- 30 Haziran 2012
- 393
- 20
- 68
Selam kızlar,
benim derdime derman yok denebilir ama içimi dökmek istedim.
Ben yıllar önce birine aşık olmuştum. Kamu kuruluşunda staj yaparken.
O da benden hoşlanmış gibiydi, bir iki defa görüştük ama benden 10yaş büyüktü ve ben korkmuş ayrılmıştım. Onun etrafında çok kız vardı. Küçüktüm o zamanlar bildiğiniz ergen. :)
Ben büyüdüm şimdi ama aşkı da içimde benle beraber büyüdü. Yıllarca hep rüyamda gördüm.
Yollarda orda burda hep karşılaştım. Her gördüğümde kalbimin sesinden kulaklarım sağır olurdu.
Hiç konuşmadık, selamlaşmadık bile.
Ve şimdi 1senedir, ben bu adamın çalıştığı yerde memurum..
Tesadüfe bakar mısınız... Yıllar sonra onunla aynı yerde çalışmak.
Her gün, aşık olduğum o yüzü görmek.
Ve yaza evlenme planları yaptığım bir sevgilim varken...
Niyetim asla sevgilimi aldatmak değil, ama onu görünce kendime hakim olamıyorum.
Gözlerimi kaçırıyorum, kalbim hızlanıyor, terliyorum, kıpkırmızı oluyor kulaklarım.
Ve bu hergün defalarca...
Yemeklere, gezilere, her yere onlarla gitmek, sürekli görmek.
İçten içe bitiyorum...
Onunla olmayacağını bildiğim için gidip konuşamam da. Zaten konuşsam bile o yüzüme bile bakmıyor.
Sevgilimi üzeceğim diye üzüntüden kahroluyorum bir yandan da...
benim derdime derman yok denebilir ama içimi dökmek istedim.
Ben yıllar önce birine aşık olmuştum. Kamu kuruluşunda staj yaparken.
O da benden hoşlanmış gibiydi, bir iki defa görüştük ama benden 10yaş büyüktü ve ben korkmuş ayrılmıştım. Onun etrafında çok kız vardı. Küçüktüm o zamanlar bildiğiniz ergen. :)
Ben büyüdüm şimdi ama aşkı da içimde benle beraber büyüdü. Yıllarca hep rüyamda gördüm.
Yollarda orda burda hep karşılaştım. Her gördüğümde kalbimin sesinden kulaklarım sağır olurdu.
Hiç konuşmadık, selamlaşmadık bile.
Ve şimdi 1senedir, ben bu adamın çalıştığı yerde memurum..
Tesadüfe bakar mısınız... Yıllar sonra onunla aynı yerde çalışmak.
Her gün, aşık olduğum o yüzü görmek.
Ve yaza evlenme planları yaptığım bir sevgilim varken...
Niyetim asla sevgilimi aldatmak değil, ama onu görünce kendime hakim olamıyorum.
Gözlerimi kaçırıyorum, kalbim hızlanıyor, terliyorum, kıpkırmızı oluyor kulaklarım.
Ve bu hergün defalarca...
Yemeklere, gezilere, her yere onlarla gitmek, sürekli görmek.
İçten içe bitiyorum...
Onunla olmayacağını bildiğim için gidip konuşamam da. Zaten konuşsam bile o yüzüme bile bakmıyor.
Sevgilimi üzeceğim diye üzüntüden kahroluyorum bir yandan da...