İlk ay gebelikte karın şişliği

destiniyyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
20
1
1
30
Merhaba kızlar, 10 + 3 gebeliğim var ama karnım o kadar büyümüş ki dışardan görenler de fark ediyor herkes bana hayırlı olsun diyor gizli tutmaya çalışıyorum ama bariz bir şekilde anlaşılıyor bu durum normal mi altıncı haftadan itibaren karnım böyle şişmeye de başladı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.🌸

gazdan oluyor. benim de 10 haftaya kadar sisti sonra indi. gebelik göbeğim 16.haftadan sonra çıkmaya başladı. zaten bebiş büyüdükçe gebelik göbeğinizin simdikinden farkını çok net göreceksiniz

Merhaba kızlar, 10 + 3 gebeliğim var ama karnım o kadar büyümüş ki dışardan görenler de fark ediyor herkes bana hayırlı olsun diyor gizli tutmaya çalışıyorum ama bariz bir şekilde anlaşılıyor bu durum normal mi altıncı haftadan itibaren karnım böyle şişmeye de başladı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.🌸
Benmde aynı şekilde akşam daha çok şişiyor gazdan oluyor bence

Tamam teşekkür ederim 🌸
Tamamen gaz Progestan artışı inanılmaz gaz yapıyor. Oda değiştirir çıkarmaya çalışırdım eşimde dibinden ayrılmazdı😅 Allah aşkıma git balon gibi oldum derdim ama o haftalar ilerledikçe duruluyor. Saklamak istiyorsanız karbonhidrat gluten şişirdi beni gibi şeylerle geçiştirin bence.

Tamamen gaz Progestan artışı inanılmaz gaz yapıyor. Oda değiştirir çıkarmaya çalışırdım eşimde dibinden ayrılmazdı😅 Allah aşkıma git balon gibi oldum derdim ama o haftalar ilerledikçe duruluyor. Saklamak istiyorsanız karbonhidrat gluten şişirdi beni gibi şeylerle geçiştirin bence.
😀😀😀 etrafımda çok meraklı var öyle diyorum bende 😀

😀😀😀 etrafımda çok meraklı var öyle diyorum bende 😀
Ben saklamadım hiç çünkü okul başladığında 7 haftalıktım ve koşturmalı bir lisedeyim. İdare beklentiyi düşürsün istediğimden ilk kurul toplantısında müdürüme söylemiştim o da kurulda ilan etti sağ olsun😄 ama ilk 15 haftam aşırı zor bulantılı ve tansiyon düşüklüğüyle geçti saklamak istesem de imkansız olurdu. Benim karnım da 6.ayda çıktı taa

Bende 10+4 teyim sanki karnım 5 aylık gibi baya şiş gazdan dolayı da oluyor karnımız büyümeye de başlıyor maalesef bir çözümü de yok sanırım 🥹 sağlıkla kucakla inşallah 🌸

Ben saklamadım hiç çünkü okul başladığında 7 haftalıktım ve koşturmalı bir lisedeyim. İdare beklentiyi düşürsün istediğimden ilk kurul toplantısında müdürüme söylemiştim o da kurulda ilan etti sağ olsun😄 ama ilk 15 haftam aşırı zor bulantılı ve tansiyon düşüklüğüyle geçti saklamak istesem de imkansız olurdu. Benim karnım da 6.ayda çıktı

Back
X