Başkasıyla nasıl olduğumu açıklamıştım önceki yorumlarda..
Birine yıllarca hiç görüşmeden konuşmadan platonik aşık olunca oturup yıllarca onu göreceğiniz günü beklemiyorsunuz.
Karşınıza iyi birisi çıkınca şans veriyorsunuz elbet..
Hiç gelmeyecek birini ömrümün sonuna kadar neden bekleyeyim?
İstediğim şey de bu kişiyle beraber olmak değil zaten, bu illet duygudan kurtulmak..
Ama onu görünce heyecanlanmaniz,duygu değişimi yaşamanız yeterli değil mi? Yorucu ve yıpratıcı olmuyor mu sizin için ? Kurtulmaniz için karsilasmamaya çalışın.. Siz aynı binada olduğunuzu bile bildiğiniz için bundan da etkileniyorsunuz.. Sevgilinizle evlilik konusunda kararlı misiniz? Hayat bu hiç belli olmaz ya karşılık verirse ? Yine aynı şeyi soyleyebilecek misiniz? Bunu merak ediyorum.
Ama onu görünce heyecanlanmaniz,duygu değişimi yaşamanız yeterli değil mi? Yorucu ve yıpratıcı olmuyor mu sizin için ? Kurtulmaniz için karsilasmamaya çalışın.. Siz aynı binada olduğunuzu bile bildiğiniz için bundan da etkileniyorsunuz.. Sevgilinizle evlilik konusunda kararlı misiniz? Hayat bu hiç belli olmaz ya karşılık verirse ? Yine aynı şeyi soyleyebilecek misiniz? Bunu merak ediyorum.
Çok düşünüyorum bunu biliyo musunuz.
Karşılık verirse aklım karışır mı diye.
Ama karışmaz diyebiliyorum, çünkü ne kadar aşık da olsam benim evlenmek isteyeceğim birisi değil.
Bana asla sadık kalamayacağını düşünüyorum mesela.
Ama insanız işte, şimdiki gibi aklım başımda konuşabilir miyim böyle bişey olursa, kim bilebilir ki..
Çok düşünüyorum bunu biliyo musunuz.
Karşılık verirse aklım karışır mı diye.
Ama karışmaz diyebiliyorum, çünkü ne kadar aşık da olsam benim evlenmek isteyeceğim birisi değil.
Bana asla sadık kalamayacağını düşünüyorum mesela.
Ama insanız işte, şimdiki gibi aklım başımda konuşabilir miyim böyle bişey olursa, kim bilebilir ki..
Işte ben de onu diyorum. Siz onun ne oldugunu bile bile kabul edebilirsiniz de..Zor olana ulaşacağıniz için.Halen ona karşı hisleriniz var. Umarim sevgilinizi üzecek birşey yapmazsiniz.. Bunun hayat boyu pişmanlığını yaşarsınız.. Onun dışında unutmayın hayat döngüdur,bugün siz yarın sevgiliniz.. Ona göre düşünün artık. Cunku kimse yaşattığını yaşamadan ölmez.
Kızlar sevgilini oyalama diyorsunuz da sevgilimi oyaladığım bir durum yok..
Asla ona kötü davranmam, evlenmeyi ben de istiyorum onunla.
Ama şu aşkı nasıl söküp atıcam ben, adamı her gördüğümde kıpkırmızı oluyorum ben :/
O kadar yılda aşk kalmaz.Sadece ukdedir.yarım kalmışlık duygusu.Karşılaşmasanız sklına gelmetecekti.Şeytanın karşına çıkardığı bir tuzak.ihanet etme sevgiline.
Bu adamla olun veya olmayin sevgilinizin daha fazla vaktini almayin. Biriyle evlilik plani yaparken aklinizda hala baskasi varsa o evleneceginiz adam icin buyuk bir haksizlik. Sevgilinize kesinlikle asik degilsiniz. Ya evlendikten sonra da baskasina asik olursaniz?
Ya ama ilk ask ozeldir zaten ilk hyecan cocukca seyler falan.Yillar sonra onunla ayni ortamdasiniz belki bir iliskisi var belki cok degisti bilemezsiniz.Bence kisitlayin kendini evet sasirmaniz normal ama bi kere olur cok cok iki kere surekli olmasi tuhaf.Sevgilinize yazik ya gercekten yazik.
Kızlar sevgilini oyalama diyorsunuz da sevgilimi oyaladığım bir durum yok..
Asla ona kötü davranmam, evlenmeyi ben de istiyorum onunla.
Ama şu aşkı nasıl söküp atıcam ben, adamı her gördüğümde kıpkırmızı oluyorum ben :/
Biriminizi degistirin ,onun oldugu ortamlarda bulunmayin , gezilere katilmak zorunda degilsiniz..
Olmadi cekip konusun , bence yillardir biriktirdiginiz sozler yuzunden boyle duusnuyorsunuz .konissaniz belki de gulecek alay edecek sizinle ve bu da ondan sogutacak sizi olay cozulecek..