• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk aşkla aynı yerde çalışmak

senta

Sen gökyüzüm ol, ben maviyi unuturum.
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
393
20
68
Selam kızlar,
benim derdime derman yok denebilir ama içimi dökmek istedim.
Ben yıllar önce birine aşık olmuştum. Kamu kuruluşunda staj yaparken.
O da benden hoşlanmış gibiydi, bir iki defa görüştük ama benden 10yaş büyüktü ve ben korkmuş ayrılmıştım. Onun etrafında çok kız vardı. Küçüktüm o zamanlar bildiğiniz ergen. :)
Ben büyüdüm şimdi ama aşkı da içimde benle beraber büyüdü. Yıllarca hep rüyamda gördüm.
Yollarda orda burda hep karşılaştım. Her gördüğümde kalbimin sesinden kulaklarım sağır olurdu.
Hiç konuşmadık, selamlaşmadık bile.
Ve şimdi 1senedir, ben bu adamın çalıştığı yerde memurum..
Tesadüfe bakar mısınız... Yıllar sonra onunla aynı yerde çalışmak.
Her gün, aşık olduğum o yüzü görmek.
Ve yaza evlenme planları yaptığım bir sevgilim varken...
Niyetim asla sevgilimi aldatmak değil, ama onu görünce kendime hakim olamıyorum.
Gözlerimi kaçırıyorum, kalbim hızlanıyor, terliyorum, kıpkırmızı oluyor kulaklarım.
Ve bu hergün defalarca...
Yemeklere, gezilere, her yere onlarla gitmek, sürekli görmek.
İçten içe bitiyorum...
Onunla olmayacağını bildiğim için gidip konuşamam da. Zaten konuşsam bile o yüzüme bile bakmıyor.
Sevgilimi üzeceğim diye üzüntüden kahroluyorum bir yandan da...

Kimsenin hayalleriyle oynamıyorum ki..
Sevgilimi seviyorum ama aşk farklı bir duygu.
Yıllarca onu görmediğim dönemde, sevgilimle tanıstım. Asla üzmem onu.
Ama bu adamla karşılaşınca her defasında mahvoluyorum.. Kurtulamıyorum bu duygudan.
Ve, hayır evli değil.

Yıllarca nasıl büyütülüyor içinde? On yıl az da değil. Onu içinizde büyüttünüz, sevgiliniz neden oldu peki?
Muhtemelen evli, öyle mi?

Yazik ya sevgiline:KK12:

Tamam kalbine söz geciremiyorsun da seni orada tutan ne?

Evli olmaması veya hayatında da biri olmaması sizi yaşamadığınız duyguları yaşamak için cesaretlendirebilir. Kendinize dikkat edin derim. Sanırım sizin evlenmeniz için sevgilinizin size yaşattığı duygular yeterli değil yoksa ne olursa olsun onun orada olması umurunuzda dahi olmazdı.

Sevgilim beni hayatım boyunca mutlu edebilecek biri. Onu seviyorum ve saygı duyuyorum.
Ama öyle gördüğümde heyacanlanmadım hiçbir zaman.
Onu da kaybedersem ben bir daha hiçkimseyle olmam...
Aşk çok farklı bir duygu. Bu duyguyu silip atamıyosunuz, elinizde olmuyor.

Tamam kalbine söz geciremiyorsun da seni orada tutan ne?

Canım memurum ben, sınavla ne emeklerle girdim bu kuruma. Ama nerdn bilirdim ki ounla aynı yere düşeceğimi..
Evimi geçindirmek için bu işe ihtiyacım var.

Bence bu aşk değil tamamen elde edememenin verdiği heyecan
Yıllardır içimde büyüttüm falan bana fazla Yeşilçam arabesk tarzı geliyor
Ee adam size pas da vermiyor sevgiliniz de var Nolacak böyle amacınız ne
Ne için yardım istiyorsunuz

İşte benim korkumda yıllar sonra bunu yaşamak. Allah korusun...

Evlendikten sonra ayrilmaktansa simdi ayrilmak en dogrusu.... Kendinizden ziyade karsi tarafi da dusunmek durumundasiniz.

Bence is yerinden ayril yoksa durum vahim.. O elektriklenme guzel oldugu kadar tehlikelide.. Yanlis yaptirmaua musait bi duygu.. Tabii sevgilini birakip tekrar bu adamla olmuycaksan...

Sevgilim beni hayatım boyunca mutlu edebilecek biri. Onu seviyorum ve saygı duyuyorum.
Ama öyle gördüğümde heyacanlanmadım hiçbir zaman.
Onu da kaybedersem ben bir daha hiçkimseyle olmam...
Aşk çok farklı bir duygu. Bu duyguyu silip atamıyosunuz, elinizde olmuyor.

Allah yardımcınız olsun o zaman ne diyelim..

Ilk cümlelerini okurken kendimi gördüm benimde böyle hissettiğim biri oldu senelerce görmedim ama hiç aklımdan çıkmadı şuan birlikteyiz :KK200: fakat sende durum farklı sevgiline haksızlık etmemelisin bi an önce Duygularından emin olup sevgilini boş yere oyalama aklında başka biri varken

Aşk başka bir duygudur, ha diyince silip atilmaz. En fazla üstü kapatılır ve karşı karşıya gelince yine böyle gün yuzune çıkar..ama hep icinde kalsın..sakin o adamla birşey düşünme..sevgilinin kıymetini bil ve yoluna devam et..kafanı karıştıracak birşey yapma..

Kızlar sevgilini oyalama diyorsunuz da sevgilimi oyaladığım bir durum yok..
Asla ona kötü davranmam, evlenmeyi ben de istiyorum onunla.
Ama şu aşkı nasıl söküp atıcam ben, adamı her gördüğümde kıpkırmızı oluyorum ben :/

Bence bu aşk değil tamamen elde edememenin verdiği heyecan
Yıllardır içimde büyüttüm falan bana fazla Yeşilçam arabesk tarzı geliyor
Ee adam size pas da vermiyor sevgiliniz de var Nolacak böyle amacınız ne
Ne için yardım istiyorsunuz
Herhangi bir amacım yok, zaten derdime çare yok diye başta belirtmiştim.
İçimi dökmek istedim, içimde yaşaya yaşaya yoruldum sanırım.
Bana da arabesk geliyor ne yalan söyliyim, ama anlatacak başka kelime yok.
Birini her gördüğünüzde 5-6 sene boyunca kıpkırmızı kesilip elinizdeki işi yapamadığınız olmamış sanırım.

Back
X