ilk aşkınızı ne yaptığını merak edip bulmaya çalıştınızmı?

burcu347

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
24
0
36
Ankara
ilk aşkımın ne yaptigini nasil oldugunu cok merak edip facebooklarda internette cok aradim ama bulamadim okudugu okula gidip eski kayitlarindan eski okul arkadaslarinin isimlerini alip facebookta aradim bi kac kisi buldum ama onlarda habersizdi sonra bulma hevesim gecti gitti... ama nasildir? ne yapiyor? o da evlendimi,cocugu varmi? gibi sorularin cevabini hep merak ederim zaman zaman... :)

ahh evet aradımm cok aradmm face te aradm onun oklndaki kişileri ekleyp sordm onu bulmak için okulu adına açılan gruplara üye oldmm.. sonra onu ararken başka bryle tanştm aşık oldm onun okulndan.. lanet olsn sonra buldm da ne oldu cok deişmş keske aramaya kalkmasaydm onu ararken tanştğm kişi hayatı bna zehir etti!

evlisiniz bir de? kaşınmak diye buna derler herhal :2:

amaaaaaaaaaaaaan ne arıycam beeeee.o beni arasın....geçimişee bakıp neden kafamı karıştırayım neden duygularımı alt üst edeyim ki...

Öyle büyük çaplı bir araştırma yapmadım. Sadece facebook'ta ismini aratmıştım. Bulamamıştım, çok da önemli değil...kaydirigubbakcemile4

aramama gerek yok kendisi ortada zaten, her gün görüyorum ve artık benim için bişey ifade etmiyo, ara sıra dertleşiriz o bana hoşlandığı kızı anlatır, ben ona sevgilimi anlatırım, güler eğleniriz:)

evet.. google da arattım.. adam şirket kurmuş, bakana seminer vermiş, baya iş adamı olmuş :1ninca:

Back
X