gün eve geldi erman geldi sinemaya gidelim diyor dedi :) haydiiii :) ( erman ilk aşkım :) erman eşimin müşterisiymiş :) olur dedim ve gittik sadece insan bi tuhaf oluyor hala görüşüyoruz ama ona karşı artık hiç bişey hissetmiyorum onunda kız arkadaşı var ve adı benimkinle aynı :D hepbirlikte görüşüyoruz ne olursa olsun çocuğum yok ama köpeğim var onu bile eskisevgilim için terketmem :)ailemi seviyorum :)

Back
X