Ilk ay da hamileyim neler oldu ne yaşadim gelin kızlar anlatıyorum

Hayırlı olsun biraz evliliği tadını çıkarsaydınız keşke cocuk zor sorumluluk fazla ben 32 yaşında evlendim 37 yaşına kadar hiç denemedim bile birkaç ayda oldu.Saglikla gelsin insallah rahat bir bebiş olur

2 sene oldu yeterli bence :) inşallah amin hepimize nasip etsin Rabbım <3

Bende evliliğin ilk ayında zannettimhayırlı olsun

öncelikle hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin inşallah bebiş. benim sana şöyle bir sorum olacak yerleşme kanaması yaşadın mı? bende de kanama oldu düşük mü yaptım yerleşme kanaması mı oldu anlayamadım o yüzden soruyorum.

Yok yaşamadım yerlesme kanamam olmadı

Yok yaşamadım yerlesme kanamam olmadı
Ama doktorum ağrıyla birlikte kanama olursa acile git hemen o zaman tehlikeli dedi ama yerleşme kanaması ağrısız oluyormuş ne olur ne olmaz Bi doktora danışın hayırlı haberler

Merhaba öncelikle bebişin hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım benimde durum aynı 6 gün gecikmem var kasigima 3 gün önce şiddetli ağrı girdi adet ölüyorum sandım olmadım iki gündür de sürekli akıntım var bildiğin islaniyorum ilk defa böyle birşey yaşıyorum bide bende tam tersi iştahsızlık oldu bende bebiş istiyorum umarım bendede vardır

Hayırlı olsunn Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Fakat bu konular bana biraz garip geliyor söylemeden edemeyeceğim ilk ay deneyip hamile kalıp diğerlerine nasıl ne konu da umut olmayı bekliyorsunuz özel bişey yapmış olsanız dahi il deneme de olduysa zaten olacağı vardır.
Yani bir sorun vardı da ilk deneme de şunu şunu yaptık oyle oldu deseniz o ayrı.

neyse belki sevincinizi paylaşmak istediniz o ayrı bir konu ama diğer kısım bana garip geliyor sevgiler :)

Belirtiler kişiden kişiye değişir, zaten gebelik belirtileri varsa da belli başlı şeylerdir.
İlk ya da 1000. Denemede hamile kalmak sonucu değiştirmez.
Ben de ilk aydan hamile kaldım ama bu belirtilerin birçoğunu yaşamadım.
Şans ve tamamen denk gelme işidir, nasip kısacası.
İlk aydan hamile kalmak bir başarı öyküsü değildir çünkü herkesin yaptığı aşağı yukarı aynı şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…