Bebek Beslenmesi İlk ayakkabıyı nasıl aldınız?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eliteren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
35
3
98
İstanbul
senağlamaarkadaşlar oğlum 10 aylık tay tay gidiyo.artık ayakkabı alma zamanımız geldi.Neye göre alıcaz?yada marka önerisi olan varmı?teşekkürler.

tabanının yumuşak, ayağını ve ayak bileğini saran ortopedik bir ayakkabı tercih ederseniz iyi olur.

elinle tabanını ikiye katlayabileceğin kadar yumuşak tabanlı olmalı sanki ayağında yokmuş gibi hissetmeli bebek ben dr.a sormuştum en iyisi spor ayakkabı demişti bende puma aldım memnunum

pagpa ayakkabı almayın esnek olsun çocugun ayagı rahat etsin elin ile bak ikiye katla katlanıyorsa tamamdır zaten bebeişlere ayakkabıları hayırlı olsun

zaten ilkadım ayakkabısı diye geçiyor tabanı ikiye katlanıp bıraktığın zaman aynı esneklilte düzelmeli bilekten sarmalı ortopedik bildiğin kaliteli bir bebelk mağazasından teminedebilirsin izmitte nuhbeybi diye bir mağaza var tek geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…